Na koga mislis ? Jel ovde bilo brisanja nekih poruka pa si zato ovo napisao posto odavno nisam video u ovoj temi kometare tog tipa...dobro je da sam napisao sta mislim pre dezurne ekipe pljuvaca.
mada bih i ja imao da ti zamerim za ovu jednu bubu, nije digla dupe kako treba, skreni joj paznju na to sledeci put. i slikaj iz vise ekspozicija obavezno!!!
da, nd radi to 🙁
ma zezam se sasvim naravno, ironičan sam, znam kako ide to slikanje buba.Pa nisu to mrtve bube pa da ih fotkam ko u studiu 🙂. Sve je to u letu. Opalis 5-6 fotki i onda gledas jel valja neka. U 90% slucajeva te buba nece cekati.
ni na koga specijalno, samo mi se ne đa kad neko postavi sliku, podeli ono što je uradio sa nama i onda mu neko napiše: e ne valja ti ovo, e ne valja ti ono, e namesti bubi dupe.... čovek je slikao onako kako je hteo, ne onako kako mora. sećam se gizmo postavio sliku, neko mu zaokružio pola slike i rekao ovo ne valja, izbaci. e pa njemu valja, on je baš hteo to da slika, da nije hteo da slika to ne bi slikao ***.Na koga mislis ? Jel ovde bilo brisanja nekih poruka pa si zato ovo napisao posto odavno nisam video u ovoj temi kometare tog tipa...
A smile of happiness 🙂 by Nenad Ristic, on Flickr
The joy in the eyes... by Nenad Ristic, on Flickrni na koga specijalno, samo mi se ne đa kad neko postavi sliku, podeli ono što je uradio sa nama i onda mu neko napiše: e ne valja ti ovo, e ne valja ti ono, e namesti bubi dupe.... čovek je slikao onako kako je hteo, ne onako kako mora. sećam se gizmo postavio sliku, neko mu zaokružio pola slike i rekao ovo ne valja, izbaci. e pa njemu valja, on je baš hteo to da slika, da nije hteo da slika to ne bi slikao ***.
Ja sam mu zaokruzio pola fotke jer je kadar bio los. Ovo je forum na kome jedni druge treba da pomazemo ali i kritikujemo, jer nema nista od tebe kao fotografa dok te svi budu tapsali po ramenima, kroz kritiku se uci. Komentar nije maliciozan, jer ja nisam maliciozna osoba, ves samo konstruktivan. Ako ne umes da pravis razliku izmedju tih stvari od tebe nikad fotograf jer ce te ego pojesti zivog. Srecom Gizmo je prosao Marti Drill :d ovde pa je skapirao sta sam hteo da kazem. Da me boli uvo ne bih ni komentarisao, ali suprotno tome zelim da pomognem i ukazem na stvari koje se moraju reci. Nista vise.pa ne znam dal je njega uvredilo, al uvredilo je mene :d ok je da se pohvali ili da se kaže: lepo je, ali ja bih možda ovako. ali zaokružiš pola slike i napišeš neki maliciozni komentar... ružno. svako slika onako kako želi, i najpre onako kako može, nema svako opremu od 20 soma evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari