Nema odbrane od Robena, osim da ga cuvaju po dvojica (najmanje).
Videćemo kakva je ostalim ekipama strategija za Robena, ali poznata je stvar da se cela njegova igra vrti oko leve, od primanja lopte, vođenja, pripreme i udarca... to ga čini predvidivim.
Roben se nije video protiv Reala?! Pa on je jedini nesto pokusavao. A inace, cuvala su ga dvojica striktno.PRotiv Reala se nije video u obe utakmice, tako da ima odbrane , samo je spanska busna mnogo.
Ma sve je kao zavrseno, ali nista se ne desava... Ono Drvo zaebava, nesposobnjakovic!Blind tesko jer se prica da je sve zavrseno za Soa, ozvanicice se posle SP.
Svajni se spominje i ja se njemu nadam, kao i Robenu i Aleksisu.Ali mora i jedan stoper da se dovede... dal to bio Humels ili neki od ovih mladjanih Holandjana, videcemo.
Ali sam svakako smireniji posle ovakve utakmice sto ce LVG sesti na klupu meni najdrazeg kluba.![]()
Svajni je klasa kao Skols (obojica su legende kluba), Junajtedu treba takav igrac da deli lopte i da bude snazan, to ne moze da radi u Bajernu, jer je druga filozofija sa Pepom, ali kad je bio Hajnkes, videlo se kako je kidao. Lagano jos moze bar 4 top sezone.Svajnstajger i Roben su igraci u godinama, navikli da igraju LS. Sta da rade u Junajtedu, da se bore za osmo mesto sa Sautemptonom? :d
Da ima desnu nogu bio bi još bolji. Sreća njegova da je španska odbrana zaboravila na to.
Videćemo kakva je ostalim ekipama strategija za Robena, ali poznata je stvar da se cela njegova igra vrti oko leve, od primanja lopte, vođenja, pripreme i udarca... to ga čini predvidivim.
Ali koliko depresivno deluju praznjikave tribine.. I generalno je atmosfera poprilicno mlaka za sad. Sa opravdanim razlozima naravno... al opet. Cak mi i Vuvuzele nedostaju..
Markec ce da bude bolji, dok Markec salta zig-zag
Engleski fudbaleri su posetili dom za napustenu decu u Brazilu. "Bilo je veoma tuzno videti njihova lica, bez trunke nade i pune ocaja" - rece mali Hoze, 6 godina.
Cek, cek. Ti njega uporedjujes sa Robenom?!Markec ce da bude bolji, jer roben koristi multi-touch ali uvek fiksira na jednu stranu sto neki centralni bekovi zapravo MOGU da procitaju, dok Markec salta zig-zag i to sve vise ljudi u fudbalu vidi. Luiz je izjavio da je odusevljen, jos nekoliko ljudi pocinje da prepoznaje
On je protiv Reala izborio gomilu kornera i pritom su ga uvek cuvala dvojica. Ne moze ni on sam.BIlo odbrane od Ronalinhovog , >Maradninog, Mesijevog driblinga, a nema od Robenovog... Ima od svakog, samo treba znati. Pokazo mu je Real kako se zatvara , da moze samo da seta na 20 metra sa jedne strane na drugu.
Od Grcke da, ali vrlo slaba partija danas. Pogotovu dolazi do izrazaja suplja odbrana.Kolumbija mnogo ozbiljnija ekipa od Grcke... mogu reci ocekivano
To je ok, ali onaj Mijailjevic... evo sad mi jeza niz kicmu ide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari