_MG_1253 by hunder__79, on Flickr
_MG_1268 by hunder__79, on Flickr
_MG_1239 by hunder__79, on Flickr
_MG_1241 by hunder__79, on FlickrMa jok, ovo je ono sto bi se reklo za videti slike, javne... To kako sam napravio nalog na Flickr, slikam postavim i brisem sliku sa fona... Sve je to Slikano od novembra, a ima i starijih slika koje sam naknadno ubacio.Opusteno si bekapovao celu mem. karticu na flickr 😀
Posto sam bas bas pocetnik u slikanju, a imam zelju da učim i vežbam, skoro sam kupio Sony dsc hx 400v, pa evo nekih slika sa Flickr, trenutno sam u fazi citanja za pocetnike za fotografije, i znam, imam jos dosta da učim, ali imam i volju 🙂
https://flic.kr/p/r4iApo
Svaki komentar je dobro dosao i los i dobar, mada sumnjam da moze biti dobar komentar 🙂
Ne znam za tebe, ali meni Milica super deluje, a verujem da jos bolje izgleda uzivo 🙂Bas bi voleo da vidim uzivo ove strasne bez sminke. Ono sto sam ja upoznao su ala Mima Oro.
Logitech H530 USB Headset by gizmo3211, on Flickr
Muva na cvetu edit by hunder__79, on Flickr
Mali bumbar u akciji edit by hunder__79, on FlickrMali off: not really, meni bas strci i deluje kic naspram ostatka grada...Колико овакав мост даје утисак метрополи.
Smrdibuba(lat. Pentatomidae) by hunder__79, on Flickr
Smrdibuba(lat. Pentatomidae) by hunder__79, on Flickr
04110028_LR by krele90, on Flickr
04110031_LR by krele90, on Flickr
04110034_LR by krele90, on FlickrFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari