Šta da ti kažem, nisi jedini ko je pomislio da je ovo Galaksija, prodavac je verovatno znao da nije, ali je sigurno znao dovoljno o Galaksiji, da postupi kao pravi guru za marketing, gde je misterija postala prednost i najbolji način da zagolica maštu nas ljubitelja.
Sad kad bolje razmislim, ni jedno slovo u onom oskudnom tekstu opisa nije slučajno, već vrlo brižljivo sročeno, uključujući i onaj izraz Galaxia, sa x, što mi je na prvu izazvalo neke nedoumice i pomisao da je prodavac napadno hteo da ostavi utisak nekog ko se ne razume u materiju, iako se, gle čuda dobro razume čak i u keyboard layout Galaksije.
Odatle i ono "stara tastatura", nedostatak slika iznutra, jednostavno pokrio je sve mogućnosti i zaštitio sebe.
Lično moram da priznam, da je mene ipak od učešća najviše odbila cena koja je otišla nerealno visoko, ali i još jedna potvrda starog pravila da ne uzimam mačku u džaku i da se držim onog, neispitano=neispravno.
Hvala ti na ovim detaljima, nisam siguran šta bi mogao da uradiš sa ovim terminalom, ja bih možda iz inata baš tu ugradio pravu Galaksiju, plus tonski doatatak, jer sumnjam da originalni uređaj, čak i restauriran previše vredi.
Sve u svemu, osim prodavca, znam da će i gospodin koji se nadmetao sa tobom do poslednjeg časa, sada imati osmeh na licu, tebi svaka čast na hrabrosti i entuzijazmu, ali ne savetujem ovakvu avanturu ponovo, ima i lakših i povoljnijih načina da dođeš do Galaksije.