Dovoljna je.Da li je 12 ltca ili luca dovoljna za grejanje u prelaznom periodu i dogrevanje u decembru i januaru za 50 kvadrata prostoriju, radi se o prizemlju iznad kojeg je grejani sprat, fasada 8cm kamena vuna, pvc stolarija? Hvala
Sobe 07-09lmce ista klima,za dnevnu Luca je na knap,mozes LT i miran si. Klima nikad u hodnik. U sobama nemoj staviti klimu naspram ulaznih vrata nego je pomakni ka sredini sobe.Klimu u kuhinji krajnja daljnja tačka od šporeta.Velika prostorija je dnevna sa trpezarijom i to je jedna prostorija , soba od 12m2 je kuhinja, a od 15m2 soba spavaća i kupatilo od 5m2.
Na slici sam dodao gde sam mislio da postavim klime. Znam da je nezdogan raspored za dve klime, ali za početak bi bilo za prelazni period samo klime da rade, a za minuse bi se palio kotao na pelet, uzeto 4 tone 😀. Verovatno za sledeću godinu ako dve ne budu dovoljne dokupio bih još jednu, a pelet se više ne bi uzimao.
Svaka sugestija dobro došla oko rasporeda klime, veličine klima i broja klima. Hvala
U uputstvu pod function settings nigdje ne vidim koji function number broj bi bio za podešavanje da turbina stalno vrti.Pre nego što ugasiš klimu uključi je na Fan zato što onda radi samo turbina i ostaviš recimo pola sata da osuši unutrašnju jedinicu ili podesiš tajmer off na pola sata.Trebalo bi da podesiš u dodatnim podešavanjima da turbina radi stalno zato što je fabrički podešena da zaustavi turbinu kad dostigne zadatu temperaturu na hlađenju.Kad je uključen auto fan gasiće turbinu bez obzira na podešavanje.Mislim da se u Function settings ulazi kao kod Luca modela klime.
Kada je grejanje u pitanju, da... ali kada je hladjenje u pitanju ovo nece nista promeniti.Nova je klima pusti je samo na fan sat dva izmirisaće vremenom.Kad je nova klima može i na grejanju da miriše iz nje neko vreme pa prestane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari