Sa jedne strane imamo visegdisnji izgled i navike korisnika
Sa druge strane imamo zelju da neke stvari logicnije razvrstamo kako bi se do njih lakse dolazilo
N
Stanje na polju video igara je takvo da je spoj konzolnih i PC igara smislena ideja jer su to većinom iste igre. Problem je što zbog sastava korisnika foruma i njihovih stavova to ne bi dobro funkcionisalo.
90% postova u PC verziji neke igre su problemi sa grafikom, lekicima i slicno, a 10% je posveceno samoj igri....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam
Ovo je super, svaki dan kad dodjes bude drugaciji raspored, pa imas bonus zabavu da trazis gde je sta
Meni licno ne smeta kako god da ispadne i nemam posebnih zahteva![]()
mozete i ovoda "modernizujete"![]()
![]()
jedno pitanje da ne otvaram novi tred, u zaru ovih promenajeli one male strelice za otvaranje i zatvaranje podpodforuma moze li da se zapamti koje sam kliknuo (otvorio listu podforuma) cim uradim reload ono je opet zatvoreno (da bude kao sa onim info panelom i ostalim podforumima, tj da pamti sta sam otvorio a sta zatvorio)
o/Mada, moguće je da neko više ceni informacije o tehničkom aspektu igara (zahtevnost, bagovi, kako naterati određene verzije da rade itd.)
Igre jesu iste, ali komentari u tim temama nisu.....
90% postova u PC verziji neke igre su problemi sa grafikom, lekicima i slicno, a 10% je posveceno samoj igri....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam :d
o/
Baš fino što se nekom neka igra sviđa ili ne sviđa i što mu izaziva ovakve ili onakve emocije, ali ako me interesuje njen kvalitet, otići ću na metacritic ili ću pogledati gameplay video na JutjubuO temama tipa "deset najboljih igara IKAD" da ne pričam.
Hoces da kazes da ja nemam smisla za DESIGN ?
Isrpobavamo kako to treba da izgleda, nemojte odmah da napadate...
vb4 ce u neko dogledno vreme, nece sutra ali uskoro - sadasnje teme nece raditi![]()
Promovisacu te u VIP membera, majke mi moje
Kako je ovako nesto lepo cuti
au sta napraviste :d jedva sam se snasao :d nije kritika, verovatno treba vremena da se naviknemo ali ovo je haos, jedva nadjoh mobilne tehnologije :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari