Šta je novo?

FIFA 19

Ma gde lako daju golovi, svi redom promasuju ko blesavi :) Mada bude dosta golova cesto, ali to je sve zbog 45 i 90 minuta, kick of glitcheva, raznih glupih odbitaka, kornera i makazica.

Sta uzimate kao rivals reward ovaj put? Ja opet coine. 60k za prvo mesto u diviziji plus 10k od glupe vikend lige, nije lose za jedan dan. Nadam se i dobrom danu za trejd koji ce mi doneti barem jos toliko.

Malo se bacam i na SB od ove nedelje, ciljam na neki od elite mesta. Coini su uzasni za toliko cimanje protiv citerskog AI-ja, ali su packovi mozda vredni. Plus sam sinoc uhvatio foru da se dodajem u odbrani protiv jakih timova na Legendary cim dam gol.

Pretpostavljam da svi ipak mnogo vise zeljno ocekuju player pick item. Ja sam kao silver 3 capovan na 84 rated, ali male su sanse da uleti nesto bolje i vama jer je totw pun slabije ocenjenih igraca.

ps. Gasenje timed shota ne bi smelo da pravi nikakvu razliku, mislim da je to sve samo placebo. Mada nikada se ne zna sa EA-om.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo paketice, i sve ukupno, ako sam dobio 10k.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja takodje idem po coine, sigurnija varijanta, narocito jer ne kuburim sa contractima i fitnessima.

Videcu popodne sta ce uleteti u vikend ligi. Silver 1 sam zauzeo, bice valjda jedan kondogbia makar.

Ja sam uzeo pack-ove i dobio sam Kulibalija.

Kada stizu nagrade od WL? Nisam jos nista dobio,samo dobio ove od division rivals-a ?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Inace, kome je dostupna konzola, moze da zaradi neogranicenu kolicinu coina za reward dane (bez ikakvih problema 500-600.000). Samo treba da koristi unassigned glitch, nakupuje za sat-dva 1000+ igraca i drzi ih u unassigned pile-u do danas popodne ili sutra-prekosutra najkasnije. Profit je prakticno zagarantovan jer presuse packovi i igracima mora da skoci cena. Mene kolje samo 150 mesta za trade preko web appa. Mozete da kupujete u prepodnevnim satima low risk rare igrace za 650-700 coina kojima kasnije skoci cena na 1500-2000 coina sto je ludilo od marze. Ali ja sam u cetvrtak ujutru i ponedeljak ujutru na poslu. Ovo je idealno za one koji rade druge-trece smene, klince i studente. Uz minimalno cimanje, najmanje 1 milion coina nedeljno.

Poslednja izmena:
Za obe konzole. Ne znam kako i da li radi unassigned glitch na PC-u.

Mene ubija ovaj bug sa zvukom na pc-u. Pojavio se posle prvog peca i jos uvek nisu sredili, iako je ea forum prepun kuknjave. Ako neko ne zna sta je u pitanju, zvuk publike ima neki buzz ili pucketanje, ne znam ni sam kako da opisem. Kao da slusam stari radio :D

Ne znam koji su konkretno ti low risk rare igraci, al nakupovah za 150k po ceni od 650 coinsa igrace i dobih ban :D, sve iz liga petice, pustam ih veceras u prodaju, pa ako propadnem, bar znam da cu da zadavim padawana :D

Najvise sam uzeo nekog kamano-a iz francuske lige, LW sve za 650...

Inace, kome je dostupna konzola, moze da zaradi neogranicenu kolicinu coina za reward dane (bez ikakvih problema 500-600.000). Samo treba da koristi unassigned glitch, nakupuje za sat-dva 1000+ igraca i drzi ih u unassigned pile-u do danas popodne ili sutra-prekosutra najkasnije. Profit je prakticno zagarantovan jer presuse packovi i igracima mora da skoci cena. Mene kolje samo 150 mesta za trade preko web appa. Mozete da kupujete u prepodnevnim satima low risk rare igrace za 650-700 coina kojima kasnije skoci cena na 1500-2000 coina sto je ludilo od marze. Ali ja sam u cetvrtak ujutru i ponedeljak ujutru na poslu. Ovo je idealno za one koji rade druge-trece smene, klince i studente. Uz minimalno cimanje, najmanje 1 milion coina nedeljno.
Slazem se i razmisljao sam da probam ovo jos pre par dana, ali da me ubijes pojma nemam koji bi to igrac mogao da bude totalni risk free. Nemam coinsa za kockanje posto sam vec ulozio dosta u bpl potm i par bundes IF kartica posto kazu da ce i tu biti potm.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Svi su risk free i svima skace cena. Baci pogled koji idu u toku nedelje za 1500-2000 i te biduj za 650-700.

Najvise sam uzeo nekog kamano-a iz francuske lige, LW sve za 650...

Sto bas njega?? Ocigledno ne radi na totalnim igracima koji se prodaju za 700 coina cele nedelje.

Poslednja izmena:
Ma samo RM i LM. Nema greske. Ja se sad zaboravio pa sam izuzimao i cdm i cb...

Nije ovo losa ideja. Samo ubuduce cu da se opredelim uskljucivo za krila. Mora da idu za 1000 kad te cene polude da si hebe mater. Sve preko toga bonus.

Cak i da ne ide lowest bin ne brini samo ih listuj iz sata u sat svi ce otici.

Ali uzmi neke profitabilnije sledeci put. Sutra i za vikend vidi koji idu za 1500+ i njih namasuj u ponedeljak ujutru kada budu SB nagrade.

Poslednja izmena:
Danas je vrijeme da se kupuje, ima brdo igraca na marketu, ja kupio 352 igraca, posle cu da spucam jos 100k

Tokom sedmice sam bidovao Areolu iz PSG za 500 i prodavao ga 900-950. Vidim da mu je pala cena sada pa sam ih izbidovao 50 sada za 350 pa cemo videti hoce li skociti cena :)

Samo da dodam, konacno sam nasao formaciju za sebe. 4-2-3-1 ... Prodao sam Daglasa Kostu i ostavio pare u banci za POTM koji ce verovatno biti Hazard, trebace tu mnogo vece ulaganje nego u Mouru.

Zelja mi je i Mbape, zver

• Like
Reagovanja: M J
Meni je nekako Bale bolja investicija u RW. E to je prava zver...

• Like
Reagovanja: M J
Ja sam igrao malo online seasons, pola utakmica sa Realom, pola sa PSGom, ono sta sam radio sa Mbapeom nije humano.

Bejl takodje odlican, ali mi se Mbape vise izdvojio.

Konačno uradih Lucasa. U zadnji čas. Iz onih paletića osim Wernera sve neki indijanci

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja za sat vremena vec zaradio 40k od bidovanja Areole.

Meni bas slabo ide trejd, ali mozda sam malo preterao sa marzom. Mozda bude bolje sutra, prekosutra. Fora je u tome da budes stpljiv.

Nije humano koliko sam para zaradio danas, evo me na 900k transfer profita, u banci 200k, da se proda jos 250 igraca.

Ja za trejd nemam ni minut vremena, dobro sto ugrabim da se malo igram uvece.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ja nista! WL player pick 78 Bamba, a najbolji pull Matic. 3-4 igraca prodao, uzas sa cenama, ni nalik proslom cetvrtku.

Nema veze, bice bolje.

Ja dobio, crvenog Lacazeta.
A od obicnih, malo vrednijih, Valencia i Miranda.

Ja cekam da padne cena za Matuidija,pre dva dana bila 60k,sada 80k,kud ga nisam uzeo ....
Od ovih wl packova dobio Alana i Zielinskog iz Napolija,ostalo truba,ni za sbc ne valjaju.

Otvorio 2 Rare pkayers packa, tri Mega packa, jedan Rare Mega pack i 2 Jumbo premium packa. Mikitarijan i Nacho Fernadez najbolji igraci. Ovo je zaista sramotno. Preko 30 pakova sam otvorio do sada i najskuplji igrac i dalje vredi 19k. Evo Mikija ne mogu ni za 10 da prodam.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno