Šta je novo?

Foto okupljanje

• Začetnik teme Začetnik teme driver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Nego bre ljudi, aj se dogovorimo za neki foto sqp dok nije pao sneg 🙂 Prosli put kad sam to pokusao, pojavio se jedan covek 🙂, pa aj da probamo ponovo. To je mozda i prilika za one koji hoce da kupe nesto, pa se mozda odluce probajuci 🙂 Ja poslednjih par godina fotkam sve nesto usput ili za pare 🙂, pa sam se bas uzeleo.

Ako ima zainteresovanih da otvorimo novi thread za dogovore.

Poslednja izmena:
Zainteresovan. Ali bilo bi lapo da znam 7 dana unapred datum da bih mogao da uzmem slobodan dan jer ja zbog prirode posla radim i vikendom.

+1 za skup 🙂

Gde bi bio taj skup i koji dan, meni bi odgovarao vikend?

Verovatno bih i ja došao. 🙂

A po mojim nekim iskustvima foto okupljanja obično budu na Kalemegdanu i sličnim parkovima (Košutnjak, Topčider, Ada...).

Poslednja izmena:
Bilo gde, samo da se zna sto ranije 🙂

Moj predlog muzej vazduhoplovstva 🙂

Kako je tamo uopshte, nema problema da udje gomila ljudi sa aparatima ? 🙂

Vidim vecini odgovara vikendom, meni tad najmanje odgovara, ali igrom slucaja u sledecu subotu (13.10.) sam slobodan, moze tada ?

Poslednja izmena:
Sto se mene tice moze, al ja licno bih pre negde na otvorenom i mirnom mestu 🙂

Nikakvih, zvao i proverio, nisu to bas slike pa ce im blic smetati 🙂

Subota tokom dana works for me 🙂

Rado bi došao ali realno niti imam znanja, niti talenta niti para za aparate...
Želim vam da se lepo provedete, a kada se dogovorite gde će te se družiti možda se i pojavim

Nažalost, u subotu sam na drugom mestu, a i bio sam u muzeju vazduhoplovstva pre mesec dana. Ako ostane isto (datum i mesto), videćemo se neki drugi put, a vi se lepo provedite.

Moja preporuka je da skup bude negde oko 16h na lepo osvetljenom mestu. Zezanje dok se ne smrkne, pa uvaljivanje u neki caffe i diskusija. Ipak ćete da dolazite sa aparatima, a ne paklom cigara, pa kao ''gde god da se uvalimo, super''. 😛

Poslednja izmena:
^Weather2Umbrella ne obecava lepo vreme u subotu.. planirao sam neki izlet i vidim da je tshi vreme za vikend u skoro celoj Srbiji.. mada treba proveriti, kisa nije padala mesecima, moze da iskulira i ovaj vikend.

Može muzej, ja nikad nism bio.

Vi sto ste za otvoreno, imate oko muzeja otvorenog koliko oces 🙂 Ja mislim da tu moze bas da bude interesantno, vec imam kadrove u glavi 🙂

I mislim da je kasno 16h, mrak pada vec u 18 🙂 To treba nesto ranije, vreme prodje za cas, pa kad padne mrak idemo na jagnje u lepinji 🙂

Carnexe, kakve veze ima sto nemas aparat, znanje, ni bilo sta, bas je to mesto gde ces moci svasta da probas i sigurno nesto naucis, ja se secam da sam 2 dana posle kupovine prvog DSLRa igrom slucaja probao "najbolje objektive na svetu", i dan danas mi to secanje odzvanja u glavi, pa mi je bedak kad uzmem u ruku sve sto nije vrh 🙂

Poslednja izmena:
Muzej vazduhoplovstva je odlična lokacja sa strane fotografisanja, samo malcike zabačen. Ima mnogo toga da se fotografiše unutra a i ponešto napolju. Srećom aerodrom se ne vidi iz dvorišta muzeja pa nam sa te strane neće biti problema.

Ima rejn da padne samo tako. Bolje da odlozimo za prolece.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Trenutno je oblacno za subotu, a sve pre toga suncano, jel si to gledao RTS ? 🙂

Nek ostane dogovor pa cemo videti u cetvrtak i petak kako se razvija situacija. Sto se tice zabacenog, organizovacemo se tako da svi odemo autom tamo, nece niko ici GSPom 🙂

Aj videcemo do petka kako ce biti, pa cemo se dogovarati...

Driveru jel ti to mene pališ za jagnje u lepinji ili si ozbiljan? 😀

Mora da padne jedno jagnje 😀 Inace vozim auto u cetvrtak na servis i nece biti tu do ponedeljka tako da sam pesak :/ Al moze gde god, nacicu nekog da me dobaci 😛

Aj videcemo do petka kako ce biti, pa cemo se dogovarati...

Sad vidim ovo sto je kiza postavio, vec su sa heavy rain (kada sam ja gledao prognozu) smanjili na a couple of showers. Samo treba sacekati jos dan-dva, mislim da ce biti samo delimicno oblacno 😉

Sve je to zbog haarp sistema :d

Nazad
Vrh Dno