Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Криво ми је што ће један Клосе да претекне једног Роналда :/ . Срећа што се кладим на ситно, колико ли тек пуцају ови што грувају ...

Kako su ostetili bosance onim ofsajdom, ne mogu da verujem.

Sudija sa Novog Zelanda :d

Bosna ako ne uvali gol, game over.

BiH je totalno psihicki i fizicki pala nakon primljenog gola plus neopravdano ponisten gol Dzeku.

BiH je totalno psihicki i fizicki pala nakon primljenog gola plus neopravdano ponisten gol Dzeku.

Klasicni balkanci, cim je tvrdo oni odmah odustanu. Ista prica kao i sa ostalim reprezentacijama iz bivse Jugoslavije.

Ja sam bas navijao za Bosnu i nadao se da mogu da naprave nesto na ovom prvenstvu , ali zaista su lose igrali , uostalom jos od meca protiv Argentine videlo se da to nije vise ni bleda senka one ekipe iz kvalifikacija , niti imaju tu igru , niti ima tog elana, te energije..........jednostavno nista.
Jeste cist gol Bosne ponisten , mozda je sudija kod gola Nigerije i mogao da svira faul (makar kao kompenzaciju) i jeste Dzeko pogodio stativu u zaustavnom vremenu , ali realno Bosna je stvarno podbacila i razocarala igrom , protiv jedne solidne ali ipak ipak osrednje Nigerije.
Veceras protiv Nigerije su svi samo stajali , dodavanja neprecizna i katastrofa , trcanja i ubacivanja nije ni bilo , ideje nigde, a odbrana spora i mlaka.
Glavne zvezde tima koje su nosile Bosnu kroz citave kvalifikacije i kroz nekoliko prethodnih ciklusa su potpuno podbacile , Misimovic nula , Dzeko takodje, jedino sto su nesto pokazali su golman Begovic i Muhamed Besic , a to je zaista premalo za jedno Svetsko prvensto.
Mozda su igraci i izgoreli od prevelike zelje jer iako su debitanti svi su dosta ocekivali od njih i bili su pod pritiskom , takodje ovo prvenstvo je verovatno doslo i u najgorem mogucem trenutku za njih jer imaju dosta i rovitih i umornih igraca..........ali u svakom slucaju veoma lose partije Bosne i ni bleda senka one ekipe iz kvalifikacija.

Poslednja izmena od urednika:
Tako je, bosanci su bukvalno setali po terenu. Lopta se odbijala od njih kao o kamen, i sto kaze Kutija brzo su pali psihicki, imao sam osecaj da gledam nase. Jeste bio gol ali nisu ni prvi ni poslednji koji su pokradeni. Holandjanima je sviran onaj glupi penal pa su posle unistili spance. I nije bio faul, moglo je kao kompenzacija da se svira.

Pobediše ih UNPROFORci...

Криво ми је што ће један Клосе да претекне једног Роналда :/ . Срећа што се кладим на ситно, колико ли тек пуцају ови што грувају ...

Mnogo, ne pitaj. :)

Večeras USA - POR.
Najave su da CR10 neće igrati, karijera mu je u pitanju ako obnovi povredu. POR demoliran od GER, Pepe takođe ne igra... Opet igraju protiv nemca trenera, protiv možda mali lišijih pojedinaca nego što su oni sami.

Jeste da sam izmašio u prethodnom tipovanju sve ali ovde vidim pobedu USA, eventualno nerešeno.
Takođe vidim i balkanski mentalitet kod POR, ako prime gol rano počeće kriza, ako prime 2 počeće raspad, kao protiv nemaca...

Moderatore pa gde je onda tema za nas kladionicare? :d
Bench protiv bookmaker-a :D

Evo nešto za vas :)

espn_e_betting-slips01jr_600x400.jpg

Lik uplatio 350.000 dolara na pobedu Argentine koja mu je donosila dobitak 30.000 + ulog :d

Aj nekako bez ove leba bez motike kladionice :)

Belgija-Rusija au kakav smor od utakmice. Ono sinoc drugo poluvreme Nemacka-Gana je bilo za uzivanje.

Zato je druga utakmica danas bila zanimljiva, dosta golova, a i lepe igre od strane alzira, steta sto koreanci nisu uspeli da iskoriste sanse u drugom poluvremenu pa da bude jos zanimljivije :)

Taktika Portugala:
aOqMq66_460sa_v1.gif

Na kraju ipak doktorska asistencija Ronalda za nastavak nade za prolaz dalje :smoke:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Meni je krivo sto ne ispadose manekeni...

Portugalci pocrkase na terenu dok doping majstori USA trce kao na treningu :) Inace, veoma zanimljiva grupa...

Jel i za fudbalere garantuje drzava da su cisti? "Majke mi!"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno