Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na svjetska prvenstva u kosarci Ameri pristali da salju NBA tim jedino ako nema doping kontrole za njih.

Nemcima i Amerikancima u četvrtak odgovara i nerešeno da se plasiraju dalje. Ne bi me iznenadilo da se Nemci ponovo posluže prljavim trikovima kao 1982 kada su nameštaljkom sa Austrijom izbacili Alžir.

Pozdrav svima.
Standardno, svi prate svetsko prvenstvo... :)
Nisam u Srbiji, a ovde gde jesam nemam televiziju. Da li neko zna da li postoji neki program za gledanje TV-a preko interneta ili da li postoji neki dobar sajt za live stream?

http://www.wiziwig.tv/
Idi na softver i skini i inst. AceStream.
Nakon toga idi na live sports/world cup i pored zeljene utakmice imas desno live digme. Kada tu udjes interesuju te acestream linkovi i to url (ne live).
Sledece je iskopiras url link, startujes ace player koji si instalirao i ides na ctrl+v i ubaci url u plejer, sacekas malo da se izbaferuje et voila imas ekstra hd prenos svetskog prvenstva sa normalnim komentatorima.
Ako nesto nije jasno pitaj.

Poslednja izmena:
imas i veoma regularni i pouzdan

www.frombar.com

Ako ti izleti neko FBI upozorenje, nije do tebe najverovatnije :)

Nadji neki HD stream, ima ih gomila koji odlicno rade

Ali kad proctiam ove za doping svaki put se lepo nasmejem. A niko ne proziva Gance sto su trcali protiv Nemacke ko ludi. Ameri odigraju dobru tekmu odmah su dopingovani :trust: A i realno Portugal ne medju 5 najgorih ekipa ovde tako da nije ni cudno sto su ih ubili Ameri po igri.

Klinsman će da sredi remi sa Švabama koji odgovara i jednima i drugima..

To :D

^Ne, neeee...ne treniraju oni tako. Puste ih sa lavovima, pa im ko pobegne ima mesta u ekipi. ;) Šalu na stranu, svi su oni genski predodređeni za brzo, a naročito dugo trčanje. Fali im samo taktika, odnosno vrhunski treneri.

Poslednja izmena:
DA ??

Uruguay+v+Ghana+2010+FIFA+World+Cup+Quarter+EXIUsBx9paEl.jpg

:D

Pa realno Gana i nije toliko trcala , mislim da niko vise ne trci od Nemaca , ja kad ih gledam imam utisak da bi mogli da trce jos 180 minuta bez problema.
Nego bas skoro sam citao tekst jednog Nemca , koji se bavi kritickom stranom sporta , dopingom u sportu......itd , da kazem maltene nemacka verzija Ducija Simonovica , i on je bas rekao da ce Nemci da osvoje ovaj Mondijal i da su postali tako dobri poslednjih godina jer su tu doping tehniku doveli do savrsenstva.
Recimo cak je i bivsi golman Nemacka , Sumaher , napisao knjigu o tome , kako su nemackim igracima direktno u noge ubrizgano oko 10,000 inekcija na Svetskom prvenstvu 86. u Meksiku kada su bili drugi i da je i on sam imao brojne zdravstvene probleme zbog toga , bio je impotentan , nekontrolisano je mokrio .........itd .
Tako da ako je to bilo jos pre 28 godina , ko zna sta sve danas rade i gde je to otislo.

Mada naravno ne treba sad odma tako i sve gledati samo iz kritickog ugla i sad svako ko odigra dobru , pozrtvovanu utakmicu da je bio dopingovan.
Recimo po meni i nije toliko iznenadjenje sto su Ameri nadigrali Portugal , Portugal nikada nije ni imao neku igru , takodje Amerika nije losa , imaju veoma dobre igrace koji imaju sasvim solidno iskustvo igranja po najjacim ligama Evrope , recimo Dempsi , onaj Dzons iz Borusije Menhengladbah , Dzermejn Dzons , Demarkus Bizli , Tim Hauard , Bredli .........to su sve odlicni igraci , takodje i liga im je sve bolja (mislim ipak u njihovoj ligi igraju igraci kao sto su Tjeri Anri koji bi po meni i danas ladno mogao da igra u spicu reprexrentacije Francuske , pa recimo jedan Marko di Vajo , Dzermejn Defo, Son Rajt Filips , evo sad dolazi i David Vilja , kao i Kaka sledece godine) , mozda nemaju neki tim koji moze da parira najjacim klubovima iz Evrope ili Juzne Amerike ali su svi klubovi veoma solidni i ujednaceni i dobro organizovani, a takodje imaju vec bogato iskustvo igranja na Svetskim prvenstvima a tu je i Klinsman koji ih odlicno vodi , tako da i ne iznenadje preterano njihova igra protiv Portugala.

Ja sam gledao Portugal - USA i sve nekako imas utisak da Ameri uopste ne igraju fudbal, u klasicnom smislu te reci.

Fudbal je danas generalno postao Tika-Taka gde lopta u tranziciji mnogo nogu dotakne pre konkretne akcije sto lane nije bilo (Holandija Total Fudbal 1988, jen-dva-tri gol).

Ameri jedini na prvenstvu to ne rade danas, to drvljenje. Oni kada menjaju stranu lopta ne ide 1-3-4-7-2-7-3-9-6 medju igracima, lopta ide pljus sa leve na desnu. Neko je gore utrcao ? salji dugu. Eno ga neki nas levo napred ? salji loptu.

Pogledajte bas, snimak ili sa Nemcima sledecu, ako me iko skapirao o cemu pisem :)

A kakvo je to menjanje strane, valjda svi menjaju stranu jednim potezom :)

:d

Tga0npulCmqKOSsLJ3xJKMSizC-3a6J2wUsbvmJdwFY=w303-h228-no

:laugh:

Selekcije za večeras:
Hrvati ubacili Vrsaljka na desnog beka, Srna pomeren napred na krilo jer se njihov izbornik uprpio od fenomenalnog Meksikanca Lajuna koji igra levog krilnog beka i jedan je od igrača koji su obeležili Mundijal do sada (Dani Alveš još ima noćne more od Lajuna).
Brazil protiv Kameruna očekivan stim što očekujem Oskara kao desno krilo što se pokazalo kao najbolja kombinacija; Oskar-desno, Hulk-levo, sredina Nejmar i Fred.

LvG like a boss :smoke: Bas je losa ta Holandija...

Veceras ocekujem od meksika da pokaze klasu.. 0-2 kraj.

To, Perisicu, Srbine! cheers
Nederland 1
Spanija 2
Kroasani V Mehiko gg
Brazil dupla pobeda

Sledeceg koji bude potegao pitanje politike cu banovati glat.

Ponor Hrvatske u Resifeu , znanoj kao Brazilska Venecija.

Igra katastrofa , nit ideje , nit zustrine , nit brzine , nista , najgora stvar za Hrvate od svega je to sto su dosad imali vec bezbroj ovakvih "sudbonosnih" utakmica i uvek sa istim ishodom , ama bas nista nisu naucili iz nekih sopstvenih gresaka i uvek se ponavljaju iste greske i uvek se spoticu na isti kamen.
Stvarno smesno da im Meksiko ciji su igraci uglavnom za glavu nizi od Hrvata im onako daju golove glavom.

Stvarno neshavtljivo da ova ekipe Hrvatske ima igrace u Barseloni , Realu , Bajernu, Interu .........

Ja se iskreno nadam da Meksiko moze da prodje i Holandiju.

Ne pratim fudbal, ali kad je svetsko prvenstvo u pitanju, ne prosputa se nijedna utakmica. :D
fuca.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno