Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igrao sam pre neko vece protiv ortaka, najzad protiv živog protivnika! 😀

LitTI bio sam prosto oduševljen nekim reakcijama i animacijama... Kao sto npr ima klip u PES temi gde golman uleće u gol s loptom u pokušaju da je izbaci...:d...e ovde sam imao sličnu situaciju. U prodoru sam dodao igracu na drugoj stativi, odbrambeni se isprecio i poslao loptu pored svog golmana u gol. Na moje iznenađenje golman se bacio i jednom rukom izbacio loptu, nakon cega je stoper lansirao daleko od gola!
Takdoje sam imao situaciju gde je sudija prekinuo igru zato sto se igrac povredio... Kada se izvrsila izmena sudija je podbacio loptu koju sam ja pritom vratio protivniku. 😀
Odlicno se uklapaju novine koje su ubacili. Pogotovo nova vrsta odbrane je odlična, zahteva maksimalnu koncentraciju bez srljanja!

Odlična igrivost, atmosfera, animacije... Odličan fudbal! A igrao sam samo demo! 🙂

Vakcinacija Gripa je uvek cool 🙂 do duse za ovo se ide do Games-a 🙂

Hm, onlajn nudi jako puno opcija. Nadam se da će original moći da se nađe po nekoj normalnoj ceni.

Imam problem sa narodnom verzijom,kad pokrenem igru pokrece mi se i Origin i igra radi samo dok je Origin pokrenut,vidim da pise u uputstvu da se ne koristi Origin ali ja ne znam kako ovaj problem da resim..Origin mi naravno treba zbog BF3

Poslednja izmena:
Prvi put igram fifu posle godina i godina igranja pesa. Jedno pitanje, kako i sta namestiti u kontrolama da (kao u pesu) kombinacijom suta i kratkog pasa (igram na tastaturi, to su mi D i S) , jurim ka saigracu da mu otmem loptu kad je nemam u posedu? Namestio sam sve od kontrola kao i na pesu sem ove jedne, koja mi mnogo nedostaje. Tesko mi da se naviknem da igram a da ne mogu da jurim protivnika.

To je od ove godine promenjeno, nema više da držiš taster i sve igrač sam da radi. Međutim, postoji to što ti želiš još uvek i to se namešta u podešavanju gamepada unutar igre. Treba promeniti ''tactical defending'' na ''legacy defending''. Naravno, ovo važi samo za offline mečeve, online se može koristiti samo ''tactical defending''.

Poslednja izmena:
Mozes ti koristiti i dalje X ali on ce samo pratiti igraca, da bi mu oduzeo loptu moras da pritisnes [] ili ti sut i naravno O za uklizavanje. S tim da kada juris igraca, na [] mozes da ga vuces za dres i da pokusas da mu oduzmes loptu.

Ili naravno mozes da vratis na stari sistem odbrane...

Upravo proverio ponovonap. (6.8 gb) i radi sve.Igra bruka dobro uradjena.Jedino ostaje da se resi pitanje zasto ne mogu 4 gamepada da budu ukljucena u isto vreme.

