Šta je novo?

Forza Motorsport 4

to su automobili koje svi zele da provozaju zagato, ultima gtr , koenigzeg... a sony biva "konkurentan" sa jedino Avantadororm vrednim pominjana u poslednjih nekoliko dlc-ova. Nije ni cudo sto su svi pravi simraceri (ne racunam one sa GTPlaneta ... jer ih ni tamo skoro nema) napustili brod koji tone :d

Buduci da sam jtagovao xbox, konacno cu moci da probam i DLC-ove.

:(

a mp? Ja sam ostao k'o crna ovca ovde...

Banovan sam prosle godine.
MP svakako nije opcija, za to mi sluzi ps3 :).

to su automobili koje svi zele da provozaju zagato, ultima gtr , koenigzeg... a sony biva "konkurentan" sa jedino Avantadororm vrednim pominjana u poslednjih nekoliko dlc-ova. Nije ni cudo sto su svi pravi simraceri (ne racunam one sa GTPlaneta ... jer ih ni tamo skoro nema) napustili brod koji tone :d

Cek bre, pa jel dovoljno da postoje ti automobili u igri da bi svi zeleli da ih provozaju, ili treba da imaju nekog smisla :) Kakav bre brod koji tone, pa te igre ne igraju vozachi, nego deca, boli me za online gde ce ili lag ili klinci da me izbacuju sa staze, za to postoji track day pa vozi, GT5 je jedini nacin da probas automobile koje u zivotu ne mozes (3 postena automobila u iRacingu nekako brzo dosade :), a nista drugo se ne moze porediti sa GT5). Koga boli za Koenningsessegninsesneninsgg :)

Driveru, moze review za Forzu 4 :) ?

Mene recimo zabole za Koengggzigezeggg i ultimu gtr :p

Mislim , jeste super sve , i kilavi menu , i vrtenje sa samim sobom u krug (ako ne zelis da se lupas sa klincima online... sa sve hiper realisticnim soft gumama na mazdama mx5) i ovi novi golfovi koji stizu u DLC-ovima...

Ja vise volim da igram online sa ljudima koji znaju , bio to jedan auto. Ne trudim se da spustim ovde gt5 (jer bas i ne moram) niti da uzdignem Forzu (koju nemam ni zelje da probam) samo mislim da bi bilo lepo da Kazunori malo batali njegove nisane , mazde , a malo vise se posvete automobilima koje igraci zele da probaju... kao sto to ocigledno rade kreatori Forze.

Digitalni osecaj koji i dalje nisu uspeli da rese za g25 pedale (posebno kvacilo) necu ni da spominjem.

Poslednja izmena:
Cek bre, pa jel dovoljno da postoje ti automobili u igri da bi svi zeleli da ih provozaju, ili treba da imaju nekog smisla :) Kakav bre brod koji tone, pa te igre ne igraju vozachi, nego deca, boli me za online gde ce ili lag ili klinci da me izbacuju sa staze, za to postoji track day pa vozi, GT5 je jedini nacin da probas automobile koje u zivotu ne mozes (3 postena automobila u iRacingu nekako brzo dosade :), a nista drugo se ne moze porediti sa GT5). Koga boli za Koenningsessegninsesneninsgg :)

Pa kad se ništa drugo ne može porediti sa GT5 :(

Da li neko moze na pm da mi objasni kako da instaliram Forzu 4 GOTY na ext. HDD, posto imam 2 diska sa fajlovima?

Drugi disk je samo DLC i mora na interni da ide, a prvi samo copy/paste i podesis putanju za skeniranje kako treba u FSD

Nazad
Vrh Dno