Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da F1 mi je isto omiljen sport i baš treba da se nateram da ga gledam na sportklubu zbog lošeg komentara.

Šta mislite, da li Brazil ima realne šanse da osvoji šestu titulu, s obzirom da očigledno nisu u onoj formi kao 2002. godine ? Da li se primećuje veliko poboljšanje forme kod ostalih igrača (ne-Nejmar igrača :) ) da bi se Brazil mogao uspešno suprostaviti Holandiji, Nemačkoj i Francuskoj ?

Kakve su neke vaše prognoze za osminu finala ?

Nema realne šanse. Jedino da im sudije nameštaju kao protiv Hrvatske.

Ispadaju u polufinalu u najboljem slucaju

Kosta,nemoj da se kladis na njih :)

Pa naravno da neću da se kladim, jer to nikad nisam ni radio niti planiram u budućnosti da se kladim na bilo šta. Nego sam pitao samo onako, jer izuzetno volim Brazil i pratim ih skoro pa redovno još od mundijala 1994. godine.

Šta se desilo sa Maikonom, zašto ga nema u prvoj postavi ? I zašto nema Ronaldinja, nema veze što ima 35-36 godina, ali čuo sam da igra vrhunski fudbal u brazilskoj ligi i da se baš nadavao golova poslednjih dve godine.

Pa naravno da neću da se kladim, jer to nikad nisam ni radio niti planiram u budućnosti da se kladim na bilo šta.

Ko odigra tiket osusice mu se kicma :d :d

Šta mislite, da li Brazil ima realne šanse da osvoji šestu titulu, s obzirom da očigledno nisu u onoj formi kao 2002. godine ? Da li se primećuje veliko poboljšanje forme kod ostalih igrača (ne-Nejmar igrača :) ) da bi se Brazil mogao uspešno suprostaviti Holandiji, Nemačkoj i Francuskoj ?

Kakve su neke vaše prognoze za osminu finala ?

Naravno da ima realne šanse, domaćin je turnira ima ogromnu podršku ima svetske zvezde u timu, počevši od Nejmara (50 mil) preko Hulka (40 mil), Oskara, pa u odbrani PSŽ je platio 70 miliona za tandem Tijago Silva-David Luiz, bekovi iz Reala i Barselone... Svi ti milioni nisu tu bez razloga, sve su to odlični igrači iako je činjenica da ne uspevaju da zablistaju na turniru, ali su isto tako prvi u grupi i imaju rezultat što je inače trejdmark njihovog selektora. Skolari nije umirao u lepoti ni 2002. pa je doneo svetsku titulu.
U osmini finala imaju ultimativni test protiv Čilea koji je do sada obeležio mundijal vrhunskom formom i energijom koja je u direktnom duelu poslala Španiju kući. Teško je za prognozu, ali ipak mislim da bi tu Brazil mogao da prođe dalje.

Pa naravno da neću da se kladim, jer to nikad nisam ni radio niti planiram u budućnosti da se kladim na bilo šta. Nego sam pitao samo onako, jer izuzetno volim Brazil i pratim ih skoro pa redovno još od mundijala 1994. godine.

Šta se desilo sa Maikonom, zašto ga nema u prvoj postavi ? I zašto nema Ronaldinja, nema veze što ima 35-36 godina, ali čuo sam da igra vrhunski fudbal u brazilskoj ligi i da se baš nadavao golova poslednjih dve godine.

Maikon je nakon što je napustio Inter malo pao u formi, a pojavio se Dani Alveš koji je godinama vladao Evropskim fudbalom sa Barselonom, tako da je prirodno što je on desni bek, mada je on na ovom prvenstvu možda i glavni uzrok slabosti u igri Brazila, muči se kada napada, a još više problema ima kada se brani mada ne verujem da će ga Skolari poslati na klupu.
Ronaldinja od kada je otišao u Brazil nisam nešto pratio, ali nije on jedini koji nije u ekipi. Jednostavno konkurencija je ogromna, selektor ima svoju viziju ko mu od igrača treba i to je to.

Poslednja izmena:
Најлошије светско од када се бавим фудбалом. Овде би чак и наша Србија прошла из свих група. Толико су играчи уморни од свакаквих турнира да је ово просто смор гледати.

Slazem se. Dodao bih jos da im (vecini onih skupih igraca) nedostaje i motiva za igru.

Brazil ce glat da osvoji ovo prvenstvno, cak i ako nalete na Svabe. Sto se tice Francuza i Holandjana, oni ispadaju pre polufinala i jedni i drugi. Zivi bili pa videli :)

Brazil je ocajan u veznom redu , igra bez kreativca i sa 2 defanzivna igraca u veznom redu.
Eh kad samo pogledam vezni red Brazila iz 2002. recimo : Rivaldo , Ronaldinjo , Kaka , Zuninjo Pernambucano , Ze Roberto , Zilberto Silva............znaci svako od njih u sekundi moze da iskreira nesto , ili recimo 94. sa Dungom ,Leonardom i Raijem u sredini.........a ovo sad.....................

nisam video, sta je bilo ? ??

Ne znam ko mi se više zgadio dal Italijani ili Urugvajci

Ha!
Odoše Englezi i Italijani kući! Ko bi rekao, ali zaslužili su, ništa nisu pokazali ni jedni, ni drugi.

World Cup 2014

nisam video, sta je bilo ? ??

U duelu sa Kijelinijem hteo da ga udari glavom, ali se Kijelini lepo postavio pa ga je 'samo' ujeo...

Edit: Što se tiče ove grupe, jedino je Kosta Rika zaslužila da prođe dalje. Od Engleza sam mnogo očekivao, samo u prvom meču me nisu razočarali, ostalo katastrofa... Žabare nešto i ne gotivim, a i nemaju neki tim po meni.
Urugvaj je sjajna ekipa, razočarali u prvom meču ali su se posle popravili. Ne gotivim ih zbog onog malog Suareza, cela ekipa mnogo trpi zbog njega.

Poslednja izmena:
Prvo Ivanovic, pa sada Kjelini na meniju. Pitam se da li ce mu odgovarati ukus Spanskog mesa :D

Bq6dCUHIUAAQ5iF.jpg:large

Ha ha ha... kakav ludak, majstor fudbala ali ludak :)

Idemo Uruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuguiaaaaaaaaaaay !!!!!

Uh kako mi je drago zbog Urugvaja , isao bi sad na trg da slavim :)

...Urugvaj je sjajna ekipa, razočarali u prvom meču ali su se posle popravili...

Urugvaj se zacementirao pozadi i odigrao ceo meč na kocku na jednu šansu koja neizbežno mora da dođe skim god da igraš čak i sa Italijanima.
Računali su na Suareza i Matadora koji ne praštaju greške, šansa je i došla Suarezu ali mu je Bufon odbranio šut.

Nakon što su preživeli grupu smrti i u direktnom obračunu poslali kući Evropske velesile Italiju i Englesku, Urugvaj postaje veoma ozbiljan igrač u sledećim mečevima koji će odlučivati o svetskoj tituli.
Noćna mora Brazila preti da se ostvari, Urugvaj nastavlja da se bori za titulu kao i 1950 kada su uništili snove Brazila. U nokaut fazi ih najverovatnije čeka Kolumbija i uz sav respekt prema njima niko na svetu nema ono što Urugvaj ima u navali tandem Suarez-Kavani, tako da je lako moguće da doguraju do četvrtfinala.

Italijani su došli da odigraju svojih famoznih 0-0, ali ovoga puta ih je sudija preduhitrio, prvo prestrog crveni kartom na Italijane, a potom i ne davanje crvenog Suarezu, pogotovo što je gol pao minut posle te situacije :)

Boli ga uvo, pamtice ga ljudi i za 50 godina kao fenomenalnog fudbalera koji je grickao protivnike. Maradona jeste bio veliki majstor ali ga vecina pamti po bozijoj ruci. Nadam se da ga nece FIFA kazniti, jer bi bilo licemerno posto FIFA prvo treba sebe da iskljuci sa prvenstva zajedno sa sudijama koje su izabrali.

Edit: Italija zasluzeno ispada, titula u Nemackoj je bila anomalija. Igraju najodvratniji fudbal od kako je igra izmisljena, *** ih njihov catenaccio. Jos da ispadnu preostali Evropljani cija taktika se oslanja na kontranapad i eto finog prvenstva za gledanje :)

Poslednja izmena:
Igraju fudbal na rezultat i fudbal koji donosi rezultat kada se sudija ne umeša :p

Neka igraju, na svojoj cizmici. To sam davno prestao da gledam. Na SP vise nece igrati. Imao sam visoko misljenje o Prandeliju, uvek mi se cinio kao atipican italijanski trener koji ne forsira odbranu. Ali eto ga veceras, izveo sve napadace 15 minuta pred kraj. Potpuno zaluzeno su ispali.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno