Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tradicija bi rekla da Holanđani neće osvojiti šampionat, timovi koji najbolje otvore turnir po pravilu ga ne osvajaju :)

Холандези никада ништа неће освојити. Али лекција шпанцима.

Rano je jos za price o osvajanju, ali ponizili su ih.

Nekada Rajkard - Gulit - Van Basten, a sada Blind - Roben - Van Persi...

Kad ne igraju u narandzastim dresovima cak su mi i gotivni :D Pogotovo protiv spanije..

Полако са тим избацивањем Шпанаца, ретко када су они на овим последњим првенствима играли добро на почетку, па су после урадили то што су урадили. Иначе, Холанђани скроз готива репрезентације увек били, а биће још више када се пензионише Робен. Моји фаворити: Русија и Иран (лична осећања) и Енгланд (фудбалски).

Cenim da će u polufinalu biti Holandija, Nemačka, Brazil i Argentina.
Eventualno da Belgija i Francuska nešto urade...

Holland VS Spain heat map

:d

Prilozi

• uploadfromtaptalk1402695712186.jpg
    uploadfromtaptalk1402695712186.jpg
    69.2 KB · Pregleda: 151
Cenim da će u polufinalu biti Holandija, Nemačka, Brazil i Argentina.
Eventualno da Belgija i Francuska nešto urade...

Côte d'Ivoire bre. Bez starca nema udarca :D

Realno, imaju najboljeg veznjaka (Yaya Toure) i najboljeg napadaca (Didier Drogba), samo da obojica odigraju kako znaju i mogu svakog da pobede. Pa ova raspala Holandija pobedila zahvaljujuci Robenovoj kuki i kljakavom Persiju. Doduse odlican je bio onaj novi Blind ali u principu Rober i Persi.

Poklon kvota na Slonovacu protiv raspalog Japana koji osim Junajtedovog Kagawe (igrac prosecne engleske ekipe) nema nijednog fudbalera van Japana. Kvota je citavih 2.6, uzimite dok dele.

Honda i Nagatomo covece. :D I jos poneki iz Svabije ili Engleske druge.
Grcka u toj grupi nece nista napraviti.

Grupa C se ni ne može nazvati grupom...

Грци су ономад направили рез и никад више. Само ми никако не улази у главу како вазда прођу на велико такмичење. Они су крш ко наши, чак и гори.
Биће Белгија опасна.

Krs su otprilike kao i nasi, samo sto im je domaca liga dve klase iznad nase amaterske.

Tuzno je kad na ovakvom mestu gde uglavnom dolaze obrazovani i pametni ljudi mozemo da cujemo ovakve stavove, sta onda da ocekujemo od drugih?
Zato je Srbija tu gde jeste i nista bolje nismo zasluzili.

Ne slažem se, zato je Hrvatska tamo gde jeste, primitivna država koja ne ume da se izbori sa svojom prošlošću i sa ćirilicom. Što bih ih ja voleo kad nas oni ne vole ???

Nego, moram da kažem da sam prilično iznenađen koliko je Holandija razbila Španiju...čoveče španci su se baš osramotili a odigrali su sasvim dobro prvo poluvreme.

Poslednja izmena:
Côte d'Ivoire bre. Bez starca nema udarca :D

Realno, imaju najboljeg veznjaka (Yaya Toure) i najboljeg napadaca (Didier Drogba), samo da obojica odigraju kako znaju i mogu svakog da pobede. Pa ova raspala Holandija pobedila zahvaljujuci Robenovoj kuki i kljakavom Persiju. Doduse odlican je bio onaj novi Blind ali u principu Rober i Persi.

Poklon kvota na Slonovacu protiv raspalog Japana koji osim Junajtedovog Kagawe (igrac prosecne engleske ekipe) nema nijednog fudbalera van Japana. Kvota je citavih 2.6, uzimite dok dele.

Au, koliko nebuloza u jednom postu.

Kagava nije igrac prosecne engleske ekipe, jer zbog jedne lose sezone se to ne moze reci za Junajted.
A sam Sindji se jednostavno nije uklopio a svi znamo kako je igrao u BVBu.
Imas tu jos Hondu, Nagatomo, Mijazaki..

A Ture jeste odlican ali jedno je igrati za Siti sa Silvom, Aguerom, itd. Drogba je takodje odlican ali nije ni on najmladji.

Pohvala za RTS HD ... najzad, bez reklama :)

e2ezyseb.jpg

:d

Čile rutinski.

Pošto sam navijač Junajteda, ovo me još više obradovalo, jer em je tu RvP, em je došao LvG, em će možda ovaj Blind da dodje, a vala cujem da se šuška o kupovini Švajnija i Robena iz Bajerna :)

Roben brat ubacio u drugu brzinu i objasnio neke stvari.

Jeste halav, jeste odvratan nekad, ali je igračina i to velika! :klanjanje

Čile rutinski.

Pošto sam navijač Junajteda, ovo me još više obradovalo, jer em je tu RvP, em je došao LvG, em će možda ovaj Blind da dodje, a vala cujem da se šuška o kupovini Švajnija i Robena iz Bajerna :)

Blind tesko jer se prica da je sve zavrseno za Soa, ozvanicice se posle SP.

Svajni se spominje i ja se njemu nadam, kao i Robenu i Aleksisu. :D Ali mora i jedan stoper da se dovede... dal to bio Humels ili neki od ovih mladjanih Holandjana, videcemo.

Ali sam svakako smireniji posle ovakve utakmice sto ce LVG sesti na klupu meni najdrazeg kluba. :D

Svajnstajger i Roben su igraci u godinama, navikli da igraju LS. Sta da rade u Junajtedu, da se bore za osmo mesto sa Sautemptonom? :d

Kakvo crno 8. mesto zivi bili pa videli...

Da ima desnu nogu bio bi još bolji :D. Sreća njegova da je španska odbrana zaboravila na to.

Vidim u komentarima da nema respekta prema nekim drzavama, a takodje ni prema klubovima. Dajte malo vise respekta- svi su tu na svetskom jer su se posteno izborili za isto! Osim domacina- ali da su igrali kvalifikacije, svakako bi se namucili sa onakvim timom osredjnim da se kvalifikuju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno