Ja imam neki lag koji sam imao u demou,a pomagao je neki fajl rni (cini mi se da se tako zove) dal ima nesto slicno za full verziju??
Apsolutno. Odigrao sam jednocifren broj utakmica sa AI-em, i to na professional. Pored one cene kod Wahada, prosto je greh ne kupiti igru i pičiti online 🙂
Hvala matori, uzeh ja ključ, kreće download, hvala jos jednom cheersasd5-hall-9uph-n833-wf9u
fifa 12 givevej
asd5-hall-9uph-n833-wf9u
fifa 12 givevej
note to myself : ne igrati sa wahadom vise.. covek bi trebalo novac da zaradjuje igrajuci ovu igru.. ja jesam noob ali on kao da je usao u igru i radi sta god pozeli.. ko ga dobije mislim da je borg...
malo mi se smuchio fudbal posle toliko ponizavanja..
Aj samo mi objasnite kako da igram odbranu onako kako bi trebalo jel kad drzim dugme kratki pas ono odbrambeni ga samo ceka itrckara, a kako da napadnem
Aj pogledajte broj online igraca u pc verziji, bas me interesuje koliki je - za sada igram ps3 verziju i juce je bilo preko 240000 u trenutku kad sam igrao head to head 🙂.
Hvala. Manje je nego sto sam ocekivao... A kako radi online na PC-u, probao sam samo PS3 verziju, jel jednako dobro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari