Šta je novo?

Foto okupljanje

• Začetnik teme Začetnik teme driver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ahahaha, pusti ga bre, umrece sto nije kupio bolji i jeftiniji 600D :d

@Nightbringer
Nisam stigao kod kuce pa sam kod nekog to editovao u ACDSee na nekom laptopu pa je zato tako ispalo, a tek sada vidim da sam karticu zaboravio u taj laptop 🙂
Inace jeste sigma 10-20.

^ i moja je nikakva, menjacu je za Tokinu 11-16 ako ostanem na ovom sistemu

Okupljanje je bilo super iako smo bili u zatvorenom prostoru. Hvala domaćinu na prostru, kafi i šansi da isprobam novi micro 4/3, hvala S16 na zabavi 😉 a pre vega hvala Drajveru na šansi da isporbam mnogo kvalitetne opreme i što mi je otvorio oči KOLIKU razliku može iole pristojan objektiv da napravi.

Žao mi je jedino što nisam uspeo da vratim Draveru uslugu i objasnim mu da se ne igra sa djavolom jer će nastrada 😛

Poslednja izmena:
Fino, niste pokisli, sta cete vise 😛, elem, niste zezali s16 za nikona vec se stvarno *****ao sto nije uzeo 600D i da ga bog vidi :d

Ljudi nemojte zameriti, al posto su vec svi strucnjaci ovde kladim se da ce mi neko ukratko objasniti kako i da li postoji sansa da mi explorer pokazuje tumbnailse i za cr2 i dng format a ne samo za jpg?! Koristim AcdSee 8 za pregled jpg-ova i sl, a bridge tj camera raw i photoshop za raw.

Prilog slika ukoliko me niste najbolje razumeli 😉

:wave:

Prilozi

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    57.6 KB · Pregleda: 95
@Prodaj
ako mislis na Winows explorer, moras da instaliras RAW codac (valjda se tako zove ili nesto slicno) da bi video RAW fajlove. valjda ce prikazivati i ostale formate.

@s16
Pusti ove Canondzije, samo su ljubomorni na nas 🙂

Na OS X to radi po defaultu :d

drugari bas mi je zao sto nisam mogo da se prikljucim. Jednostavno virus koj hara je reko svoje. Tri dana lezim i nikako da se opasuljim. Ubija temperatura, grlo i nos. Nadam se da ce biti jos koje okupljanje.

Nego moze neko da sibne neke pictures pa da malo tracarimo.

E sledeci put mozemo stvarno u onaj muzej, ionako je zatvoreno...

Sad sam pogledao za sledecu subotu vreme i bice suncano. Mogli bi do aerodroma?

sto se tice Sigme, to je to, odprilike.
moj 18-105 dosta vise vinjetira na 18mm nego tvoj. mada je to mozda zbog jpg, ja uvek pucam raw.

@Falcon
Cek, kojoj grupi ti pripadas? 🙂

Elem, 'oce li biti neko okupljanje, makar i mirotvoracki skup?

Ja sam od topdžija 😀

Ajde neko okupljanje 4. novembra (nedelja), rekao bih 3. ali moze da mi upadne nesto da radim 🙂

I sad idemo na aerodrom ma kakvo vreme bilo, ili dajte neki drugi predlog 🙂

Ja moram Canon da uzmem pre nego što dodjem na okupljane inače će vozač da me izbaci iz ekipe🙂 - mala šala poz i lepo se provedite.

Ajde neko okupljanje 4. novembra (nedelja), rekao bih 3. ali moze da mi upadne nesto da radim 🙂

I sad idemo na aerodrom ma kakvo vreme bilo, ili dajte neki drugi predlog 🙂

Sto se mene tice moze 🙂

Nazad
Vrh Dno