Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam na sta mislis, video sam to ortaka na 1080p... nekako sve je usporeno, rekao bih kao ubrzani usporeni snimak 😵 🙂 ... probaj da smanjis rezoluciju na 1600x900 i smanjis details.. njemu je pomoglo.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

I ja sam imao problem sa fluidnoscu u igri, pa sam stiklirao u config ono za ATI kartice. Sada igra radi besprekorno!

To izgleda radi samo za ATI kartice novije generacije posto meni to nije pomagalo ni u fifi 2011 ni sad. Pomaze jedino D3DOverridder ali ni tad cini mi se nije sve tecno...

Ne ne, ne ta fluidnost, igra radi besprekorno, sve je tečno, ali je ovamo brže i aktivnije nekako, ne mogu da opišem. Nebitno

Sinoć prve tekme sam odigrao online, pobedio par komada, na kraju mi lik izašao iz igre, odigrao 5 meča sa njim, samo me prvu pobedio... I sviđa mi se što su ubacili, na kraju meča, ako on izađe, utakmica ide under review i ako se ispostavi da je on izašao meni se dodaju poeni i statistika a njemu se oduzima. Nešto kao službeni rezultat 🙂. To će naterati sve *****tore da prestaju da klikću ALT + F4 kada ih neko isfrustrira...

Ja krenuo malo manager+player sa empolijem. Sviđa mi se dosta.
Igrao danas sa bratom (on real madrid, ja anži 🙂). Pobedio me 6-5. 😀

Ono Ultimate Team je mnogo dobro, sad skoro samo to igram.

Danas instalirao i odigrao par tekmi... Za sada je utisak skroz pozitivan. Sutra ćemo da vidimo kako ide protiv živog igrača.

Imam samo jedan problem. Svaki put kada izadjem iz igre, zvuk mi poblesavi, kao kada vam se zamrzne neka igra, a s njom i zvuk. Samo restart pomaže. Najnoviji drajveri i za zvučnu i za grafiku. Je li imao neko slična iskustva? Forceware 280. drajveri, a zvučna je asus xonar hdav 1.3. S prošlom fifom mislim da nisam imao problema po tom pitanju... Tokom igranja zvuk je normalan, ali po izlasku samo krene da zuji užasno dok ne restartujem komp.

Imao sam i ja taj problem da mi "zarafališe" muzika i pomogla je instalacija novih drajvera za zvučnu. Stavio sam uni xonar drajvere.

Aj baš ću da probam sa uni xonar drajverima, hvala!

Samo da javnem da su uni xonar drajveri rešili problem. TNX Storky!!!

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi pomogne i da mi kaze kako je bila podesena kamera u demo-u?
Hvala

Jel moze neko da mi pomogne i da mi kaze kako je bila podesena kamera u demo-u?
Hvala

Default kamera je ista kao u demo-u 🙂
Samo je fora ta da ona zavisi od stadiona na kome se igra, default kamera podešena kao u stvarnim prenosima na svakom stadionu.

Da li moze da se vrati da se lopta oduzima na X~A (xbox360) a ne na []~X(xbox360)?

Pa lopta se i oduzima tako, samo što je na X agresivnije, na A ga više prati i ide uz igrača i čeka šansu, ili jednostavno pokupi loptu ako igrač da duži for ili kako već.

Da li moze da se vrati da se lopta oduzima na X~A (xbox360) a ne na []~X(xbox360)?

Može. U podešavanjima pre početka meča (mislim da je pod controler setup) možeš podesiti Defending na "Legacy defending" i onda bi trebalo da bude isto kao i u prethodnim verzijama.

To je to, hvala @Shimec

Ne menja se u igri, nego van nje, preko configa, kao i prošle godine.

pa i da nisu piratizovane dao bi ***** 8000 za igru jesi oni opiceni...

pa xbox su piratizovane isto kolko i za pc tako da ne razumem logiku i dalje. a jel ima nekih jeftinijih original varijanti za pc i za xbox ?

Ukratko, pc igre su vise piratizovane, pa otuda niza cena da privuce potencijalne kupce, dok obrnuto vazi za xbox/sony.

Ne baš, radi se o tome da izdavači moraju da plaćaju harač MS-u i Sonyju, na PC-ju nemaju te troškove.

Može. U podešavanjima pre početka meča (mislim da je pod controler setup) možeš podesiti Defending na "Legacy defending" i onda bi trebalo da bude isto kao i u prethodnim verzijama.

Samo što ovo radi samo u offline mečevima, za online se mora naučiti igrati odbrana 🙂

Ja već tradicionalno nikako. Doduše, mrzi me da gledam tutorijale ili da ih vežbam 🙂

ja drzim L2 i R1 dok pucam slobodnjake , cak i ako ne bude gola , bar leti u okvir gola , a ne nebu pod oblake xD

Imam neki čudan problem, a to je da čim igrač primi loptu, odmah ili dodaje nagore ili krene da trči nagore sa loptom. Gamepad mi je 100% ispravan, a i isključio sam sve pomoći, tako da ne znam do čega je.

Evo sad dok igram ovo duze, ne svidja mi se sto su odbrambeni igraci nekako previse spori i treba im vremena da se pokrenu. Npr. Heskey iz AV sa loptom bezi odbrambenim igracima samo tako, dok u PES-u nema sanse pobeci odbrambenim igracima.

Kako vam ide na legendary tezini(ako neko u opste i igra protiv kompa)?
I dalje imam samo narodnu verziju, pa kad ne igram sa drustvom, treniram malo protiv kompa, ali se bas mucim da dobijem tim sa istim brojem zvezdica....protiv slabijeg tima, ako sam celu tekmu bas skoncentrisan i nije tolika frka, ali protiv 5 zvezdica me ubi TD...

Pa, ako ne ništa, više ne igraju presing 90 minuta po celom terenu. Meni Pro težina za sad odgovara.

Nazad
Vrh Dno