Šta je novo?

Forza Motorsport 4

5814257681_4fa0d58562_o.gif

5814259037_2b2a921bdf_o.gif

Forza Motorsport 4 E3 2011 Stage Demo
Znaci, konacno ce biti moguce potpuno iskljuciti steering assist ;).
Sve sto sam do sada cuo zaista zvuci obecavajuce(izmene u karijeri, dodatni modovi, 16 player MP, Pirelli partnership, pa cak i Kinect deo).

5815176796_574c59b18e_o.gif

5815167900_1883277043_o.gif

fm4_f599gtoujn8.gif

Poslednja izmena:
Koliko bolje iskoriscena TG licenca... pljuvao sam prvi put kad sam cuo, ali sada im cestitam.

Poslednja izmena:
Super izgleda, i odlicna je ideja saradnja sa Top Gearom, medjutim, osvetljenje i fizika ipak bolje deluju u GT5.

Kad pogledas ovo pitas se ko dade Top Gear licencu Polyphony-ju... 3 i*iotska challenga koji veze sa TG-om nemaju, leteci startovi, uglovi kamere totalno pogresni.. u cemu je fora.

Kad pogledas ovo pitas se ko dade Top Gear licencu Polyphony-ju... 3 i*iotska challenga koji veze sa TG-om nemaju, leteci startovi, uglovi kamere totalno pogresni.. u cemu je fora.

Fino je ovo u Forzi, da ne gresim dusu. Nek se potrude malo i oko novog fizickog modela pa da vidimo. S druge strane uzeo sam GT5 pre neki dan i ne mogu da verujem da moram da vozim onaj VW kombi na toj stazi? Zasto?

Pa eto, ko zna sta se desava u tim japanskim glavama :) Zanimljivo je samo zato sto je izazovno, inace totalni protrać od saradnje..

Super izgleda, i odlicna je ideja saradnja sa Top Gearom, medjutim, osvetljenje i fizika ipak bolje deluju u GT5.

+1

Fiziku im je najvise odao onaj Challenger u Hammerhead-u... :p Ni " U " od (ocekivanog) Understeer-a.
Isto mi se ne svidja sto one planinske staze imaju presiroke drumove... da je fizika spot-on pa da bude izazovno u Vayron-ima i Koenigsssiiiigsaaaggsaggg-ovima :d ...ovako kao da misle da prcnu GT5 ugledavsi se na NFS. :p

Ali svejedno , ozbiljan pomak od proslog dela. Cak im i ovaj njihov producent/menager/sta vec , deluje mnogo prisebnije i ozbiljnije.

da , mada ne znam sta si ocekivao ... ipak je to maximum xboxa :d

igram zadnjih par dana GT5 i ne može ni da priđe grafici FM3-ke a kamoli ovoj. Doduše FM3 mi je bio prilično bezveze za igranje jedino je dobro izgledao

Nesto ti tu nisi dobro povezao :).

^^ ili ti dioptrija ne valja :p

ne nego verovatno nisam došao do tih modela koji su bolje obrađeni u GT5, još vozim lancera iz 95 i corrolu iz 87. :D corrola nema ni pogled iz unutrašnjosti dok lancer ima pa je velika razlika. ali mi svejedno grafika nije ništa spektakularno zasad.

sta su ti nasi komplexi , mislis da prvi pristojni premium kosta 3000 000 :p ustekaj 60 000 i u premium dealershipu uzmi nissan GTR ili nesto slicno i uzivaj , sta se "patis" sa modelima prenesenim iz gt4.. Imaces potpuno drukcije iskustvo.

:)

Trebali su da ubace 908 iz 2009. god. , tad je imao xbox360 reklamu :D

nenene , ovako je bolje - playstation reklama na xbox igri :d

nije lose. cini mi se da impreza i previse dobro grip-uje. mislim , znam da je auto sa pametnim 4wd sistemom ali ipak koristi gume za kontakt sa drumom :p

Nazad
Vrh Dno