Borise,mislim da mozes da namestis komande kako god hoces, provericu, pa javljam.
Uspeo sam da namestim kretanje na D-padipak moze, samo se zamene mesta "team tactics" i "player move".. Sada definitivno bolje mogu da procenim kakva je igra.. odigrao par utakmica, nije lose, probace se jos, mada ne mogu gol da dam..
Samo kad bi taj odziv bio malo bolji, ovo bi bio ok fudbal, mada koliko god joj davao sansu, nije to to... BOZE, hoce li iko napraviti dobar fudbal :wall: ne zna se ko je ludji, Konami ili EA..
Samo kad bi taj odziv bio malo bolji, ovo bi bio ok fudbal, mada koliko god joj davao sansu, nije to to... BOZE, hoce li iko napraviti dobar fudbal :wall: ne zna se ko je ludji, Konami ili EA..
Nisi ti za video igre.Imas 2 fudbala ako ti se igraju ti ih igraj nemoj samo jaukati.Svi zadovoljni fifom kazu napredak ogroman ovo ono,pes nesto bolji od proslogodisnjeg,ja ne znam sta bi ti hteo.Ako hoces potpunu realnost aj napolje pa pikaj fudbal.Stvarno svetu se ne moze ugoditi.![]()
Jesi ti ozbiljan? Ne trazim potpunu realnost, trazim dobar gameplay, ovaj "lag" u FIFI ne mogu da podnesem, svaka vama cast koji igrate, ali valjda znam sta pricam jer igram skoro svaki drugi dan (nekad vise dana povezano) sa drustvom vec vise godina i valjda mogu da primetim sta je dobar gameplay.
Kada bi trenutna FIFA (sa konzola) imala odziv na komande kao PES, to bi se moglo reci da je pravi korak napred, ovako vec par godina ne dobijamo konkretan fudbal i zbog toga jaucem, muka mi je vise PES-a 6, ali je opet bolji od svih ostalih, nazalost..
A ko vama sta prica?Samo iskazujem nezadovoljstvo..
Zna li neko ima li u Novom Sadu neka prodavnica gde su PS3 naslovi povoljniji nego u f...ing GAME-S? Svaki put kad pogledam cene, za svaku igru ponaosob imam po 6.000 razloga da im zapalim radnju,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari