@Thierry Henry
Ova fotka je bila razlog zbog koga sam nabavio stativ, jer da sam ga tada imao bila bi daleko bolja, ipak je ovo iso 4000, koliko god da je slikano FF aparatom daleko bolje bi bilo da je iso 100 a svi ostali parametri u skladu sa tim f12-13 itd... Ovako iz ruke ovo je najbolje sto sam mogao da napravim 🙂 Orginalana fotka je ista, samo sam je malo u LR doterao onako kako se meni dopada, pa reko da podelim sa ostalima da vidim kako bi to neko drugi uradio, kakav je kadar itd 🙂 Probao sam ovo sto si mi predlozio, dopada mi se krajnji rezultat...
@hunder
Ja sam nebo namerno nagalsio kroz LR inace isto je i na orginalnom fajlu, nista nisam dodavao, a ovako nekako je izgledalo kada se pogleda sa mesta na kome sam slikao. Svaki dan se igram sa LL i fotkama koje sam napravio da sada, radim na kreativnosti 🙂 Imas neki predlog kako bi ti ovo obradio ? Dobre su ti ove bubice, sve vise me faciniraju makro fotke, ako nastavis ovako sve mi se cini da ces me olaksati za 900e koliko kosta 100mm f/2.8L Macro IS ili nesto bolje ako postoji 😛
@Proday
Pa trudio sam se da napravim nesto lepu u tih 1000 turistickih iz Pariza ehheheheh 😛
@ seizmos
Hvala... Trudim se da vidim dobar kadar gde god da odem, aparat je uvek kod mene pa je tako nastala i ova fotka, neko sa vise iskustva verujem da bi to daleko bolje napravio, a ja sam se potrudio koliko je to u mojoj moci 😛
@ Bane R
Profi za sve pare 🙂 Lepo kaze @Gizmo, postavi to negde da mozemo da vidimo sa cim je radjeno i sa kavim podesavanjim, ili napisi ovde ako te ne mrzi, meni bi bas znacilo...