Šta je novo?

Fotografije - 2016

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I na ovoj zadnjoj da je kadar bio malo ulevo samo, bila bi bas super fotka. Samo napred!

PA da imam FF ili recimo 14mm, mozda bi i stalo sve kako treba,, ovako 18mm na kropu uhvatio sam koliko mogu. Hvala na podrsci!
Imam jos brdo ovakvih iz setlje, samo da odaberem sta je vredno vase paznje. 🙂

Odlican potez taj fade out! Cini mi se da je dosta bolje s njim? U svakom slucaju dobra!

Dobra je, ali curi ulevo, ispravi to 🙂

@Milos - nepotrebno zapusenje sa tim crnilom! Dijagonale vec same po sebi usmeravaju pogled prema bazilici! Blaga vinjeta bi bila sasvim dovoljna. Ulicna fotografija podrazumeva da sve elemente koji postoje u kadru prikazes, a da kompozicijom resavas fokus onoga koji gleda na tebi bitne elemente na fotografiji. Zgrade sa obe strane su vise nego interesantne i zasluzuju dovoljno paznje, kadar otisao previse visoko, fali donji deo bazilike.

Poslednja izmena:
^^ Sam kadar je u stratu imao nedostatke, otisao previsoko, a i namucio sam se sa kropom, ako ispravim sredinu crkve, krst curi u desno... nezgodno je ispraviti arhitekturu kad se slika široko sa kit objektivom.

^
Daj onu kucu zanimljiva je fotkica 🙂

@mikiPSY
Hvala druze 🙂
@mirza82
Hvala zemo 😉
@Gizmo
Ne ometaj ljude dok me hvale heheh 😀

Power of light... by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
^^ Sam kadar je u stratu imao nedostatke, otisao previsoko, a i namucio sam se sa kropom, ako ispravim sredinu crkve, krst curi u desno... nezgodno je ispraviti arhitekturu kad se slika široko sa kit objektivom.

Bitnije su vertikale bazilike neki minijaturni krst na vrhu, koji je mozda vec sam po sebi kriv iz ko zna kog razloga, jer manje je verovatno da je bazilika kriva.

Poslednja izmena:
Zamrznuti momenat sa danasnje utakmice.

DSC_9127.jpg

Poslednja izmena:
Dobra. 🙂 Mogu li videti EXIF? Bas me zanima s obzirom na mlako svetlo.

Mislim da bi trebalo samo malo osvetliti delove sto je nabrojao sa brush alatkom u Lr ili ps..

Sa burn brashem, potamniti tamne i srednje tonove u granju visoko.
Sa dodge brashem, posvetliti srednje i svetle tonove na zaledjenom delu vodopada lepo.

Au bre ljudi, 8 strana 😀

^
A tebe nema 😛
Ne znam koliko si ti zadovoljan, al ova prva meni je savrsena 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno