Šta je novo?

Fifa 2009

^ Na kojoj konzoli igraš 😀

E ljudi ja imam xbox360 i trazio sam na guglu fifu 2009 demo al nigdje nemrem nac demo,dajte pomozite molim vas gdje da nadjem i kako da ju stavim na xbox360,fala vam najljepsa.nov sam ovdje....

E ljudi ja imam xbox360 i trazio sam na guglu fifu 2009 demo al nigdje nemrem nac demo,dajte pomozite molim vas gdje da nadjem i kako da ju stavim na xbox360,fala vam najljepsa.nov sam ovdje....

Pa demo skidas preko samog Xbox-a, ne preko googla

Evo sad sam probao i PC demo, UBIJA kako secka na mojoj masini, 1280x1024 (1680x1050 je .gif), sve na High i upaljena 3D trava.. :trust: Ne razumem, losije izgleda graficki nego na PS3, ima jednostavniji fizicki engine a opet ne igrivo na mojoj, ne toliko losoj masini? :trust:
Da li je moguce da mi graficka brljavi, jer ispusta neke cudne zvukove (barem mislim da su zvukovi od graficke) pa da zbog toga moze ovoliko da secka?

Na laptopu imam slicnu graficku i ide mi u 50-60fps u 1280x768. Nemam apsolutno nikakwih problema. Cak sam i forsirao aa iz cp ali nece da radi iz nekog razloga

Borba za poziciju dok je lopta u vazduhu mi se takodje vise svidja u fifi nego u pes6 (u pes2008 to ni ne postoji, pa ga izuzimam iz poredjenja)

Izvini ali ovo ne može da prođe što si rekao, pa naravno da postoji borba za poziciju, druga je stvar ako ne znaš.

Juce sam igrao PC demo i obrisao ga posle jednog odigranog poluvremena. Djubre najobicnije. Kao i prethodnih 8-9 Fifa verzija.

Izvini ali ovo ne može da prođe što si rekao, pa naravno da postoji borba za poziciju, druga je stvar ako ne znaš.

Tako je, treba se igrati na manual, pa mozes koristiti gradjene i selektovanje igraca...

Tako je, treba se igrati na manual, pa mozes koristiti gradjene i selektovanje igraca...

Cekaj, pricas o manual cursoru? Nisam bas tolika vuna...
Odigraj 1 partiju pes6 i 1 partiju pes2008 i videces o cemu sam pisao. U 99% slucajeva nema nikakve potrebe da se gradis, jer igrac to sam radi, a ako i pokusas pokvarices mu poziciju i on ce promasiti loptu. Izvedi par kornera pa vidi, a primetno je i kod golmanovih ispucavanja. To gradjenje kada je lopta u vazduhu je u fifi odlicno, jednostavno a bas ima efekta.

Cekaj, pricas o manual cursoru? Nisam bas tolika vuna...
Odigraj 1 partiju pes6 i 1 partiju pes2008 i videces o cemu sam pisao. U 99% slucajeva nema nikakve potrebe da se gradis, jer igrac to sam radi, a ako i pokusas pokvarices mu poziciju i on ce promasiti loptu. Izvedi par kornera pa vidi, a primetno je i kod golmanovih ispucavanja. To gradjenje kada je lopta u vazduhu je u fifi odlicno, jednostavno a bas ima efekta.

Pa da, u 2008 je dosta pojednostavljeno, ali opet ima uticaja kako se namestis, bolje je bilo u pes6...

Izasla Fifa, bas me zanima da li ima nekih poboljsanja, mada, cisto sumnjam...

питам се питам, како се прво појавила пиратска верзија, а тек данас на полицама оригинална игра? :trust:

ko i svake godine, inace izasao je crackfix... a igra je odlicna 🙂 veliki korak napred u odnosu na 08,

Jel se razlikuje mnogo u odnosu na demo. Mislim gejplej i tako to?

да ли неко има проблем са подешавањем контрола на џојстику? не могу никако да доделим through pass ниједном дугмету :trust:

да ли неко има проблем са подешавањем контрола на џојстику? не могу никако да доделим through pass ниједном дугмету :trust:

I kod mene isti slucaj. Ja ionako necu igrati ovu igru tako da me taj problem ne pogadja bas preterano. Ali bilo bi korisno znati razlog ovoga.

Jel to demo ili full? Ja sam imao istih problema u demou.

фул верзија, поново напуњена.

Potrebno je editovati ini file, tako sto se na kraj podevanja za svaki kontroler doda isti string.
Postoje uputstva na forumima, a ako bas ne nadjes mogu da uploadujem editovani fajl.

Ajde upload-uj taj fajl ako nije problem. Ja sam našao nešto na forumim ali ništa nije radilo. Svi pominju da treba da se dodaje nešto u devdata.dat ali niko nije pominjao ini file.

проблем је вештачки решен помоћу pinnacle game profiler, који џојстик претвара у тастатуру.

Potrebno je editovati ini file, tako sto se na kraj podevanja za svaki kontroler doda isti string.
Postoje uputstva na forumima, a ako bas ne nadjes mogu da uploadujem editovani fajl.

Daj neki link molim te, odnesem danas kod devojke (tamo igramo poslednje 3 FIFE zajedno 😀), kad ono medjutim, problemi sa gamepadom :S...

Sad skidam ovaj Pinnacle game profiler, pa cu sutra da probam i to.

A sto se tice same igre: pa u odnosu na PC verziju 08, ova jeste malo lepsa, ali nikada je ne bih nazvao revolucionarnom - bar ne po pitanju grafike. Fizika je vrlo slicna, cini mi se da je vodjenje lopte malo realnije (teze), a da se golovi daju mnogo lakse iz daljine nego u 08. Za neko blize ocenjivanje sa moje strane jos je rano - tek kad sredim probleme sa gejmpadima (igramo FIFU u troje 😀).

I da, za ove koji hvale PES a pljuju FIFU, aj' hvala vam sto navratiste, vas fudbal jeste realniji, sad smarajte u vasoj temi 😉 Ja to gledam ovako: neko voli Flight simulator a neko Blazing Angels 2; neko NFS a neko Formulu 1; neko AMD a neko Intel... ne smarajte nas koji volimo FIFU, igrajte PES kao i do sada 🙂

Auuuuu, igrivost 0, a veliki sam fan fife.... ;-(

Zali Boze 5gb...

Ovaj fajl bi trebalo da resi probleme sa gamepadom. Samo ga iskopirajte u
C:\Documents and Settings\[vas username]\My Documents\FIFA 09\user i trebalo bi da radi, ja cu probati veceras ili sutra (obrisite ovu ekstenziju .rar - dodao sam je samo zbog uploada na forum). A detaljno uputstvo za rcunu modifikaciju je ovde:

http://forums.electronicarts.co.uk/...on-all-who-have-proplems-gamepad-control.html

@Zika81
Da li si igrao FIFA08? U odnosu na nju postoji neki napredak... I meni je skroz igrivo 🙂

Prilozi

Poslednja izmena:
Ova nova FIFA je stvarno skroz užas. Neprirodni pokreti igrača, loša grafika.. Deinstalirano posle jedne utakmice.

Nazad
Vrh Dno