monstrum
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2003
- Poena
- 665
Za vibracije još ne znam, imao sam spolja "na uvo" osjećaj da jeste malo glasnija nego ranije. Bitno mi je da oslušnem u gluvo doba, a sinoć baš ništa nisam čuo u spavaćoj (ranije se čulo pomalo).
Ja da sam znao šta sada znam, 14LUCA bi išla u dnevnu sigurno umjesto 12KMCC.
Baš zbog toga što je jedna konjina bez zadrške, kad narediš "naglo dizanje temperature u sobi", raspištolji se, bljuje vatru iz sebe, "hebe kevu" što bi se reklo svima ispred sebe, ne smiješ proći ispod nje 😂 😂 Čisto joj se fućka za energetsku efikasnost, ide da uradi posao.
Em ljepša.
Em krilca spušta potpuno okomito dolje ka podu i ravno "niz zid", što izgleda baš fensi + ne bi nikome na kauču ispod nje smetalo (KMCC krilca bacaju više ispred klime).
Al ******, da je baba mlada, ne bi bila baba.
Pa to, mislim koliko ne valja visoka, toliko i ne valja i preniska, ja razumijem da iritira kada su velike oscilacije u temperaturi, to bas smeta, ali ako ona odrzava temperaturu, tu za mene problema nema. Ja sam i uzeo LMCE bas zato sto umije da gruvne kad zatreba, podesis i ne mislis, sad se grijem na Aux-a, a jos uvijek trazim klimu za nekih 25 kvadrata i bas ne znam sta da kupim, posto mi se ne zuri, sacekacu malo i vidjeti kako ovi noviji modeli rade😃
Ja da sam znao šta sada znam, 14LUCA bi išla u dnevnu sigurno umjesto 12KMCC.
Baš zbog toga što je jedna konjina bez zadrške, kad narediš "naglo dizanje temperature u sobi", raspištolji se, bljuje vatru iz sebe, "hebe kevu" što bi se reklo svima ispred sebe, ne smiješ proći ispod nje 😂 😂 Čisto joj se fućka za energetsku efikasnost, ide da uradi posao.
Em ljepša.
Em krilca spušta potpuno okomito dolje ka podu i ravno "niz zid", što izgleda baš fensi + ne bi nikome na kauču ispod nje smetalo (KMCC krilca bacaju više ispred klime).
Al ******, da je baba mlada, ne bi bila baba.