Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je odličan Logitech f710.

Xbox 360 wired je meni najbolje rešenje, ali stvarno ga je jako teško naći. Iskreno, žičane varijante mi uopšte ne smetaju, ne primećujem prelazak s PS3 kontrolera na ovaj wired i obrnuto, bitno je da je kabl dugačak, a u slučaju Xbox360 kontrolera jeste.

Sta fali zicanim dzojpedima?! Ionako vecina nas ima 22-24 inca monitore pa ne sedite udaljeni bas tako jako a sva sreca pa je kabel dugacak...

Ali oseti se kako te malo 'vuce' kabl, mene nervira kad se istrosi baterija na DS3 usred igranja pa moram da prikacim kabl, nije da nema razlike..

Ali oseti se kako te malo 'vuce' kabl, mene nervira kad se istrosi baterija na DS3 usred igranja pa moram da prikacim kabl, nije da nema razlike..

Mozda malo. Ja sam se vec navikao na zicne varijante 😀, kad sam uzeo DS3 u ruke sve mi je cudno bilo sto nema kabela i koliko je lagan

Ako ti je DS3 lagan, dobro je sto nisi uzeo 6axis 🙂.

http://fifasoccerblog.com/blog/ian-jarvis-answers-pc-questions/

Odličan intervju za PC igrače. Čovek je potvrdio da dobijamo sve s konzola, uključujući 11 na 11, importovanje navijanja...jedino što ne zna šta je s Ultimate Teamom. Čak kaže da će editovanje igre biti prilično lako za moding zajednicu 🙂

Stoji na originu da će imati Ultimate Team 🙂

Only on Origin
• Two FIFA Ultimate Team Gold Packs per-month for six months

Poslednja izmena:

Sutra izlazi demo 😀

Support your club:

Poslednja izmena:
Molimo utiske. 🙂

Završavam skidanje, pa se odmah bacam na igranje.

Prvi utisci su da mi se dopada 🙂

Promena ima podosta, prva stvar koja se primeti jeste nov način igranje odbrane. Sam pritisak na igrača ne znači ništa, jer on služi jedino da se približite igraču, a onda je potrebno oduzeti loptu klizenjakom ili u stojećem stavu, s tim što morate biti pažljivi, jer sudija svira sve živo. U menijima postoji opcija da se sistem igranja odbrane vrati na staro, ali to sigurno neću raditi. Za ovaj novi sistem treba vreme za navikavanje, ali mislim da je vredno toga.

Šutevi na gol su dosta precizniji pa se isplati šutirati iz nekih suludih pozicija 🙂 U ranijim delovima, nisam se usuđivao na to. Inače, koristim semi za šut i dodavanje.

Grafika mi deluje vrlo slično, tu ne vidim neke velike promene. Naravno, animacije su mnogo bolje nego u PES-u, ili lica ne deluju tako prirodno. Takođe, imena na dresovima su i dalje onako skaradna, ne znam što je problem da se to dovede u red. Optimazacija je odlična kod mene radi savršeno, i to ne u konfiguraciji s potpisa, nego na E5300 na 3.14 Ghz, 2 GB RAM uz stari dobri 8800 GT. Sve do daske, 1680x1050 i 4xAA. FRAPS pokazuje konstantnih 60 fps.

Još jedan minus ovako na brzinu jesu meniji za podešavanje taktike, jer ih nisu menjali. Sad već deluju jako zastarelo, PES 2011 je to rešio 100 puta bolje.

Moja omiljena pesma na soundtracku 🙂
[YOUTUBE]5etLRgwXmh0[/YOUTUBE]

Prilozi

• fifa 2011-09-13 12-41-56-82.webp
    fifa 2011-09-13 12-41-56-82.webp
    349.3 KB · Pregleda: 56
  • fifa 2011-09-13 12-45-34-84.webp
    fifa 2011-09-13 12-45-34-84.webp
    223.3 KB · Pregleda: 60
  • fifa 2011-09-13 12-45-53-07.webp
    fifa 2011-09-13 12-45-53-07.webp
    227.1 KB · Pregleda: 62
  • fifa 2011-09-13 12-47-19-15.webp
    fifa 2011-09-13 12-47-19-15.webp
    376.6 KB · Pregleda: 56
  • fifa 2011-09-13 13-11-14-29.webp
    fifa 2011-09-13 13-11-14-29.webp
    164.8 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
WTF? Moram da uninstaliram fifu 11 da bi mogao ovu da instaliram? Jel ima jos neko ovaj problem?

Isti problem sam imao tako da sam izbrisao Fifu 11,mada nije mi tesko palo jos malo pa ce Fifa 12 😉
Primecuje se dosta razlike,pogotovo kod odbrane,centarsut je dosta bolji,nema vise onih ludo krivudavih lopti,makar ne u toj meri,sutevi su bolji i precizniji nadam se da ce to uticati na veci broj golova van kaznenog prostora,nema vise onih brojnih kontra napada protivnicke ekipe kad moja odbrana suludo ispada vec na polovini igralista,grafika od prilike ista mada mislim da je malo bolji zvuk i atmosfera,to su neki svezi utisci posle 4 odigrane tekme,pa meni je ova Fifa ispunila ocekivanja :banana:
P.s. Neka se javi Wahad da cujemo koliko ce kostati igra 😉

Pu majku mu, obrisem staru i pokrenem setup nove i izleti mi greska could not launch, setup cannot continue... prokleti ea installer.

Uvalise nam kosku sa impact engine-om na PC verziji. 😀 Ne morate brisati Fifu 11,samo je premestite na drugu lokaciju,idite na uninstall i posle opet mozete lako da je pokrenete sa te druge lokacije.. Ko bas hoce da igra jos Fifu 11... 🙂

Poslednja izmena:
Meni nece da krene igra. Pojavi se u Full Screenu onaj pocetni FIFA 12 logo i pukne, samo izadje na desktop.
Vidim da svaki put posle toga u folderu gde je snimljena igra napravi "Crash dump fajl" velicine ~7MB.

Pomagajte! 😀

Meni nece da krene igra. Pojavi se u Full Screenu onaj pocetni FIFA 12 logo i pukne, samo izadje na desktop.
Vidim da svaki put posle toga u folderu gde je snimljena igra napravi "Crash dump fajl" velicine ~7MB.

Pomagajte! 😀

Izvuci dzojped i probaj.Ako ti opet ne radi,izbrisi Demo i opet ga instaliraj,ali izvadi dzojstik iz kompa tokom instalacije.

You can change the time and difficulty with this

http://www.mediafire.com/?9b7hm0bz9m4gy56

Uvalise nam kosku sa impact engine-om na PC verziji.

kako to mislis?

kako to mislis?

Prvo su pricali kako ce PC i konzolne verzije biti identicne,kako ce taj famozni impact engine ugledati svetlost dana i na PC-u,ali,evo,ispostavilo se da nema nista od toga... Svelo se na ponovno 'osakacivanje' PC verzije,doduse,imam xbox pa cu i to probati,bas da vidim razlike... 🙂

Probah.. Pa onako,gameplay malo bolji,ali u grafici ja ne vidim nikakav pomak... Iako sam pes fan,bolji utisak je ostavila fifa (demo2012) nego pes (2012 demo). Videcemo sta novo donose full verzije 😉
Nego,kako da igram,tj da namestim na keyboard?

Nazad
Vrh Dno