Šta je novo?

Frižideri

Kako su se pokazali Samsung frizideri. Na njihovom sajtu procitah u komentarima par njih se zali na buku po neka zalba na dispanzer za vodu. Trenutno ih ima na lepoj akciji a stari Gorenje odumire polako pa gledam Samsung ili LG neki
Imali smo jedan Samsung frižider 20 godina, morao je doduše jednom da se servisira pre jedno pet godina. I dalje radi, zamenjen drugim Samsung samo većim. Tako da su bili dobri, videću kako će ovaj novi da se pokaže. Ti dispenzeri za vodu imaju tendenciju da otkažu kod svih proizvođača. Na ovom starom Samsungu nije, verovatno jer se retko koristilo.

Jel za preporuku neki od ova 4 sa slike?
U sustini treba mi kombinovani frizider/zamrzivac manjih dimenzija 150-180cm max, bitno mi je samo da je no frost ili barem low frost.
Vidjao sam i Gorenje za neke smesne pare ali imao sam poslednjih par godina bas losa iskustva sa Gorenjem (sve su bili manji kucni aparati zapravo, usisivac, blender, sporet), pa imam neku averziju prema njima

Prilozi

• IMG_0049.jpeg
    IMG_0049.jpeg
    131.6 KB · Pregleda: 37
Da li ima modela kombinovanih frižidera iz 2025 godine (Gorenje, Samsung, Beko, Bosh) ili treba još da se čeka da stignu?

Nazad
Vrh Dno