Koliko ova nova FIFA sabija! Mnogo dobar fudbal. Ne secam se kada sam poslednji put bio ovako prijatno iznenadjen. Sve sve, ali kad sam video gameplay slajdere kao u NBA 2KX odusevio sam se. Prvi fudbal gde je moguce podesiti procenat gresaka u dodavanjima, sutevima, presing na igrace u odbrani, itd. Napokon da se jos neko setio da ubaci slajdere.
Odigrao dve tekme na Professional, prva bila 15 minuta poluvreme protiv tima iz 3. engleske lige, izgubio 2-0 jer sam hvatao komande i podesavao ih, da li ce mi pas biti semi ili assited i sl. Druga tekma protiv Man Utd, poluvreme 20 minuta, jedva mi zavukli gol u prvom poluvremenu, imali 22 suta i jedan jedini gol. Ne znam da li su se ispromasivali jer sam stavio Shot Error u opcijama na 70, vrlo moguce. Treba se igrati u prvih nekoliko utakmica sa tim slajderima i podesiti da igra bude realna, zavisi kako vam pase. JA sam ocigledno preterao sam tim Shot Error slajderom, vraticu ga na 50. To sto sam ja igrao losu odbranu i pustio Man Utd da sutne 22 puta ka golu je druga prica. 🙂
Secam se da sam u prethodnoj fifi protiv najjacih timova igrao isto kao sa slabijim. Nista nije bilo teze igrati protiv Barse nego recimo protiv Swansea. Sad su to ispravili na srecu, MAn Utd je jurisao ka mom golu kao sumanut, pogotovo Rooney. U prvoj tekmi protiv drugoligasa sam mnogo lakse izlazio na kraj, nisu bili ni priblizno agresivni u napadu, pasevi dosta losiji. Ma sve je bre jako realno. 😛
Ako nastavi ovim tempom da me iznenadjuje igra, pocecu da tvrdim da je ovo najjaci fudbal ikada.

Drago mi je što su konačno normalno uradili i pc verziju, verujem da ce ovog puta malo više ljudi i kod nas igrati fifu...

Odigrao sam 15 utakmica na legendary nivo-u tezine,od toga sam pobedio u 2 utakmice,za mene je uzasno teska ova fifa. 😀

Posto prvi put treba da pokrenem FIFU interesuje me jel moze da se igra na joypad-u bez onih pecurkica? ili moram da trazim novi joypad.

Može, ali dok imaš prostora oko sebe (igrača) nećeš moći da gurneš loptu i da trčiš za njom (samim tim igrač je brži). Takođe, finte nećeš moći da radiš, a ima zaista dobrih i efektivnih (lakih) finti.

To se sve radi na desni analogni stick.

Imam neki cudan problem sa fifom,sve je ok dok ne krenem sa utakmicom (znaci sve ono u meniju je ok itd) ali kada pocne tekma pocinje i da mi nekako cudno secka (nije to ono seckanje kao kada imate slabu grafiku) nego kao da zastane pa ubrza u delicu sekunde. To mi je cudno s obzirom da mi je konfiguracija (iz potpisa) sasvim ok za ovu igru,a i sve ostalo mi radi bez ikakvih problema.
Pa me zanima da li mozda treba nesto instalirati sto mi je promaklo ili neki drugi driveri za gpu ili sta ja znam....ako nekome nesto padne na pamet neka napise,mozda mi pomogne....
Inace u pitanju je win7 32,gpu driver 11.8 itd

Imam neki cudan problem sa fifom,sve je ok dok ne krenem sa utakmicom (znaci sve ono u meniju je ok itd) ali kada pocne tekma pocinje i da mi nekako cudno secka (nije to ono seckanje kao kada imate slabu grafiku) nego kao da zastane pa ubrza u delicu sekunde. To mi je cudno s obzirom da mi je konfiguracija (iz potpisa) sasvim ok za ovu igru,a i sve ostalo mi radi bez ikakvih problema.
Pa me zanima da li mozda treba nesto instalirati sto mi je promaklo ili neki drugi driveri za gpu ili sta ja znam....ako nekome nesto padne na pamet neka napise,mozda mi pomogne....
Inace u pitanju je win7 32,gpu driver 11.8 itd

Probaj da iskljucis vsync.

Odigrao sam nekih 10 utakmica na world class u career modu i imao sam svega 3 pobede,mogu reci da je dosta teza od prosle fife upravo zbog novog nacina igranja odbrane.
Igra je odlicna,kod mene lepo radi bez seckanja, i stvarno se vide unapredjenja na svim poljima sem recimo grafike koja je ostala ista.
Dobro su odradili boom prelaze i ponude u poslednjih par sati prelaznog roka,kao i akademiju.
Mislim da je ova fifa opravdala ocekivanja,samo jos da naucim odbranu da igram 😀

p.s. Ajde ako ovde ima neki BF3 igrac da mi kaze da li se i njemu prilikom staratovanja Fife pokrece i Origin,i FIfa radi samo dok je Origin pokrenut.
Plasim se da mi ne provale na Originu da imam narodnu verziju Fife pa da mi banuju akaunt...onda ode Bf3 🙁

p.s 2:MIslim da sam nasao resenje
For those who want to play without having to uninstall Origin, simply tell Origin to not remember your password and leave it running in the tray at the login screen.

Poslednja izmena:
Jel još nekome zabaguje zvuk kada izađe iz fife? Da pojasnim, npr ona muzika što se čuje kada ste u meniju mi zapuca u beskonačni rafal, i onda pomaže samo restart kompa..

Kako se resiti ovog laga u ugri sto su se mnogi zalili u demo verziji? Sta god uradim u podesavanjima isto je...

Nemam nigde video podesavanja 😀 wtf,gde se menja rezolucija i ostalo? (relo*ded verzija)

Veliki sam bio fan pesa ali cim je izasla fifa 11 pes sam zaboravio ,a tek sada kada je izaslo ovo cudo od fife 12, ludilo atmosfera,igrivost,grafika, igram sa Manchesterom ,atmosfera na old trafordu i generalno engleske lige je odradjeno super, sve pohvale za ofu fifu. svaka cast,a jos je bolje kada igras protiv zivog protivnika. SVAKA CAST

Instalirao Fifu kako treba, izlečio je, kada pokrenem igru pokrene se igra i posle 5 sek se ugasi bez ikakvog obavestenja, i uvek iznova isto dešavanje.
WTF ??

Instalirao Fifu kako treba, izlečio je, kada pokrenem igru pokrene se igra i posle 5 sek se ugasi bez ikakvog obavestenja, i uvek iznova isto dešavanje.
WTF ??
Nije ti podrzan gamepad, za resenje pogledaj stranu 4.

Poslednja izmena od urednika:
Pa kako da iskuliram 🙂 Kad tako konstantujete kao da su cinjenice, kapiras da milioni ljudi jedva jedno poluvreme mogu da izdrze sa Fifom, i ja medju njima.. nemojte takve komentare molim vas 🙂

Pa takvih kao sto si ti ima i u taboru igraca koji igraju FIFU a ne mogu trenutno da smisle PES... Realno, odigrao sam jednu celu utakmicu demo verzije i posle sam obrisao demo...

FIFA mi vise lezi trenutno, tebi oduvek PES tj zapravo ti ces radije napraviti post i neces igrati PES ove godine posto ti se ne svidja, nego sto ces dati sansi FIFI. Razumem te, ali te opet i ne razumem! 😀 :d

ja sam izuzetno blizu kupovine originala kod wahada.. mislim.. nije toliko skupa za on line drndanje.. sta ja znam.. ako mi ps2 dual shock ne bi radio out of box na pc-u nego da moram da "varam" sistem i da se drndam, necu je iz principa kupiti/igrati.. nema sanse da pored pefrektnog joypad-a dajem jos para za neku logi plastiku.. preko precision-a nema smisla igrati ni fifu12 ni pes 2012..

ja sam izuzetno blizu kupovine originala kod wahada.. mislim.. nije toliko skupa za on line drndanje.. sta ja znam.. ako mi ps2 dual shock ne bi radio out of box na pc-u nego da moram da "varam" sistem i da se drndam, necu je iz principa kupiti/igrati.. nema sanse da pored pefrektnog joypad-a dajem jos para za neku logi plastiku.. preko precision-a nema smisla igrati ni fifu12 ni pes 2012..

A koliko je? 🙂

Jao Wahade kako nemas neki tvoj shop pa da se moze kupovati iz fotelje(Top Shop),prosto me mrzi ici u banku,pa kasnije skenirati uplatnicu...Ovako lepo sa Visa karticom obavis sve za 5 minuta!

ako imas pristup banci preko net-a tipa rajfajzen ili inteza ili sta god, uradis to preko net-a samo mu kazes - poslao i/ili lupish screenshot i cao..

Nazad
Vrh Dno