Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mada ove godine bude možda malo laške, dok ljudi na nauče da igraju odbranu, a dosta ljudi je neće uopšte savladati, jer više nema držanja dva dugmeta.

I dalje ima toga ako uključiš u opcijama odnosno isključiš tactical defending.

Hvala momci na pomoci, probacu pa nadam se da ce ici bolje! 😀

Poslednja izmena:
Neke pomoći se ni ranije nisu mogle koristiti online.

Na jednom forumu sam pročitao, da legacy defending neće moći da se koristi u ranked online. Videćemo

Probao sam demo i dobro izgleda za sada. Dok se malo ne naviknem na ovu odbranu koju većina igrača pretrčava. Ima dobrih poteza baš i svidja mi se kako je odradjen gameplay. Malo je sporije od 11-ce.
Lepo navijanje, grafika ok nista specijalno, lepe animacije.
Ima li jeftinije od 40$ ?

Poslednja izmena:
Au... Moraću onda da se navikavam na to. Dosta je teže, ne odgovara mi uopšte. Mislim, ako hoću da pratim igrača to sam mogao i pre, a da ga baš pritisnem, ne mogu. Mogu da probam da mu uzmem loptu, ali ono da krenem da ga vučem rukama i da se defanzivac "zakači" za njega više nema. Ko zna, možda je ovako i bolje 🙂

Bolje za one koji znaju, ali je gore za one koji igraju sa slabijim ekipama. CSKA Moskva i Barca nisu nikako isti nivo.

Ja sam pokusavao, uglavnom sam igrao na World Class... I nije lose, treba dosta vezbe, mada dosta sam puta otisao po burek nepotrebno! 😀

Sve je tu stvar dobrom tajminga i strpljenja, nikako ne treba srljati... 🙂

Sto se tice ovih neverovatnih poteza, ja nikako da se naviknem na driblinge... Trudim se i neki uspeju ali to su uglavnom oni "standardni". Samo mi nije jasno kako je moguce da se onako primi lopta, kao sto je cini mi se Aguero uradio nakon dobacivanja iz auta!

Takodje mi nikada nece biti jasno kako se postizu ovakvi golovi, verovatno puka slucajnost tj u zavisnosti od skill-a samog fudbalera!

Postižu se kad igraš sa nekim bananama, a njih ima dosta🙂)) to je to.

Dajte neke sajtove o dobrim diskusijama o Fifi i downloadima, prelazim veorovatno na Fifu sa PESa posle dugog niza godina.

Takodje mi nikada nece biti jasno kako se postizu ovakvi golovi, verovatno puka slucajnost tj u zavisnosti od skill-a samog fudbalera!

Drzanjem (Edit:L2) komande za driblinge je moguce izvesti takve suteve , dodavanja petom ... itd..

Poslednja izmena od urednika:
Aha...samo sto ja to drzim na L2! 😀 A R2 mi je finesse shot... 🙂

Poslednja izmena:
Nakon instalacije demo napravi na particiji C: (u Users) folder Instance0 i u njega nagura fajl od 800MB replay0. Hteo bih da sklonim ovaj fajl sa C: i stavim ga na neku drugu, bilo koju particiju, ili ga potpuno eliminišem sa sistema (može da se obriše, ali se nakon pokretanja demoa on vrati tu gde je i bio). Ima li neko ideju kako ovo da rešim?

Ovo rade i neke druge igre, obično Codemastersa (F1 i Dirt3), samo što one prave još i veće fajlove. C: particiju uvek pravim do 35GB i rezervišem je samo za sistem pa mi ovo guta prostor i komplikuje život. Razumećete.

Nego da se vratim na temu,evo jedan New skills tutorial:

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam zasto svaka PES ili FIFA tema moraju izgledati kao da u njoj pisu deca iz obdanista.

Dosadni ste sa vasim raspravama koja je igra bolja, svako ima pravo na svoje misljenje, i ne mora da ga namece drugome.

A vi koji nasedate na provokacije Playboy-a ( mislim da je bio i mod na sajtu pes-serbia, mada, mozda i gresim ) ste ovde najveci genijalci.

Kako namjestiti da se pravac kretanja igraca (i lopte) kontrolise tasterima a ne lijevom palicom?

Kako namjestiti da se pravac kretanja igraca (i lopte) kontrolise tasterima a ne lijevom palicom?

Upali analog (gde ga već pališ), i u podešavanju kontrola zameni mesta levom analogu u dpad-u. Međutim, mislim da to u demo-u i nije lako uraditi (a možda i nije moguće?) evo ti moj buttondata fajl gde je to već odrađeno. Ubaci ga Fifa 11/game folder, prekopiraj preko postojećeg i nadaj se najboljem. Za svaki slučaj, sačuvaj i svoj buttondata fajl, pa ako ti moj ne odgovara, vrati na stari.

Prilozi

Ja ubacio onaj fajl sa kojim bi trebalo da bude poluvuvreme 6 minuta,al ne radi kod mene...sta je fora?

185_1r.jpg

Posedujem joypad Jetion JT-U5540.

Demo neće da se pokrene sa uključenim joypad-om. Probao sam sa savetom da u registry-ju promenim naziv kontrolera na Logitech Rumblepad 2 i onda igra radi ali su dugmići loše mapirani. Probao sam i neki patch ali radi samo na 32bitnim OS. Ima li nekog rešenja?

PES je mnooogo bolje odradio mapiranje tastera, dok FIFA oduvek kuburi sa tim!

Ja bukvalno isti takav gamepad imam. Samo što je JT-U5542, umesto JT-U5540 i sve radi savršeno, bez imalo problema. Ako preferiraš PS kontrole i izmenjena mesta dpad-u i levom analogu, na vrhu ove strane imaš moj buttondata fajl. Prekopiraj ga umesto svog i ako ti zamenjena mesta dpad-u i analogu smetaju, mislim da se može taj fajl (buttondata) otvoriti i ručno promeniti šta te zanima.

Inače, mapiranje tastera je sasvim ok i kod Fife 11 npr. Ali ovde u demo-u su to upropastili skroz.

Hvala, ali ne odgovaraju mi izmenjeni dpad i analog. Našao sam rešenje! Kontrole koje savršeno odgovaraju su Saitek P2900 USB Pad. Start-> Run-> Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> OEMName-> Saitek P2900 USB Pad.

Dobitna kombinacija! Otvorio sam buttonData.ini i video spisak joypadova i prvi koji sam probao je odgovarao!

Ja nikakvih bagova nisam imao, mozda zato sto igram na PS3... 🙂

Ali ovo je zaista presmesno, najjaci je Buskets! :d 😀

Upravo hteo da okacim ovo, hahhahah :d

Nazad
Vrh Dno