Šta je novo?

Foto okupljanje

• Začetnik teme Začetnik teme driver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisi prava sponzorusa dok ne ponovis zadnje :d 😛

eeee drugari mogu i ja da se prikljucim. Nosim moj dslr, nema frke. Slikacu vas sve za registraciju ako treba.

P.S ko ide iz Mirijeva - tacnije Calije ima kod mene mesta.

Hocemo onda u 13h da se nalazimo pa kad stignemo na aerodrom, oko 13:30...

eeee drugari mogu i ja da se prikljucim. Nosim moj dslr, nema frke. Slikacu vas sve za registraciju ako treba.

P.S ko ide iz Mirijeva - tacnije Calije ima kod mene mesta.

Ja se vec dogovorio sa drugarom da me baci do driver-a, sad mi javio da dolazi ujutru po mene pa idemo da mu nesto pomognem pa me posli baci tamo 😛

Poslednja izmena:
Ljudi, kiša će. 😀

Ja bih vam se vrlo rado pridružio, ali za subotu imam neke druge planove. Nadam se da će vas vreme poslužiti i da će biti dobrog raspoloženja i dobrih fotografija.

Pa onda ce mo moci da fotografisemo i kisu. Samo jos jedna mogucnost

I sta na kraju radimo, kad krecemo, kad se nalazimo?

Sutra u 13h budi kod mene, a Deus i ko jos ide sa mnom javljajte se na pm da se dogovorimo gde da vas pokupim...

Ostali isto dogovarajte se koga kupite i da budemo tamo svi izmedju 13:30 i 14h.

Poslednja izmena:
Ok vidimo se tada 🙂

Ako se kojim slucajem zadesim u bg sutra; trebao bih da dodjem da vidim/mozda pazarim neki 40D i 17-85 is usm, bi mogao da se pridruzim iskusnoj ekipi!?

Pa gde ovo iskusna ekipa, sve nubovi :d, tako da se super uklapas 🙂

Nego ova kisa smori, valjda ce da stane do sutra...

Evo mog moba, pa okrecite kome treba, 060 73 74 555 (a ako se neko ženi, moze i za to da zove, ima popus' :d:d)

Poslednja izmena:
*** kakvo vreme 😛

Haha 🙂

Sta sad bi, jel odustajemo ? 🙂

Ja licno ne, al bi bilo lepo da mi neko kaze ako ne idemo pre nego sto krenem prema tebi 😛

Sto se mene tice mozemo i svi zajedno u neki "kafic" da se zabodemo, malo ispricamo, upoznamo kao ljudi itd, sve jedno samo pricajte gde kad i to tako...

Poslednja izmena:
Haha, i prosli put je ovo bilo, posle citave price pojavio se jedan (speeder) :d

Mozemo bilo koju kombinaciju da napravimo, samo daj da se jos neko javi, glupo je da nas ide dvojica :d

A ja skoro pa krenuo da te zovem 😛

Poslednja izmena:
Taj fazon 🙂

Haha 🙂

Carnex mi je slao poruke na pm al mi pun inbox, vidim da je online al se sad ne javlja 🙂 Mozda ce i on da ide...

Aj mozemo do tebe Deuse, pa da vidimo sta dalje 🙂

Poslednja izmena:
El sam spomenuo da ce da ljuljne kisa? :d

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ma nije kisa problem, koliko je ova magla dosadna 🙂 Na aerodromu se ne vidi preko metar verovatno 🙂

Evo sad sam poslao sms carnexu, on nije odustao 🙂

Nisam odustao, nikako... već sam pokisao dok sam trčao pa mi se ništa neće promeniti 😀

Magla? Gde?

Belo, sve je oko mene belo!

Nazad
Vrh Dno