Samo jedna stvar, sta ako 179$ bude verzija sa 256MB a 512 bude preko 220-230?
But the die is bigger and no DX10.1
Nvidia's original plan was to price the D8P/G92 at $ / €299, but ATI’s aggressive pricing changed Nvidia’s mind. All the early adopters of 8800GT have to thank ATI for the 249 and 199 prices for these cards at launch.
We can now confirm that Geforce 8800GT will win against RV670XT, clocked at 825MHz with the DDR4 memory at 2400MHz. Nvidia’s chip is more powerful and faster in most of the games and synthetic benchmarks but at the same time the chip generates more heat, it's 65 nanometre and it is more expensive for Nvidia to make.
As a consumer you should not worry about these things but knowing how the new ATI thinks we can bet that RV670XT / PRO and GT will end up cheaper than Nvidia prices and this will be the way to fight Nvidia.
We also expect that ATI will make a big deal with its 55 nanometre support but we expect that a lot of press will burn ATI for the HD 3xx0 names if they decided to go down that path.
Znaci da krenem da skuplajm pare,pa ja jos bre dugove nisam vratio!Ajoj!![]()
off
Prvo ti meni hyper da kupis pa onda radi sta 'oces
on
Svi vlasnici 8800gts bolje da sto pre da prodaju svoje karte :smoke:
utoliko bolje. u 12x10 mozda bi mogla i 256MB verzija da posluzi. videcemo...
Svi vlasnici 8800gts bolje da sto pre da prodaju svoje karte :smoke:
Da, moguce u Quake 3 od pre 7 godina. Jedna ce davati 900fps, a druga 800fps. Bas sr*nje od karte.Ja mislim da ce 8800GTS biti brza od 8800GT svugde gde je texture fill rate presudan.en.
I niko te nije terao da odeš, sam si hteo da ideš ali si usput hteo i nama da zabraniš da diskutujemo.
Uvek su jedni te isti drveni advokati. Ako ti se ne svidja nemoj ni otvarati temu i pusti ljude da diskutuju.
ako je ovo tacno, ovo otvara nocnu moru za obicnog kupca koji ce svakako kupovati 8800GT, ali ce mu iz "nepoznatog" razloga biti sporiji od komsijinog, kog je u*ralo da kupi onaj model sa overklokovanim SP-ovima... vec vidim gomilu tredova newbijaJeste da ne volim Fuada, ali nije valjda ***** da okaci netacne informacije par dana pre zvanicnog pojavljivanja.
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3784&Itemid=34
ovo je pogresan stav, jer po toj logici nista u rasponu od 150 evra pa do 250 evra (koliko je pankerisimo rekao da ce da kostaju) nece da se prodaje?! Pa imas gomilu ljudi koji imaju problem da umesto 155, plate nesto 168 evra!nVidia je ovom karticom učinila prevaziđenim sve grafičke kartice na tržištu skuplje od 150 dolara počevši od 8600GTS za 160$ pa do GTX-a i Ultre za preko 350$. Sjajna kartica ali poprilično trapavo od nVidie.
Pozdrav svima, u Srbiju stizu MSI i XFX 8800GT 512Mb DDR3 kao evropska premijera...
Bice 30tak komada na raspolaganju a cena ce biti oko 240-250e.
Zvanicna prodaja pocinje u ponedeljak 29.10. u 15.00...
ccccccc, ocekivao sam cene 200-220e![]()
pasce cena za mesec-dva. 240-250e nije lose za prvi talas. naravno, bilo bi bilje da je cena niza. ja se ne bih zaletao, sacekao bih ponudu svih proizvodjaca, da se slegne prasina, da vidimo karte sa custom kulerima, da padnu cene malo i onda bih tek izabrao neku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari