Šta je novo?

Games (novi forum) !!!

mozete i ovo
logo_big.gif
da "modernizujete" :p

Sa jedne strane imamo visegdisnji izgled i navike korisnika

Sa druge strane imamo zelju da neke stvari logicnije razvrstamo kako bi se do njih lakse dolazilo

Slicno rezonovanje/objasnjene kao kad se pojavio office 2007 i ribon...

N
Stanje na polju video igara je takvo da je spoj konzolnih i PC igara smislena ideja jer su to većinom iste igre. Problem je što zbog sastava korisnika foruma i njihovih stavova to ne bi dobro funkcionisalo.

Igre jesu iste, ali komentari u tim temama nisu.....
90% postova u PC verziji neke igre su problemi sa grafikom, lekicima i slicno, a 10% je posveceno samoj igri....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam :d

Ovo je super, svaki dan kad dodjes bude drugaciji raspored, pa imas bonus zabavu da trazis gde je sta :D
Meni licno ne smeta kako god da ispadne i nemam posebnih zahteva :)

90% postova u PC verziji neke igre su problemi sa grafikom, lekicima i slicno, a 10% je posveceno samoj igri....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam

:) :) :) U, sada kada krene paljba ....

Ovo je super, svaki dan kad dodjes bude drugaciji raspored, pa imas bonus zabavu da trazis gde je sta :D
Meni licno ne smeta kako god da ispadne i nemam posebnih zahteva :)

Promovisacu te u VIP membera, majke mi moje :)

Kako je ovako nesto lepo cuti

jedno pitanje da ne otvaram novi tred, u zaru ovih promena :) jeli one male strelice za otvaranje i zatvaranje podpodforuma moze li da se zapamti koje sam kliknuo (otvorio listu podforuma) cim uradim reload ono je opet zatvoreno (da bude kao sa onim info panelom i ostalim podforumima, tj da pamti sta sam otvorio a sta zatvorio)

Ne moze na zalost

Postoji opcija sve otvorene pa da ih svaki put zatvaras sto je lose resenje, ili ovako - moje, ponavljam - moje misljenje je da ovako nesto moze da zadovolji razlicite zelje

Ovako, silni podforumi ne smetaju a kada udjes unutra, podforumi su tu i teme razvrstane onako kako bi trebalo da bude

ok. i bolje je da je po default zatvoreno.

Šta fali da se taj podforum zove "Video igre"?

Mada, moguće je da neko više ceni informacije o tehničkom aspektu igara (zahtevnost, bagovi, kako naterati određene verzije da rade itd.)
o/

Baš fino što se nekom neka igra sviđa ili ne sviđa i što mu izaziva ovakve ili onakve emocije, ali ako me interesuje njen kvalitet, otići ću na metacritic ili ću pogledati gameplay video na Jutjubu :) O temama tipa "deset najboljih igara IKAD" da ne pričam.

Poslednja izmena:
Igre jesu iste, ali komentari u tim temama nisu.....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam :d

O tome i ja pričam, zato sam i predložio da se napravi sub-forum u kojem će se ljudi baviti takvim tehnikalijama i brojanjem frejmova :)

A da se sa druge strane podstakne rapsrava o samim igrama.

o/

Baš fino što se nekom neka igra sviđa ili ne sviđa i što mu izaziva ovakve ili onakve emocije, ali ako me interesuje njen kvalitet, otići ću na metacritic ili ću pogledati gameplay video na Jutjubu :) O temama tipa "deset najboljih igara IKAD" da ne pričam.

Ovaj post bi mogao da shvatim kada bi dolazio od strane nekog newcommer-a ili čoveka koji video igre posmatra isključivo kroz prizmu benchmarking alata ali pošto si ga ti napisao moram reći da sam se našao u čudu. Zar ti nisi pisao opise igara za neke online gaming časopise ili Svet Kompjutera? Ili sam te možda pomešao sa nekim?

Hoces da kazes da ja nemam smisla za DESIGN ? :D

Isrpobavamo kako to treba da izgleda, nemojte odmah da napadate...

Ne obracaj paznju, nesto mi bilo dosadno :) Uradim refresh kad svaki put drugacije izgleda :D Radite kako god mislite da najbolje, samo nemojte ovu osnovnu formu i dizajn menjati, mislim na boje i generalni izgled foruma..

vb4 ce u neko dogledno vreme, nece sutra ali uskoro - sadasnje teme nece raditi :(

Za onlajn gejming časopise jesam, ali ne shvati me pogrešno, jedno je čitati opise eminentnih autora (pritom tu ni slučajno ne ubrajam sebe, niti sam očekivao da se neko oduševljava mojim opisima) a drugo čitanje utisaka po forumima, osim onih prvih utisaka kada neka dugo iščekivana igra tek izađe. Ovi naši forumaši (ne samo na benchu, koji je još koliko-toliko dobar po tom pitanju) ne da se ne trude da budu objektivni, nego ponekad kao da se takmiče ko će biti veći zelot i više objektivnih stvari prevideti, bez ikakvog obrazloženja ili težnje da se nekom ko je u tu temu prvi put kročio igra predstavi kao nešto što bi ga moglo zainteresovati, ili što ga neće razočarati kada je napokon startuje i utvrdi da to veze nema sa onim što neki "zaluđenici" pričaju. Da ne pričam o nasumičnom lupetaranju, poređenju sa drugim igrama koje autor postova vrlo verovatno nije ni igrao nego pokušava da ispadne pametan i iskusan, gomile predrasuda...
A recimo na onom piratskom forumu nfohump.com ljudi umeju i te kako da budu objektivni, iako je to možda poslednje mesto gde bi se tako nešto očekivalo.

Poslednja izmena:
vb4 ce u neko dogledno vreme, nece sutra ali uskoro - sadasnje teme nece raditi :(

Sta bi to trebalo da bude, oni 'fensi' forumi gde ima 10 cm praznog prostora sa leve i desne strane? :)

Tako je. Covek se na sve moze navici, a neretko uvidi i da je bolje..

zasto je Apple podforum stavljen tako visoko? i iznad Windows (software) podforuma?

Verovatno zato sto prvo ide sav hardware pa ostalo
JOs se radi na forumu nista nije konacno ...

Poslednja izmena:
au sta napraviste :d jedva sam se snasao :d nije kritika, verovatno treba vremena da se naviknemo ali ovo je haos, jedva nadjoh mobilne tehnologije :d

au sta napraviste :d jedva sam se snasao :d nije kritika, verovatno treba vremena da se naviknemo ali ovo je haos, jedva nadjoh mobilne tehnologije :d

Samo ime ukazuje na to da ih ne drzi mesto i pitanje je da li ces uspeti ponovo tu da ih nadjes :D

Vrh Dno