Šta je novo?

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00

Garmin 5.0 radi odlicno.. interface je mnogo lepsi, brze hvata fix itd, medjutim SCG Route 1.8 nije dostupna jos uvek za d-load...

Update na 1.8 se sad moze se odraditi samo kod dilera, kad bude bio dostupan za download morace se ukucati kod koji ste dobili pri kupovini mape.

Poslednja izmena:
5.0 radi fino i najbitnije brze hvata fix!

Odličan je !

scg route 1.8 je extra takodje i garmin 5.00 ja sam prezadovoljan kome treba bilo sta tu je pm :D

Da li je SCG route 1.8 izasao za DL ili samo update kod dilera?

Izašao je.

da li neko ima N82 i Garmin v5.0? mislim da li radi , posto pise da je 5.0 za Symbian 9.3?

meni radi bez problema na N82 garmin 5.00 i scg 1.8 a pise da je kompatibilno sa 9.3 sto znaci da radi na 9.1 9.2

Ljudi, jesam li ja lud ili su ove mape 1.8 teske 17MB a predhodne 1.7 su bile 27MB? ***, zar nije logicno da budu samo vece :d

Ili su zeznuli link, pa sam skidao neke stare :S:

Poslednja izmena:
Koristi se drugačija kompresija koliko sam negde usput pročitao...

Ljudi, jesam li ja lud ili su ove mape 1.8 teske 17MB a predhodne 1.7 su bile 27MB? ***, zar nije logicno da budu samo vece :d

Kompletan set mapa za transfer iz MapSource-a ima 17.2MB, zhavaljujući novoj organizaciji layera sa podacima.
Pa ako im je verovati, a i vise nema 7 delova nego 6,)

Poslednja izmena:
Da li postoji posebna verzija za UIQ3 (m600i)...i da li mogu da se koriste mape bez GPS dodatka...?

Nemam bas nikakvog iskustva sa gps-om... jel program besplatan za koriscenje offline?

Sam program je besplatan, a mape se plaćaju.

Skinuo sam ovaj fajl ali to je samo update, pise da moram da imam neku prethodnu verziju...?

Neko je gore pomenuo da mogu da se koriste Garmin SCG Route 1.8...nasao sam verziju "za Garmin uredjaje", jel ta moze da se koristi na Sony-u...?

Radi taj update, ja sam stavio u svoj M600i. Ne moraš imati prethodno instalirano.
Mislim da je mapa ista za sve bez obrzira bio to telefon ili namenski gps uređaj.

Poslednja izmena:
Ja ga koristim sa e90 i scg route 1.8 brze hvata fix kad sam na otvorenom medjutim u kolima je ista situacija treba par minuta.Po meni je lepsi interfejs.

????? Jel može neko ovo da pojasni? Gde gledaš veličinu? Kod mene je v1.7 68Mb.

U MapSource-u, kada Map Tool-om selektujes, dole ti izracuna velicinu.

Promenuli su nešto u samom načinu pakovanja podataka pa je zbog toga veličina različita. Inače u v1.8 ima više podataka.

U svojoj n95 8Gb imam Garmin XT 4.10.80. Da li je verzija 5.00 isto tako kompatibilna za moj mob i da li neko zna da mi kaze sta bih dobio prelaskom na noviju verziju?

Malo prolepšan korisnički interfjejs, kažu brže traženje satelita (što mi je malo sumnjivo jer satelite ne traži taj softver već integrisani GPS modul)... ...i to je to. Ako ima još nešto, ja primetio nisam.

Hm, pa to zvuci kao da se ne vredi cimati oko 5.00?

Da, i to sa hvatanjem satelita - dakle, pitanje je da li se softverski mogu popraviti hardverske mane, to jest ubrzati hvatanje satelita?

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno