A inace, GT86 nije nista manje za mene od tog civica, odnosno pre bih vozio Toyotu, Civic je auto napravljen po evropskim standardima i ne moze se porediti sa japanskom verzijom, GT86 je cist japanski auto za uzivanje u voznji, a usput kvalitetan i jeftin 🙂
Ja sam ove fotke ostavio da iliustrujem sta jedna igracka (aparat je placen 60e 2011-e) moze. Nazalost i sam sam svestan da su mu mogucnosti veoma male (ufotkao sam jedno 5000 do sada tako da ovo sada je jos i dobro)... trudim se da navezbam kadriranje i ostale stvarcice sa fotografijom pa kad se ukaze prilika da predjem na nesto sto ne fokusira Avalu :d.
Recimo da sam sam na sajmu (novinarski dan ili rano ujutru/kasno vece) i da nema ljudi oko kola i ne primeti se toliko (par fotki gde su samo kola deluje bolje, lakse je kad je u fokusu pozadina nego ljudi, ali to su manje zanimljivi automobili oko kojih nema guzve, za razliku od ovih). Ovako sa jasno vidljivim posetiocima (i jos gore delovima 🙂 posetilaca) fotke su tek da prodje... 🙂
Sto se tice GT86, jedina zamerka je sto su stavili na sajmu sire (i vece) gume od standardnih, a upravo gume cine ovaj auto zanimljivim... da ne idemo u off. znam vrlo dobro o kakvom se autu radi, odgledao sam sto user sto pro. review-a od kada se pojavio na desetine, i jeste mi izuzetno simpatican (daleko vise od golf klase u kojoj je i Civic 😀).

Ako si ovo vezbao kadriranje, slabo ti ide 🙂 Da vidim samo ove fotke, rekao bih da ih je napravio neko ko je pre neki dan kupio fotoaparat, a mislim da si mogao bukvalno da udaris search "how to photograph car show" i da bi ti bile 3 klase bolje, bez obzira na fotoaparat.

Verovatno da das vise prostora ka pravcu ka kojem je kretanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari