Šta je novo?

FIFA 19

I ja nista, mada nisam nesto mnogo ni igrao (tacnije samo 2 na legendary za gold 2), ostalo sam samo povremeno odmarao main team.

Nema veze, ionako su ti dani nagrada vise za jeftinu kupovinu igraca za 700 coina i relistovanje u toku dana.... U cetvrtak sam tako preko 100k zaradio...

@Goxy, u pravu si za Fabinja, ali mi je nesto skup, 75K za igraca sa tim statsima malo je previse. Ovaj je bar OTW pa mozda dobije upgrade ili mu skoci cena kada izadje iz packova.

Poslednja izmena:
Ja dobio Valenciju, Ikardija i Vidala. Da li je moguće da je Vidal 4-5k. Ja sam za zlatnog prošle godine dao oko 100k

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Au *mjau**mjau**mjau* nerealna cena. Nisam igrao previse ali je drzao cenu, onda cu radije Bundes squad da uradim za fitness nego da guram BPL i tu :D

Ne znam sta pre da sredjujem ovde, da li Bailija da uzimam i da budem miran na CB-u dok ne skupim za jos nekog, da li Mkhtarijana da ganjam za CAM mada mi je Lanzini vrh za sada, ili pa da trazim CDM s obzirom da se ovaj ne sastavlja :D

FtNguIe.jpg

Mada kontam da cu jos 10-ak k na ovih 24k da dobijem sada na fitness karticama iz mega packova.

Meni su Sokratis i Azpilicueta centralni bekovi. Bailly mi je rezerva ali je jako dobar. Sokratisu treba samo shadow hemija i nema dalje pogotovo što je odličan iz prekida. Nadavao sam se golova sa njim.

Kako izvodis kornere?

Inace nesto citam na EA forumu da su ikone ove godine dosta neubedljive u poredjenju sa proslom. Dosta komentara ima gde citam da je bolje juriti Nejmara i Mesija i da ikone uopste ne vrede tih coina. Ne lezi im izgleda mehanika ove godine, ne znam.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Opet bez srece. Najskuplji igrac 3k. Tuga.
Kada ce da upadne nesto da me pokrene.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Otvorio sam sve pekove iz Advanced SBC i najskuplji igrac je bio Otamendi...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
To je to, jos Naingolan do petka, mada ovim ovim tempom na marketu to ce doci i mnogo ranije i da vidim kako ce mi ici wl

fut.png

Odusevio me Imobile u prvoj utakmici koju sam odigrao s njim online, 5-1, cetiri gola, od toga tri iz daljina, ima haubicu u nogi.

Slatke muke. Šta uzeti Aguera (260k) ili Lukakua (200k). Prodao sam Kejna. Dosta je neubedljiv bio. Uzeo bih obojcu ali će jedan morati na čekanje. Lukaku mi je bliži zbog cene ali ne znam u praxi kako izgleda.

Ipak uzeo Lukakua

Ne deluje lose onaj Lallana za kog treba dati 12 FUT itema. Ja imam samo 2 za sad... Valjda ce se nakupiti za njega.

A videh vasu prepisku i uzeh Fabinja, odlican je. Uzeo sam ga na CM i vratio 4-2-4 formaciju, uparen mi je sa Kondogbiom. Ne deluje lose.

Slatke muke. Šta uzeti Aguera (260k) ili Lukakua (200k). Prodao sam Kejna. Dosta je neubedljiv bio. Uzeo bih obojcu ali će jedan morati na čekanje. Lukaku mi je bliži zbog cene ali ne znam u praxi kako izgleda.

Ne znam koliko kosta, ali ja bih isao po Obamejanga, tacno tip igraca kojeg Fifa obozava

Aguero je odlican ali ipak savetujem da ne bacate sada toliko coina jer ce vam Lacazette odraditi isti posao maltene i odgovara savrseno META igri.

edit: napravio mali presek finansijskog stanja. Oko 800k coina u banci i tim od 550k po futbinu = 1.3 miliona u prvih deset dana bez fifa poena, uz malo srece sa packovima (ali nikakve ikone, Mesiji i Ronaldo-i). Nula investicija.

Problematicno je nastaviti ovako zestok tempo na duze staze. Coini su od mas bidovanja i nagrada, uz napomenu da skoro uopste nisam kao prosle godine na dnevnom nivou flipovao coine, jer mi se cini da je pretesko. Na poslu nemam vremena, kuci bih da igram.

Kec u rukavu mi je bronze pack metod, koji jos nisam probao, ali bi trebalo da donese stabilan cash flow uz ne preterano mnogo cimanja sa otvaranjem packova, proverom cena i relistovanjem. Ali o tom potom, dok ne presusi histerija oko packova.

Poslednja izmena:
Kako si uspeo toliko coinsa da nagruvas?
Ja nisam na marketu, ne trgujem.
Probao par puta, vidim da je teze, nego prosle godine, pa me i ne privlaci, kao pre.

Padawan je majstor svog zanata! [emoji106][emoji123][emoji6]

Lukaku je ubica. A uzeo sam i Manea, pošto sam se oslobodio Alexisa koji je katastrofa. Fizika je kod Aguera i Obamejamga ono što me operdelilo za Lukakua. Prošlu sezonu u EPL timu sam imao Lukakua i Aguera i bilo je OK.

Od velikih pack pullova (Aguero 250k, Son 80k, Boateng 85k, Jesus 60k) - oko 500k
Jedna rivals nagrada - 60k
Rewards dani mas bid (cetvrtak i ponedeljak) - oko 180k
Ostalih 500k sam skupio na umereni mas bid, gomilu sitnijih pullova iz packova i match coins uz sve istrosene coin x1000 boostove od oko 150k.

Ali, nisam bas majstor, ljudi vec imaju po nekoliko miliona coina i znaju naprednije tehnike leverage-ovanja vece kolicina coina kao sto je IF trading, flipuju ikone, itd. U poredjenju sa njima sam bedni amater. Ruku na srce, dosta njih je malo i exploitovalo kreditnu karticu u prvih nedelju dana.

Poslednja izmena:
Sastavih novi tim. Skoro sve taktike na net sto nalazim za ovu formaciju su tutoriali za onu formaciu sa 3 vezna. Tako da, sam sam sklepao custom tactics neki za krila.

Prilozi

• Screenshot_20181008-212949.jpg
    Screenshot_20181008-212949.jpg
    208.7 KB · Pregleda: 46
Ova Fifa je sa najviše sličnih iliti istih bag igrača. Gomila podjednakih igrača, koje uopšte ne razlikujem na terenu.

Ja uzeo Lacazeta, prijatan upgrade u odnosu na Sturridge-a i Willsona.

Jel neko probao https://www.futbin.com/19/player/16930/Joel Matip/ ?

Razmisljam da ganjam njega i Bailija ili Sokratisa, a da posle njih dvojice jurim Fabinja za CDM.

To bi bio neki prosecan a jeftin BPL squad za pocetak ? Naravno moram da nadjem jos CM-ova ili krila, testiram 4-5-1 i 4-2-1-2 (2), ali mislim da me vise vuce 4-5-1 trenutno.

Kupih Jorginha OTW i Keitu OTW. Pošto mi se Fabinho i Matić ekstremno umaraju u ovoj mojoj 4-2-4 formaciji, nego ne znam koju hemiju da im stavim. Znao bi sa mi nisu bitni i u fazi napada i u fazi odbrane.

Koliko si ih platio? Ja hocu ove svoje francuze da rasprodam pa da pocnem sa englezima,a bas njih sam merkao.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja uzeo Lacazeta, prijatan upgrade u odnosu na Sturridge-a i Willsona.

Jel neko probao https://www.futbin.com/19/player/16930/Joel Matip/ ?

Razmisljam da ganjam njega i Bailija ili Sokratisa, a da posle njih dvojice jurim Fabinja za CDM.

To bi bio neki prosecan a jeftin BPL squad za pocetak ? Naravno moram da nadjem jos CM-ova ili krila, testiram 4-5-1 i 4-2-1-2 (2), ali mislim da me vise vuce 4-5-1 trenutno.

Slaba karta, cak i sa shadowom je spor, a o fizikalijama da ne pricamo, samo mu je defending na dobrom nivou.

Ja merkam Mesija. Vec je nesto vise od 800 sto je ok cena za centralnog igraca sa ovakvim statsima.

Slaba karta, cak i sa shadowom je spor, a o fizikalijama da ne pricamo, samo mu je defending na dobrom nivou.

Ja koliko sam uspeo da vidim svi CB-ovi koji su onako da kazem budzetni do 20k, Azpi, Sokratis svima je pace 66-69, Baily je nesto brzi doduse. Sta znam ja nisam neki okoreli igrac tako da mi svaka special karta dodje zanimljiva pa reko mozda je i ok :D

Koliko si ih platio? Ja hocu ove svoje francuze da rasprodam pa da pocnem sa englezima,a bas njih sam merkao.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Keitu 41, Jorhginha 43.750

Ova vikend liga mi je najgora u zivotu bila, katastrofa je blaga rec.

Inace, gameplay je postao sokantno los. Ne znam da li su se igraci samo adaptirali na novu mehaniku ili je bio neki stealth patch, ali i dalje su na ceni brutalan pace i park the bus. Kolicina golova iz kornera, makazica, odbitaka je abnormalna. Ranije si bar znao, low driven se ne brani, sada... Inace dosta ljudi komentarise da se sve kartice potpuno isto ponasaju, sem nekih najboljih ikona. Ja cu se verovatno za ikone otvoriti tek za black friday crash, mada ko zna, mozda uleti neki dobar SBC.
E ovo je sve tacno! Ja u zivotu ovoliko makazica video nisam! Znaci igrac gde god moze, da li sut na gol, dodavanje, cepa voleje i makazice haha :D A o stativama i preckama da ne govorim i promasaje sa 2 metra na prazan gol :D haha. Znaci imam jedno 4 precke i 3-5 stativa po mecu! Uzas gameplay, u z a s!

Sta im je trebalo to sa tim (n)akazicama ja zaista ne razumem. Ibrahimovic protiv mene ih opalio u gol sa 50 metara. Doduse nije da gol, ali je probao. I mnogo me smara gomila istih, brzih, bag igraca. Svi preslikani, klonirani...

Nazad
Vrh Dno