Marko-Dj
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2008
- Poena
- 595
Snajder , Roben , Van Persi ... dovoljno...
Brazili bi napunili isto ovoliko![]()
Samo cu reci Van Gaal!
Snajder , Roben , Van Persi ... dovoljno...
Brazili bi napunili isto ovoliko![]()
Tradicija bi rekla da Holanđani neće osvojiti šampionat, timovi koji najbolje otvore turnir po pravilu ga ne osvajaju![]()
Холандези никада ништа неће освојити. Али лекција шпанцима.
Cenim da će u polufinalu biti Holandija, Nemačka, Brazil i Argentina.
Eventualno da Belgija i Francuska nešto urade...
Tuzno je kad na ovakvom mestu gde uglavnom dolaze obrazovani i pametni ljudi mozemo da cujemo ovakve stavove, sta onda da ocekujemo od drugih?
Zato je Srbija tu gde jeste i nista bolje nismo zasluzili.
Côte d'Ivoire bre. Bez starca nema udarca
Realno, imaju najboljeg veznjaka (Yaya Toure) i najboljeg napadaca (Didier Drogba), samo da obojica odigraju kako znaju i mogu svakog da pobede. Pa ova raspala Holandija pobedila zahvaljujuci Robenovoj kuki i kljakavom Persiju. Doduse odlican je bio onaj novi Blind ali u principu Rober i Persi.
Poklon kvota na Slonovacu protiv raspalog Japana koji osim Junajtedovog Kagawe (igrac prosecne engleske ekipe) nema nijednog fudbalera van Japana. Kvota je citavih 2.6, uzimite dok dele.
To je ok, ali onaj Mijailjevic... evo sad mi jeza niz kicmu idePohvala za RTS HD ... najzad, bez reklama![]()
Čile rutinski.
Pošto sam navijač Junajteda, ovo me još više obradovalo, jer em je tu RvP, em je došao LvG, em će možda ovaj Blind da dodje, a vala cujem da se šuška o kupovini Švajnija i Robena iz Bajerna![]()
Roben brat ubacio u drugu brzinu i objasnio neke stvari.
Jeste halav, jeste odvratan nekad, ali je igračina i to velika! :klanjanje
Roben brat ubacio u drugu brzinu i objasnio neke stvari.
Jeste halav, jeste odvratan nekad, ali je igračina i to velika! :klanjanje
Nema odbrane od Robena, osim da ga cuvaju po dvojica (najmanje).Da ima desnu nogu bio bi još bolji. Sreća njegova da je španska odbrana zaboravila na to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari