Šta je novo?

Foto okupljanje

• Začetnik teme Začetnik teme driver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto si budan u 5 am ?! :zgran:

Pa mislis da je Mark III pao s neba, mora da se radi :d

Driveru jel ti to mene pališ za jagnje u lepinji ili si ozbiljan? 😀

To je neka interna bench fora, ali posle 5 sati fotkanja bicemo gladni 🙂

Mora da padne jedno jagnje 😀 Inace vozim auto u cetvrtak na servis i nece biti tu do ponedeljka tako da sam pesak :/ Al moze gde god, nacicu nekog da me dobaci 😛

Nije frka, kod mene moze cetvorica, a ima sigurno bar jos jedan auto sto znam (Falcon, ako mu upali Alfa taj dan :d:d), daj boze da nas bude toliko, znam kako ide sa tim okupljanjima, poslednji dan svi otkazu 🙂

Videćemo još vreme ako krene da poliva sve nam je džaba

Ja sam kod kalenića (imam kola), jedino ako mi ne iskrsne nešto (valjda neće)

Meni kalenic na 3 minuta kolima 🙂

Aj pricajte ostali gde ste da vidimo kako cemo se organizovati...

Ja mogu da dodjem ili do driver-a ili do Kalenica pa me neko pokupi 🙂 Inace sam u Mirijevu 😛

Isto bi se rado prijavio za prevoz ako već idem. Doći ću do centra i okoline iz rakovice

Vi bez prevoza mozete da budete na autoputu recimo, ja se ukljucujem na autokomandi i mogu da pokupim po redu koga treba...

Meni blize da te cekam ispred tvoje zgrade ako moze 🙂

Izgleda da je to najpametnije da ne bi završio u gepeku koliko nas ima 😀

Pa ima vise automobila (-1 ako Alfa ne upali :d), organizovacemo se 🙂

@s16, moze i ispred zgrade, prvi biras sediste (shotgun) :d

Vise nije kisa 🙂

weather.png

Poslednja izmena:
A čistosađani? ,)

Ako bude ranije u subotu, verovatno sam i ja slobodan... Dolazim kolima, ako bi neko iz Panceva, mogu da ga pokupim.

Ajde, računajte onda i na mene... samo kada da se organizujem. Imam neke stvari da obavim u subotu pre dolaska.

Znaci ova je subota u pitanju?!
Sva sreca pa sam iskoristio da sebi upisem petak i subotu slobodnu. Kao da sam znao 😀

Sta kazete na subota u 12/13h ?

Meni kad god, samo da imam vremena da popijem dve jutarnje i za par cigareta da bih mogao da obavim neke stvari 😛 Driver ja te cekam ispred zgrade kad god da kazes.

Nego, ja bih rado došao na okupljanje da još živim u Srbiji, ali ko zna, možda se nekad poklopi da imate okupljanje kada ja budem na odmoru u Boru. 🙂

Poslednja izmena od urednika:
Pa ima vise automobila (-1 ako Alfa ne upali :d), organizovacemo se 🙂

Pali Alfa, ne brini 😀

Kod mene u kolima će biti mesta za jednog, eventualno dvojicu mršavih. Polazim iz pravca Višnjičke banje (Takovska, auto put), pa ako nekome odgovara, neka se javi...

Indirektno sam pitao da li ide neko iz NSa ali vidim niko ništa. Malo mi smor da dolazim i da se vraćam sam. 🙁

Poslednja izmena:
Koje smo mesto dogovorili na kraju? Ako neko nema dslr mogu da ponesem jedan d7000 viska pa da se igra tamo 🙂

Drajveru, puna honda ljudi, definitivno ce ti zafaliti torka 🙂 :d

Haha🙂 Adria prikolica zakon 🙂

Moze kod mene ko 'oce, samo da budete na pravom mestu u pravo vreme, da se ne jurimo i ne cekamo, kad ste patika masteri :d

E mirni bre! 😛 Ja sam jos na prethodnoj strani rezervisao prednje sediste kod driver-a 🙂

Nazad
Vrh Dno