Sa jedne strane imamo visegdisnji izgled i navike korisnika
Sa druge strane imamo zelju da neke stvari logicnije razvrstamo kako bi se do njih lakse dolazilo
N
Stanje na polju video igara je takvo da je spoj konzolnih i PC igara smislena ideja jer su to većinom iste igre. Problem je što zbog sastava korisnika foruma i njihovih stavova to ne bi dobro funkcionisalo.
90% postova u PC verziji neke igre su problemi sa grafikom, lekicima i slicno, a 10% je posveceno samoj igri....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam
Ovo je super, svaki dan kad dodjes bude drugaciji raspored, pa imas bonus zabavu da trazis gde je sta 😀
Meni licno ne smeta kako god da ispadne i nemam posebnih zahteva 🙂
mozete i ovoda "modernizujete" 😛![]()
jedno pitanje da ne otvaram novi tred, u zaru ovih promena 🙂 jeli one male strelice za otvaranje i zatvaranje podpodforuma moze li da se zapamti koje sam kliknuo (otvorio listu podforuma) cim uradim reload ono je opet zatvoreno (da bude kao sa onim info panelom i ostalim podforumima, tj da pamti sta sam otvorio a sta zatvorio)
o/Mada, moguće je da neko više ceni informacije o tehničkom aspektu igara (zahtevnost, bagovi, kako naterati određene verzije da rade itd.)
Igre jesu iste, ali komentari u tim temama nisu.....
90% postova u PC verziji neke igre su problemi sa grafikom, lekicima i slicno, a 10% je posveceno samoj igri....
U konzolnom delu 90% je posveceno igri, a 10% nicim izazvani, uvek dobrodosli spam :d
o/
Baš fino što se nekom neka igra sviđa ili ne sviđa i što mu izaziva ovakve ili onakve emocije, ali ako me interesuje njen kvalitet, otići ću na metacritic ili ću pogledati gameplay video na Jutjubu 🙂 O temama tipa "deset najboljih igara IKAD" da ne pričam.
Hoces da kazes da ja nemam smisla za DESIGN ? 😀
Isrpobavamo kako to treba da izgleda, nemojte odmah da napadate...
vb4 ce u neko dogledno vreme, nece sutra ali uskoro - sadasnje teme nece raditi 🙁
Promovisacu te u VIP membera, majke mi moje 🙂
Kako je ovako nesto lepo cuti
au sta napraviste :d jedva sam se snasao :d nije kritika, verovatno treba vremena da se naviknemo ali ovo je haos, jedva nadjoh mobilne tehnologije :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari