Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Wahad sa ovog foruma prodaje ključeve za origin 🙂

Ja imam neki lag koji sam imao u demou,a pomagao je neki fajl rni (cini mi se da se tako zove) dal ima nesto slicno za full verziju??

D3DOverrider (u okviru RivaTuner-a je), kao i smanjivanje detalja na medium (i nije neka prevelika razlika u odnosu na high) su meni pomogli da sve radi glatko.

Što se tiče D3D... upališ ga, ubaciš Fifu kao jednu od aplikacija, selektuješ je, ''application detection'' podesiš na high, one opcije ispod na ON i to je to.

Igrali rAMA i ja.. oprao me .. ali posto sam aposlutni pocetnik, smatram sebe za fer rivala sto se tice krljanja i smaranja lopte - to ne radim. Igracu je on line samo tako.

Ovo samo protiv zivog protivnika i treba igrati...

Apsolutno. Odigrao sam jednocifren broj utakmica sa AI-em, i to na professional. Pored one cene kod Wahada, prosto je greh ne kupiti igru i pičiti online 🙂

Aj pogledajte broj online igraca u pc verziji, bas me interesuje koliki je - za sada igram ps3 verziju i juce je bilo preko 240000 u trenutku kad sam igrao head to head 🙂.

Apsolutno. Odigrao sam jednocifren broj utakmica sa AI-em, i to na professional. Pored one cene kod Wahada, prosto je greh ne kupiti igru i pičiti online 🙂

Meni opet nije to to..isti djavo kao da igram protiv kompa..mislim nije ista utakmica ali taj neki osecaj sta znam..prava stvar je dodju ti ortaci pa cepate medjusobno 😉

asd5-hall-9uph-n833-wf9u

fifa 12 givevej

Kakav je to ključ? I gde ga ubacujem? Kada sam instalirao pirata, ništa me nije pitao za ključ.

Dugo vremena mi neka Igra nije toliko prijala kao FIFA 12. Igrivost je stvarno vrhunska.

Inace problem sa seckanjem sam, do izlaska eventualnog patcha, resio tako sto sam stavio detalje na Low. Igra je sada potpuno tecna u 1080p, a razlika u odnosu na High je, bar meni, skoro neprimetna.

note to myself : ne igrati sa wahadom vise.. covek bi trebalo novac da zaradjuje igrajuci ovu igru.. ja jesam noob ali on kao da je usao u igru i radi sta god pozeli.. ko ga dobije mislim da je borg...

malo mi se smuchio fudbal posle toliko ponizavanja..

Hahahaha Oki ja tek nemam pojma mene peru li peru, ja ko da ne znam poentu igre, ali polako, evo ti jedan primer na amater gubim od kompa, 🙁

note to myself : ne igrati sa wahadom vise.. covek bi trebalo novac da zaradjuje igrajuci ovu igru.. ja jesam noob ali on kao da je usao u igru i radi sta god pozeli.. ko ga dobije mislim da je borg...

malo mi se smuchio fudbal posle toliko ponizavanja..

Imam 2:2 sa njim. Jeste da sam obe pobede zaradio zato sto je on "pobegao" ali pobeda se racuna 😛

Kako radi online, koliko je kasnjenje i tako to?

Ne seri 😛, 2x mi pukla konekcija 🙂

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Jao, konekcija... Kako ti nije pukla kada sivodio?! 😛

Pa pukla je kada sam vodio 1:0 😀 seti se 😛 dao sam ti gol i pukla 🙂

Ja se toga ne secam... Nesto ti tripujes 😛 Ajde dokazi da je tako bilo 😀

Aj samo mi objasnite kako da igram odbranu onako kako bi trebalo jel kad drzim dugme kratki pas ono odbrambeni ga samo ceka itrckara, a kako da napadnem

Ja ne držim ništa, samo pratim igrača i onda tackle kad mislim da treba. 🙂

Aj samo mi objasnite kako da igram odbranu onako kako bi trebalo jel kad drzim dugme kratki pas ono odbrambeni ga samo ceka itrckara, a kako da napadnem

Mislim da bi trebalo drzati LT da ne bi igrac ispao na one ceste finte i zalamanja,kombinujes LT i A i kad mislis da je tvoj onda stisnes X ali gledaj da izbegavas X u 16 metara jer cesto bude penal..
p.s. Ovo sto sam napisao se odnosi na xbox dzojstik 😉 mislim da je kod sony dzojstika LT = L2 ,A = X, X = kocka ..

Poslednja izmena:
Aj pogledajte broj online igraca u pc verziji, bas me interesuje koliki je - za sada igram ps3 verziju i juce je bilo preko 240000 u trenutku kad sam igrao head to head 🙂.

Manje, bude oko ~20k.

Hvala. Manje je nego sto sam ocekivao... A kako radi online na PC-u, probao sam samo PS3 verziju, jel jednako dobro?

Hvala. Manje je nego sto sam ocekivao... A kako radi online na PC-u, probao sam samo PS3 verziju, jel jednako dobro?

Sve je ok, nema nikakvih problema 🙂

JEdina prava razlika je što umesto brda Engleza i Francuza imamo puno Rusa , Turaka i ostalih istočnoevropljana 🙂

Nazad
Vrh Dno