Šta je novo?

Frižideri

Prethodni gorenje radio 12 godina, po preporuci servisera kupio opet gorenje. Za ove pare ne moze bolje. Placen 37k
Model: GORENJE Kombinovani frižider NRKE 62XL

Taj baš planiramo da uzmemo dok ne pređemo na ugradno.... dobru ste i cenu uboli 😊

Ja htedoh ugradni, ali kad sam video cene i koliko prostora dobijem unutra ( za sirinu od ~60cm ) odustao sam i kupio obican. Kupili smo takodje Gorenje ali model Nrk620eabxl4 za 52k.

Ja sam uzeo kombinovani Hisense RF632N4WIE, on je side by side ali jako uzak i visok. Sirok je svega 70cm, a visine 2m, dobra prica i ok cena po meni. Nema ledomat ali ima posudu za hladnu vodu. Ima dve velike fioke u zamrzivacu. Oduvek sam hteo side by side, al uzima dosta prostora u kuhinji, tako da je ovo dobra alternativa.

U toku je potraga za "side by side" frižiderom sa 3/4 vrata, tj. gornji deo gde je frižder da ima 2 vrata, a dole gde je zamrzivač da ima 1 ili 2 vrata.

Budžet je oko 70 000 u šta spada dole pomenuti Vox, dok je Beko znatno iznad.

Do sada se u potrazi naišlo na:

VOX Side by side frižider MD 6110 XE
Beko SIDE BY SIDE FRIŽIDER GNO 46623 XBR

Ima li neko iskustva ili možda bolji predlog?

Ima li neko možda Beko B1RCNA404G ?
Zapazao mi je za oko zbog nominalnog kapaciteta od 355l....

Ili on ili Gorenje NRKE62XL ....

Poslednja izmena:
Jel neko primetio Samsung Kombinovani frižider RB34C600ES9/EK, 230/114l

Čini mi se da je dobra ponuda na Ananasu.

Ako nekog interesuje i gleda ,Gorenje, NRB620E61W4WFE , malo veci od gore navedenih , 7 dana koristim , sve pohvale,gromada , ja uzeo za nas dvoje , tesko ga napuniti bas , i bas tih 🙂

Poručen Beko , garancija 2+3 pa ćemo videti.... Biće ovo 3. Beko koji se koristi u poslednjih 6 godina. Bila i 2 Gorenja , svi navedeni i dan danas rade bez ikakvih intervencija....

Cao svima,
Vidim da pominjete dosta ovaj Gorenje NRKE. Visina (185cm) mi savrseno odgovara, vidim da je NoFrost i frizider i zamrzivac... da li postoji u beloj boji? Ne nadjoh ga.
I ima li neki drugi model da se uklapa do 40k dinara a da se pokazao kao bolji? Svi frizideri imaju 2+3 god garancije, jel tako?

edit: videh slican model tome:
GORENJE NRK 619 EEW4

a da je beli 🙂

Poslednja izmena:
Pratim vec neko vreme ugradne frizidere jer mi treba jedan takav za stan koji opremam uskoro, zapadne mi za oko Haier EHBQW5519E.
Danas mi iskoci kupon u w..w.. i porucih ga za 56000din, racunam da za ove pare tesko da cu naci nesto bolje... Pa eto ako se jos neko vodi time, vidim da ih ima jos.
Druze, kako si zadovoljan friziderom? Pronasao si ga za na dobrom popustu, sad su po 80ak hiljada vidim. Kakav je to kupon za w.w.? Preko Yette... ili nesto drugo?

@Bakary Iskoci stalno neki takav kupon na mejl. Nisam ga jos ugradio, cekam useljenje u stan pa cemo videti..

Gorenje NRK720EAXL4

Ima li veci kombinovani a da nije side by side?

Ovaj je 70cm širine.
150L zamrzivač (to je bitnije id frižidera)

Nema mesta u stanu za poseban zamrzivač.

U toj klasi su

Vox MD 5230 XE

Hisense RF632N4WIE

Samsung frižider sa dispenzerom za vodu. Cistio ga već par puta ali od poslednjeg puta curi voda. Ne mogu nigde online da nadjem zamenski deo. Da li mozda neko zna gde ga ima ili kako se tačno zove? 78639.jpg

Pozdrav ljudi, preporuka za crni kombinovani frizider do 187cm visine i 62-3 cm sirine, cena do 75 000 rsd, hvala!

Pogledaj Samsung kombinovani frižider RB34C652ESA/EK, ima ga i za 65.000.

Skoro sam uzeo takav samo viši, za sada prezadovoljan. 5 god garancije, ako uzimaš proveri da li poklanjaju mikrotalasnu i dalje.

Skoro sam uzeo takav samo viši, za sada prezadovoljan. 5 god garancije, ako uzimaš proveri da li poklanjaju mikrotalasnu i dalje.
Deluje lepo na oko, ali kolko sam citao ljudi govore da se ne uzima ni Samsung ni LG, da se bas brda kvare, pogotovo ovi sto imaju dispenzer za vodu, kolko vidim dosta ljudi hvale
Haier za ove "budzet" varijante, zenina majka ima Haier vec par godina i bas se dobro pokazao, a i treba mi crni, da se uklopi u kuhinju 😀

Ja sam baš stekao utisak da preporučuju Samsung i LG kao iole kvalitetnije... Druga opcija kada sam uzimao mi je bio Beko, na kraju sam se odlučio za Samsung zbog nešto većeg kapaciteta. Stari Beko me je odlično služio 12-13 god, sve police unutra su mu i dalje kao nove. I radi i dalje pa je prešao u vikendicu E sad pitanje da li je i danas taj kvaliet.... Prodavačica u jednoj prodavnici mi je preporučivala i Gorenje kao navodno bolji kvalitet od Beka (uzeo tu preporuku sa rezervom, ali je delovao OK).

Imam ja ovakav ali bez dispenzera, odlican je.

pre njega sam imao 2 maltene ista ali starija modela, sve radi evo duze od 15 godina.

Zaboravio sam da napomenem zasto mi je Samsung favorit, pisao sam ranije: fioke u zamrzivacu su vece sirine od LG-a i ostalih, tako da gabaritnije zamrznute kutije staju dosta lakse.

Bas dobar popust, ovaj uzimam sigurno

Pozdrav svima.
Tražim samostojeći frižider, bez zamrzivača, što veći to bolje. Ideja je bila LG ili Samsung.
Planirao sam LG GLT51PZGSZ (košta je oko 90k), ali ima još na stanju samo kod jednog prodavca i cena je preko 100k, što mi je mnogo.
Što se tiče LG-a, ne postoji više ni jedan u ponudi samostojeći frižider većih dimenzija (350+L)
Samsung nema uopšte samostojeće frižidere većih dimenzija u ponudi.

Da li neko zna da li je to trenutno takva situacija sa LG i Samsungom, pa da sačekam?

Uzeo sam u razmatranje Gorenje, model R619EAXL6. Košta 55k, to je skoro duplo jeftinije od LG-a. Ne verujem da je duplo lošiji.
Da li se isplati Gorenje uzeti? Znam da su LG i Samsung bolji, ali da li su duplo bolji?

Pozdrav svima.
Tražim samostojeći frižider, bez zamrzivača, što veći to bolje. Ideja je bila LG ili Samsung.
Planirao sam LG GLT51PZGSZ (košta je oko 90k), ali ima još na stanju samo kod jednog prodavca i cena je preko 100k, što mi je mnogo.
Što se tiče LG-a, ne postoji više ni jedan u ponudi samostojeći frižider većih dimenzija (350+L)
Samsung nema uopšte samostojeće frižidere većih dimenzija u ponudi.

Da li neko zna da li je to trenutno takva situacija sa LG i Samsungom, pa da sačekam?

Uzeo sam u razmatranje Gorenje, model R619EAXL6. Košta 55k, to je skoro duplo jeftinije od LG-a. Ne verujem da je duplo lošiji.
Da li se isplati Gorenje uzeti? Znam da su LG i Samsung bolji, ali da li su duplo bolji?

Nije Gorenje nista losije od novijih Samsunga i LG, ja sam uzeo Haier bas zato sto sam se naslusao prica o problemima sa novijim Samsung i LG modelima, tako da na tvom mestu izbegavao bi ih

Nazad
Vrh Dno