Meni se sve svidja na cetvorci, brzi je i lepsi i sve zivo al ovaj font je ocajan. Nije moguce da ce ovako da izgleda finalna verzija FF4 WTF
Meni nije ruzan, a to kako mu izgledaju bck/frwd dugmici i slicni detalji me i ne zanimaju s obzirom da ih i ne koristim. Jedina ogromna zamerka je FONT koji je katastofalan. Kako su mogli tako nesto da previde meni nije jasno uopste....
Ako to ne poprave u final verziji odoh ja na chrome...
Je li neko probao onu 64bitnu verziju "Minefield"? Trenutno je aktuelna beta 13. Ne znam zašto su odustali od 64bitne verzije Firefoxa 4, ali ove 64bitne pre bete i dalje izbacuju iako su rekli da neće izbaciti finalnu verziju.
šta je s fontom? kod mene je isti kao što je i bio.
probaj da isključiš 'use hardware acceleration when available' u advanced settings i restartuj FF?
Ja ne vidim nikakvu razliku po pitanju fontova u odnosu na v3.6 :sceptic:jos jedno pitanje, jel moze da se vrati font kao sa firefox 3.6, ovaj font koji je u cetvorci, vidim da je izmenio font na facebooku na youtubu ali mi se ne svidja uopste
Hvala booZ,
jos jedno pitanje, jel moze da se vrati font kao sa firefox 3.6, ovaj font koji je u cetvorci, vidim da je izmenio font na facebooku na youtubu ali mi se ne svidja uopste
http://www.sevenforums.com/browsers-mail/117488-firefox-4-font-rendering.htmlMake sure you have the hardware acceleration box checked then go to about:config, and toggle the value of property "gfx.direct2d.disabled” to true.
Nema potrebe da se gasi akceleracija. Ljudi su jos davno pronasli resenje, samo treba nauciti kako se koristiti Google.
http://www.sevenforums.com/browsers-mail/117488-firefox-4-font-rendering.html
Malo da pohvalim FF4, moguce je navigacioni bar premestiti (podici gore) pored tabova, tako da se dobija jos jedna slobodna linija. To u chrome-u ne moze.
Mada mi je trenutno problem fiksirati sirinu tog navigacionog bara. Skuplja se i siri u zavisnosti od broja tabova, ali valjda cu naci resenje.
kao u IE9mada se meni ne svidja, al lepo sto su ubacili, jedini je firefox koji i dalje koristi ovo ruzno pomeranje tabova, svi ostali imaju drag i drop, valjda ce u petici i to da poprave
Nije ni slicno. Potpuno se izgubila poenta kod IE-a. I dalje postoji title bar koji zauzima prostor i ne sluzi nicemu.
Malo da pohvalim FF4, moguce je navigacioni bar premestiti (podici gore) pored tabova, tako da se dobija jos jedna slobodna linija. To u chrome-u ne moze.
Mada mi je trenutno problem fiksirati sirinu tog navigacionog bara. Skuplja se i siri u zavisnosti od broja tabova, ali valjda cu naci resenje.
Ekstra jednostavno, desni klik na crnu pozadinu pa customize i onda premestas sta i gde hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari