Šta je novo?

Forza Motorsport 4

a i Live je bolji od PSN :D

zanimljiv je klip na tom linku, ali opet grafika je slična trojci, pogledajte samo ostale automobile kad ih pretiče. a i on našao sa ferarijem da ide protiv C3 i A klase :D

Ovo sto si ti postavio uopste nije Forza 4 :).

Ovo sto si ti postavio uopste nije Forza 4 .

Ma cist features demo FM3 za kinetik sa E3 :p

Znate kako se kaze , "sto je babi milo..." :d

Poslednja izmena:
Hahah, 10x bolja grafika! A trejler je naravno totalno ingame...

Forza Motorsport 4 is due to be released Autumn 2011 on Xbox 360. Parents! If you think your kid might be interested in Forza Motorsport 4, get them to check it out on Megaton.co.uk, our gaming site for kids

Hahah, Forza želi da bude NFS, a NFS Forza :D

Meni se svidja ovo sto mozes da udjes u kola i razgledas.. :)

Pogledao sam onaj novi trailer i zaista izgleda fascinantno.

Vidim bice dosta inovacija u odnosu na trojku, vidim tu su :

- razni vremenski uslovi
- smene dana i noci
- reli (mada kapiram nece biti bas pravih reli staza, bice nesto slicno kao u GT5)
- "razgledanje" automobila
- garaza
- povecan je broj automobila na stazi ( e ovo iako na prvi pogled zvuci odlicno i ne mora da bude tako , mislim da moze na stazi da nastane nepotrebna guzva i picvajz (narocvito u online modu) i moze da opada framrate usled toga ali verujem da su mislili oni o tome)
- ono sto me posebno raduje jeste dosta novih staza i lokacija

Sto se tice fizike ne mogu da komentarisem nista, ali sto se tice grafike cini mi se da izgleda za nijansu bolje od trojke, mada sto se mene tice i trojka je dosta impozantno izgledala, e sad jedino sto mogu da ucine je da poprave anti-aliasing, nadam se da ce u cetvorci koristiti neki noviji i bolji AA model.

Poslednja izmena:
Sve ono sto sluchajno GT5 vec ima, standardno za Microsoft :)

Poslednja izmena:
... ali top gear staza... jos samo ako budu kupili Vetela i red Bull licencu , slobodno mogu da se nazovu Gran Forza 4 :p

Pa dobro jeste da to uglavnom sve vec GT ima ali ipak ne treba zaboraviti da je GT dosta starija fransiza od Forze, prvi Gran Turismo se pojavio jos 97-e dok je prva Forza izasla tek pre 5 godina, (mogu samo da zamislim kako ce Forza izgledati kroz 7,8 godina)
Takodje mnogo je bolje da ovako ubacuju inovacije po malo a da igra izlazi cesce nego sad da cekamo po 5,6 godina na sledeci nastavak.

Inace nista cudno za Top Gear stazu kad je vec opste poznato da je Top Gear potpisao ekskluzivni ugovor sa Turn 10 studijom.

Nadam se da ce cetvorka biti bolja od trojke barem onoliko koliko je trojka bila bolja od dvojke.

E da bas me zanima oce li moci da se " razgledaju" automobili bez upotrebe Kinecta ?

Poslednja izmena:
Nisam igrao nijednu ali zar nije opste misljenje po netu da je svaka verzija sve gora bila, odnosno sve arkadnija..

To si mozda ovde procitao (i to verovatno od onih koji nisu nikad ni igrali Forzu)

Mislim kakve sam sve neboluze ovde citao po forumu kad su poredili Forzu sa Need 4 Speedom, Gridom i ostalim budalastinama............to je stvarno bilo necuveno.
Doduse u Forzi 3 je bilo mozda kojih sitnih inovacija sa ciljem da igra bude igrivija malo ali nista drasticnije u svakom slucaju Forza je bila i ostace simulacija (barem u onolikoj meri koliko i GT)

Lol:)

Forza 3 je mozda bolja od dvojke za decu ili one koje automobili ne interesuju i ne znaju nista o njima.

4 ce biti josh gora jer je ochigledno kojim putem idu. Za tih 7-8 godina ne da se nece pomaci, vec ce se stopiti sa generikom iz EA i slicnih.

eh pusta zelja GT i Sony fanboyeva, uostalom ako sad poredimo Forzu i GT cinjenica je da Forza jos uvek nije dozivela svoj vrhunac i jos uvek se razvija kao serijal i gradi ime dok je GT vec polako krenuo silaznom putanjom.

Sto se mene tice Forza 2 je bila dobra ali je nekako bila siromasna sadrzajem (pre svega mislim na izuzetno siromasan izbor staza, pogotovo jer sam pre Forze 2 igrao GT4 ) i znala je da dosadi posle nekog vremena, u Forzi 3 su napravili solidan pomak u osnosu na dvojku , nekako je igra bila " zaraznija" i bogatija sadrzajem u odnosu na dvojku ali ipak jos uvek to nije bio onaj standard koji smo svi prizeljkivali i nadali mu se , tako da sad verujem da ce Forza 4 biti pun pogodak.

5761921490_0065c0f6b6_z.jpg

Pre-order cars:

Jel to zvanicni omot? Sta ce oblaci na stazi :)

To je zvanicni omot.
Kako ovo "better with Kinect" bode oci.

11abcb4.gif
9zra6d.gif

:D

Poslednja izmena:
Zasto ovi modeli izgledaju kao HD verzija modela iz GT4 :d

Stvarno deluju plasticno nekako. Materijali (staklo i limarija) imaju nekako isti specular :p Dal je moguce da ni iz popravnog ne mogu da sustignu gt5 premiume :d

Slučajno, head tracking postoji i u GT5...

momcad iz poliphony-a bi mogli da malo prouce od ovih kako da urade kretanje kroz menu-je :p ...koje ni nakon novog patcha nije optimizovano.

Nazad
Vrh Dno