Šta je novo?

G92

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postavicu ovde tabelu koja pokazuje koja je razlika izmedju starih 8800gts i gtx i novih 8800gt.Tako da ljudi koji budu kupovali ove kartice mogu da znaju shta kupuju.Ovo sam izvadio sa linkovanog sajta u ovom Thread-u.Lakse ce biti ljudima da ovo snime u komp.Potom kada budu kupovali jasno ce na kutiji videti specifikaciju 8800gt kartice i znati da li je to stara 8800 ili nova kartica.

Cekaj ovo jos sve nije sigurno tacno. Ovo su napravili likovi sa onog sajta geforce9 kako oni misle da jeste.Najvise sam sumnjicav za broj TMU jedinica.Sutra ce se znati..

Evo ga novi 6800GS,7900GTO i sad 8800GT :) :) koji ce trajati do januara-februara nadam se :)
I onda malo pauze i idemo na 9xxx

da, sa tom razlikom sto se neki posteno naigraju dok neki cekaju 6800GS, 7900GTO i padove cena itd. U prevodu: kolko para tolko i muzike. 8800gts 320 je svirao odlicno za 300 i kusur evra, svira i dalje, i vlasnici doticnog koji ga imaju preko pola godine su siti izigrali na njemu, sad ce sacekati nesto bolje (pretpostavljam 9xxx seriju). I meni je ovaj x1900xt svirao lepo, sad pocinje da falshira po malo :D samo ne znam da li da uzimam ovaj 8800gt ili da cekam januar fbruar na neki 9xxx, sobzirom da bi voleo da mi na sledecoj karti radi Crysis na barem high setovanjima kako treba, a sa 8800gt ne radi bas kako bi ja to voleo...

Poslednja izmena:
Svidja mi se review sa vr. Kartica za te pare je extra, jedino me malo brine hladjenje na OC ali ono.... Jos par nedelja da se R670 pokaze i znacu sta uzimam, heh.

Poslednja izmena:
da, sa tom razlikom sto se neki posteno naigraju dok neki cekaju 6800GS, 7900GTO i padove cena itd. U prevodu: kolko para tolko i muzike. 8800gts 320 je svirao odlicno za 300 i kusur evra, svira i dalje, i vlasnici doticnog koji ga imaju preko pola godine su siti izigrali na njemu, sad ce sacekati nesto bolje (pretpostavljam 9xxx seriju). I meni je ovaj x1900xt svirao lepo, sad pocinje da falshira po malo :D samo ne znam da li da uzimam ovaj 8800gt ili da cekam januar fbruar na neki 9xxx, sobzirom da bi voleo da mi na sledecoj karti radi Crysis na barem high setovanjima kako treba, a sa 8800gt ne radi bas kako bi ja to voleo...

Nije bilo tesko cekati obzirom na ponudu igara u protekle pola godine. A sad...dolaze luda vremena za pc igranje. :)

znas sta gx-x,skupo je danas se igrati sa AA i AF.
Skoro svaka igra radi na 8600GT u 1280x1024 bez AA i AF,a neke cak i sa 2x.
Onaj ko ima 8800GTS nek ostane na njemu i saceka lupam 98xx,a ko je dosad planirao da kupi nesto od 88xx nek uzme definitvno 8800GT.
8800GT nije nesto sto je u ovom momentu must have,ipak ce to biti 9xxx serija.

Tamo pise da pravi buku ko 2900XT sto nekima moze biti problem ...

Meh, da se nadam da ce neki ekvivalent, da kazemo 9800GT novembra 2008. moci u obican PCI-e 16x slot. Ovo je lepo i jako lepo za nekog ko sad kupuje, ali za menjanje nije.

Sto više razmišljam, sve više me nervira ono govance od coolera koje su stavili na GT. Pretpostavljam da je nVidia to namerno uradila. Skuplji GTS će imati makar neku prednost u odnosu na GT - tiši i efikasniji cooler. U isto vreme ograničavaju i radne frekfence G92 koji bi overclockovan i hlađen boljim coolerom možda prestigao i GTX u nižim rezolucijama.

sigurno ce neko izbaciti 3rd party cooler :)

Za par meseci, po ceni od 40 evra...

Ne oduševljava me ova ideja.
Do tada će se valjda moći kupiti i kartice sa normalni dual slot coolerom. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno