- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Micko & Jelena photography? Sad si ga izgasio. 😀 Kad te ostavi, pokupi decu, auto, aparat... tražiće i autorska prava. :d
Lepe su linije na ovim poslednjim, a i boje mi se sviđaju. Maaalo podeskponirane za moj ukus, al' to sam samo ja. Na prvoj mi se ne sviđa što su ovo dvoje skroz udesno zbijeni. Samo da ima još malo prostora desno, bila bi predobra. Treća mi je nekako čudna, tj. čudno mi je ovo drvo (verovatno isto k'o i na druge 2 fotke). Mislim da mu nisi potrefio ugao i da je mogao bolje da se uklopi u kadar. Bez obzira, lepe fotke i lepe boje, al' može bolje. 🙂
Što se tiče serije sa macama, meni je prva savršena. Bravo.
Хаха. Мени се свиђају мада се слажем са Џонијем да су мало подекспониране. Што је битно у landscape имаш foreground, subject & background. Идеја са дрветом кул само ја бих грану само обрнуо крајеве на трећој фотки. Такође, ту где сте вас двоје(пошто небо није нешто претерано интересантно) да си другачије кадрирао или да сте се померили мало при дну фотке, овако све је на средини. Можда си могао и коју силуетицу да направиш.😉
@Марко- Прелепо, последње две сјајно:thumbup:.
Poslednja izmena: