Imam prastari Gorenje frizider i Gorenje zamrzivac sanducar. Sve to hvala Bogu radi i hladi ali trosi dosta struje. Bar ja mislim da je mnogo kada pogledam specifikacije ovih novih uredjaja. Imam onu Tuya uticnicu i zadnjih par dana merim potrosnju i ona je za oba uredjaja 3.9-4.3kw dnevno.
Ideja je da kupim kombinovani frizider koji ce da zameni ta dva uredjaja uz kompromis naravno
Najveci problem mesto tj.
dubina koja treba da bude
55cm . Sirina i visina nisu nikakav problem i tu nema ogranicenja.
Danima pretrazujem internet i okreni obrni ponuda samostojecih frizidera sa dubinom 55cm je maltene nepostojeca

Resenje je ugradni frizider. To mi je jedino palo na pamet. ako imate nesto bolje javljajte.
U sustini nemam orman u koji bi spakovao ugradni frizider ali nije problem da se sklepa nesto ali ja to ne bih ni stavljao u orman ako ne mora

U sustini vidi se samo desna bocna strana frizidera. Front se ne bi video od vrata kuhinje koja su stalno otvorena i zatvaraju po potrebi.
Frizider bi bio u cosku i pribijenih ledja uza zid. Levo i desno moze da ima lufta po potrebi.
Orman ne bih pravio ali bih frizider stavio na neko postolje npr
https://artinvesthome.com/product/baza-za-frizider-wind-sa-tiplovima-fi8mm/ plus nogice ili neka varijatna uradi sam od iverice.
U sustini koliko sam citao tim ugradnim friziderima treba luft za hladjenje od dole i sa strane sto meni odgovora.
Da li je ovo izvodljivo i da li ovakav nacin ,,ugradnje'' steti frizideru?
Druga i bitnija stvar treba mi
preporuka za frizider
Idealna cena koja bi mi odgovarala je oko 50k ali mozda bi mogao da idem do cfire 70-80k ako procenim da mi bas takav frizider treba

Treba bi mi sto veci kapacitet zamrzivaca