E ljudi ja imam xbox360 i trazio sam na guglu fifu 2009 demo al nigdje nemrem nac demo,dajte pomozite molim vas gdje da nadjem i kako da ju stavim na xbox360,fala vam najljepsa.nov sam ovdje....
Borba za poziciju dok je lopta u vazduhu mi se takodje vise svidja u fifi nego u pes6 (u pes2008 to ni ne postoji, pa ga izuzimam iz poredjenja)
Izvini ali ovo ne može da prođe što si rekao, pa naravno da postoji borba za poziciju, druga je stvar ako ne znaš.
Tako je, treba se igrati na manual, pa mozes koristiti gradjene i selektovanje igraca...
Cekaj, pricas o manual cursoru? Nisam bas tolika vuna...
Odigraj 1 partiju pes6 i 1 partiju pes2008 i videces o cemu sam pisao. U 99% slucajeva nema nikakve potrebe da se gradis, jer igrac to sam radi, a ako i pokusas pokvarices mu poziciju i on ce promasiti loptu. Izvedi par kornera pa vidi, a primetno je i kod golmanovih ispucavanja. To gradjenje kada je lopta u vazduhu je u fifi odlicno, jednostavno a bas ima efekta.
Izasla Fifa, bas me zanima da li ima nekih poboljsanja, mada, cisto sumnjam...
да ли неко има проблем са подешавањем контрола на џојстику? не могу никако да доделим through pass ниједном дугмету :trust:
да ли неко има проблем са подешавањем контрола на џојстику? не могу никако да доделим through pass ниједном дугмету :trust:
Potrebno je editovati ini file, tako sto se na kraj podevanja za svaki kontroler doda isti string.
Postoje uputstva na forumima, a ako bas ne nadjes mogu da uploadujem editovani fajl.
Auuuuu, igrivost 0, a veliki sam fan fife.... ;-(
Ova nova FIFA je stvarno skroz užas. Neprirodni pokreti igrača, loša grafika.. Deinstalirano posle jedne utakmice.
Auuuuu, igrivost 0, a veliki sam fan fife.... ;-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari