Šta je novo?

Fotografije - 2013

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zadnja mi je super.
Ne gleda u 'zid' već čovek prati tekmu, ne kontam najbolje taj termin 'zid', meni ne deluje tako, kao da pilji u zid?
Za prostor iznad glave se slažem.

Poslednja izmena:
Gleda u zid = nisi ostavio dovoljno prostora ispred njega, kao da stoji ispred zida...

Tri bambija idu Falconu 😀

Kad ljudi gledaju u nekom smeru onda moras da ostavis prostora da bih ja kao neko ko gleda fotku stekao utisak da tamo ima nesto, da i mene usmeri njegov pogled. Kao i kada radis nesto sto se krece, moras mi ostaviti prostora da bih stekao iluziju pokreta posto nisam video original uzivo.

Zid?! Ee nabijem vas uza zid! :d :d

Kao i kada radis nesto sto se krece, moras mi ostaviti prostora da bih stekao iluziju pokreta posto nisam video original uzivo.
Na koju fotku misliš, da probam da popeglam?

Četvrta i šesta su moji favoriti. Bravo!

@ unique93 mozes drugu i cetvrtu da nakacis u vecoj rez da krnem na wall ?

Treća i peta su mi super, zadnja i četvrta su mi predaleko.

Hvala svima 🙂

djordje29...hmm..namerno sam tako hteo...tj, da bude dosta tamnog dela, ali da se balerina ipak vidi i da se lepo vidi poza 🙂

Portrete ne komentarišem (ili veeeoma retko), jer nije to moj fah tj. nisam dovoljno kompetentan, ali kad unique93 postavu neku portret seriju, automatski znam da je i više nego dobra. 🙂

Hvala svima 😀

Dzoni...hvala druze...jos imam mnooogo da ucim, narocito sto se portreta tice, tj, najvise oko komunikacije sa modelom...da nisam ovako stidljiv, ko zna dokle bih do sada dogurao...ovako idem tezim putem, al' dobro...mozda je bolje da se ide sporije, ali vise da se nauci 🙂

Odlična serija unique, zanimljivo svetlo na prve dve i dobra kompozicija. Jedino bih izbacio četvrtu i sedmu.

Jedna skorašnja koja mi se svidela. 🙂

Fotkano na polovini brda između Vinče i Ritopeka.

Aj onda da dodam i ovu - pogled na Banat sa tog istog brda.

Odlicne. 🙂

Ima li ovde ljudi sa dobrim slikama Beograda i ostalih gradova u Srbiji, koji bi zeleli da ih postave na Flickr i dozvole Yahoo da ih iskoristi za Yahoo weather app za iOS i Android? Evo zahteva:

1. Do not have people as the focal point. The image may include people so long as they are not recognizable. In other words, any person in the image must not be the focal point but may be a part of the background.

2. The photo must reflect the state of the weather in the sky, in day or night for any of the following weather conditions:
Clear, Cloudy, Rain, Storm, Fog, Snow

3. Minimum resolution as follows:
Horizontal (landscape orientation): Minimum of 1024 px width x 554 px height
Square: Minimum of 1024 px width x 1024 px height
Vertical (portrait orientation): Minimum of 680 px width x 1024
Images larger than these sizes appear best on our app.

4. No borders, signatures, watermarks, logos, overlaid text or camera time stamps. Photographer attribution will be provided automatically on the image by the Yahoo! Weather app.

5. Images need to be geotagged for city and country. Landmarks are not supported. Be as specific as possible. More info on geotagging is available here

Vise info na : http://www.flickr.com/projectweather

Pozdrav svima... Do yaya su fotografije. Samo dok neko cita sve ove komentare, pogotovo novajlija u ovim vodama- zapita se covek uopste da li da postavi neku svoju sliku? 😀

Pa krenuo sam sa citanjem teme, od prvih postova. Opasni ste. :d
Ja niti obradjujem fotografije, niti sam pro, ama bas nista. Dobio sam na poklon D40, i krenuo sam tako za svoju dusu da slikam malo. Nekako me smiruje...
Postavicu nesto i ja sigurno...

Dzoni...jos uvek cedis tog sx120is? 😀 super su fotke...standardno kvalitetno od tebe 😀

Џони што не уклониш те гране на првој а тарабу и гране на другој фотки?

Razmišljao sam o tome. Reko' da ih ostavim jer ovako tera gledaoca da mu/joj pogled ne beži mnogo ka nebu, već da se fokusira na donji deo fotke. Isto je i kod druge (tj. grane sa desne strane). Ostavih je, da bi pravila granicu i da pogled gledaocu mnogo ne beži udesno. Filozofiram, ali čini mi se ispravnim. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno