Gorenje nakon nedelju dana , samo reci hvale!Ima li neko možda Beko B1RCNA404G ?
Zapazao mi je za oko zbog nominalnog kapaciteta od 355l....
Ili on ili Gorenje NRKE62XL ....
Druze, kako si zadovoljan friziderom? Pronasao si ga za na dobrom popustu, sad su po 80ak hiljada vidim. Kakav je to kupon za w.w.? Preko Yette... ili nesto drugo?Pratim vec neko vreme ugradne frizidere jer mi treba jedan takav za stan koji opremam uskoro, zapadne mi za oko Haier EHBQW5519E.
Danas mi iskoci kupon u w..w.. i porucih ga za 56000din, racunam da za ove pare tesko da cu naci nesto bolje... Pa eto ako se jos neko vodi time, vidim da ih ima jos.
Aha, samo da se prijavim na newsletter?@Bakary Iskoci stalno neki takav kupon na mejl. Nisam ga jos ugradio, cekam useljenje u stan pa cemo videti..
Deluje lepo na oko, ali kolko sam citao ljudi govore da se ne uzima ni Samsung ni LG, da se bas brda kvare, pogotovo ovi sto imaju dispenzer za vodu, kolko vidim dosta ljudi hvalePogledaj Samsung kombinovani frižider RB34C652ESA/EK, ima ga i za 65.000.
Skoro sam uzeo takav samo viši, za sada prezadovoljan. 5 god garancije, ako uzimaš proveri da li poklanjaju mikrotalasnu i dalje.
Imam ja ovakav ali bez dispenzera, odlican je.Pogledaj Samsung kombinovani frižider RB34C652ESA/EK, ima ga i za 65.000.
Skoro sam uzeo takav samo viši, za sada prezadovoljan. 5 god garancije, ako uzimaš proveri da li poklanjaju mikrotalasnu i dalje.
Nije Gorenje nista losije od novijih Samsunga i LG, ja sam uzeo Haier bas zato sto sam se naslusao prica o problemima sa novijim Samsung i LG modelima, tako da na tvom mestu izbegavao bi ihPozdrav svima.
Tražim samostojeći frižider, bez zamrzivača, što veći to bolje. Ideja je bila LG ili Samsung.
Planirao sam LG GLT51PZGSZ (košta je oko 90k), ali ima još na stanju samo kod jednog prodavca i cena je preko 100k, što mi je mnogo.
Što se tiče LG-a, ne postoji više ni jedan u ponudi samostojeći frižider većih dimenzija (350+L)
Samsung nema uopšte samostojeće frižidere većih dimenzija u ponudi.
Da li neko zna da li je to trenutno takva situacija sa LG i Samsungom, pa da sačekam?
Uzeo sam u razmatranje Gorenje, model R619EAXL6. Košta 55k, to je skoro duplo jeftinije od LG-a. Ne verujem da je duplo lošiji.
Da li se isplati Gorenje uzeti? Znam da su LG i Samsung bolji, ali da li su duplo bolji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari