Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno, odbrana im je slabija nego ikad. A mozda ce im faliti Van der Vaart kao joker izmena.

kako sam pogodio pre prvenstva da ce meksiko da kida.. ocekujem da hrvate pobede sa 3-0.

sto se tice utakmice spanija holandija ocekujem podelu bodova.. stari lisci sede na klupama :)

Nije bio penal, nikada kilaviji Brazil, Neymar precenjena sisica koja pada od malo ostrijeg pogleda (dodatno ''doskolovan'' za to u aktuelnom mu klubu), hrvati ispadaju sa 0 bodova. Kvalitet prenosa/komentatora/emisija/programa na rts u rangu novinarske sekcije prosecne ekonomske skole.

Ukratko :d

Poslednja izmena:
I nasi su mogli da ih pobede pre 10 dana. :d

Ja prognozirao da ce Argentina osvojiti:

Steta sto na prvenstvu necemo gledati Rojsa, strasan igrac. Mada su Svabe svakako jaka ekipa.
Cak mi ni Francuzi bez Riberija uopste ne deluju lose.
Verujem da Belgija i Englezi mogu napraviti neko iznenadjenje.

A za Holandiju se navija, naravno. :)

Ima milion HD streamov-a na netu... Rts mogu samo na mute , al ozbiljno

Ja prognoziram autsajdera za prvaka, kao Grci onomad na evropskom. Nije vise reprezentativni fudbal kao sto je nekad bio da je tolika razlika izmedju "jakih" i autsajdera

Sto se tice hejta za Nejmara, obratite paznju da je i dalje klinac, koji iza sebe ima rezultate jednog penzionisanog uspesnog reprezentativca. a ima 22. Utice tu milion stvari, koje mi ne vidimo. Njega na stranu, Brazil nikada nije imao manje talenata i vise drveca na terenu.

Holandjani biju skoro kao u finalu pre 4 godine.

Zar i ti sine Ricoli...ccc

Uzas. Koji folirant ovaj Kosta.

Ovo prvenstvo će biti sa najviše sudijskih grešaka :)

Kakva je ovo sramota od suđenja, tri utakmice i sve tri sudije sude kao drogirani...što lepo ne uvedu da sudija sme da pogled snimak pri kritičnim odlukama (penali, kartoni...). Ovako nema svrhe gledati fudbal na ovom SP.

Onda to vise ne bi bio fudbal...

Каква голчина!!! Ево ти га на блатеру ;)

Al je igracina van persi!

Nije bio penal, nikada kilaviji Brazil, Neymar precenjena sisica koja pada od malo ostrijeg pogleda (dodatno ''doskolovan'' za to u aktuelnom mu klubu), hrvati ispadaju sa 0 bodova. Kvalitet prenosa/komentatora/emisija/programa na rts u rangu novinarske sekcije prosecne ekonomske skole.

Treba biti fer i reci da je Neymar u prvom poluvremenu izbegao da padne u 16 kod one situacije kada je probio uz liniju, hrvat se nadlaktio nad njim i bio bi cist penal da se srucio dole.

Nije bio penal, nikada kilaviji Brazil, Neymar precenjena sisica koja pada od malo ostrijeg pogleda (dodatno ''doskolovan'' za to u aktuelnom mu klubu), hrvati ispadaju sa 0 bodova.
Pitanje je sta ce biti sa Hrvatima, rano je za prognozu. Mislim da su sanse njih i Meksika 50:50. Ovo za Neimara potpisujem, najjace je sto ce njegov ugovor da povuce Farselonu u zestoke ponore.
Sto se tice hejta za Nejmara, obratite paznju da je i dalje klinac, koji iza sebe ima rezultate jednog penzionisanog uspesnog reprezentativca. a ima 22.
Ronaldo se ovako nije ponasao ni sa 19 godina, a bio je 20 puta bolji nego sto ce Neimar ikada biti. Koje to rezultate ima Neimar iza sebe?

Robin Van Persi daje novo značenje pojmu "Flying Dutchman".
Roben je najodvratniji najbolji igrač koji se pojavio u svetskom fudbalu.

Kod španaca raspad sistema, ni blizu tima koji vlada evropskim i svetskim fudbalom od 2008. već 6 godina.

Poslednja izmena:
Faul na kasiljasu...ccc

Osveta holandjana zasluzena pobeda

10411725_765068120206613_760162780252694640_n.jpg

:d

Petarda...

Roben.
Šta drugo reći :d

Snajder , Roben , Van Persi ... dovoljno...
Brazili bi napunili isto ovoliko :)

Требало је пасти бар још по 2 гола на обе стране... Страшна холандија

Van Gal rastavio na sastavne delove Španiju i to sa novom formacijom koju nemam pojma da li je Holandija ikada igrala

_75518608_dutch.png

Da li je ovo primopredaja svetske titule već drugog dana mundijala?
Ako holanđani nastave sa ovim...
Mali Blind je oduševio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno