Šta je novo?

FIFA 19

Otvorio 2 Rare pkayers packa, tri Mega packa, jedan Rare Mega pack i 2 Jumbo premium packa. Mikitarijan i Nacho Fernadez najbolji igraci. Ovo je zaista sramotno. Preko 30 pakova sam otvorio do sada i najskuplji igrac i dalje vredi 19k. Evo Mikija ne mogu ni za 10 da prodam.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Ništa bolje ne prolazim ni ja, a stalno uzimam packove iz nagrada plus po koji sbc. I najskuplji igrači mi je bio ozil [emoji16]

Ko jos nije probao, unassigned glitch radi bolje nego prosle godine jer ne moras da palis/gasis Fifu, daje sada opciju "exit and assign later". Moguce da EA nije na umu imao exploitovanje nego da je samo hteo da olaksa ljudima assignovanje itema, ali posledica toga je da ce olaksati trade mas biderima.

Juce se trziste posle crasha nije oporavilo za discard rare gold igrace, a mozda i nece jer su sada svi dobili dobre nagrade ili dosta coina za skuplje igrace kojima je upravo zbog vece kolicine coina skocila cena. Videcemo danas i za vikend.

Jos ne znam kako se unassigned odrazava na igranje utakmica, prosle godine si cesto svake morao da palis/gasis Fifu posle svake tekme jer je vracao na unassigned pile. Ne bi me cudilo da su i ovaj deo olaksali.

Mana je, kao i ranije, sto verovatno ne mozes da otvaras packove i koristis buy now. Ali ako cene budu znacajnije fluktuirale unutar nedelje... packovi vise nikome nece trebati.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Da li neko ima neki savet, koga dovesti, koga prodati.. :D Nesto mi ne igraju bas najbolje u poslednje vreme. Inace u packovima sam imao bas srece.. Suarez, Lemar OTW, Buffon, itd. dosta dobrih igraca sam izvukao. Zna li neko koliko ce od prilike biti POTM?

s.JPG

Uradio MM SBC i uleteo Firmino. Zamalo ga ne kupih prošle nedelje.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Prosle godine je neka "meta" cini mi se bila 4212 2 i 4132.. Koje su ove godine standard formacije? Ja igram 41212 narrow ali cini mi se da je wide dosta zahvalnija?

Prosle godine je neka "meta" cini mi se bila 4212 2 i 4132.. Koje su ove godine standard formacije? Ja igram 41212 narrow ali cini mi se da je wide dosta zahvalnija?
Ove godine najviše ljudi igra razne oblike 4-3-3 ili 4-3-2-1 ili sa krilima ili sa 3 napadača LF, ST i RF. Meni je 4-2-4 nekako ofanzivno najbolja jer sam skontao da je bolje igrati za gol više nego se truditi da ga ne primiš.

Hm, ipak se malo oporavilo trziste sa perspektivom da mozda ode jos na gore za vikend. Sad mi bedak sto nisam pokupovao vise igraca u toku jucerasnjeg dana i veceri, ali sam se tek oko ponoci setio da mogu da probam unassigned glitch, ako se jos biduju za minimum.

Jel radite POTM Hazarda? :)

I kakva je ovo 87 RB Juanfran kartica, isuse.

Poslednja izmena:
Ako nesto dobro ne uleti u pekovima, Azar ce izaci na oko 500k bruto. Sva sreca pa ima dovoljno vremena da se odradi, mesec dana punih skoro.

Provalio sam da mi je ulaganje u odbranu najgluplja stvar vezana oko fife. Od sad nova taktika, a to je sugruvati sve pare na napad, a odbranu krpiti jer nema razlike izmedju Sandra od 100k i Tellesa od 10k. CDM takodje, Gustavo od 1000 coina mi je jedna od najboljih kupovina u fifi, covek je stena licno.

Za sad ovaj sastav. Morao sam da prodam Payeta inform da bih mogao da zapocnem polako sa Azarom, trebace puno truda i para :D

1z3t3mh.jpg

Uradio sam brdo SBCova i nisam dobio SBC Master achievement. Jel ima veze što sam radio preko appa a ne preko konzole? Nije mi toliko bitno ali me kopka.

WL je *mjau**mjau**mjau**mjau*no teska, na 12-6 sam trenutno ali bas je izuzetno tesko, ovo nije ni na noz kao u division rivals, vec je potreban odmor posle svake partije kao da si se bavio nekim fizickim poslom.

Iako imam top Serija A tim nisam zadovoljan sa ponasanjem igraca, pokusacu ovaj mjesec da izguram da vidim dje sam, ali ako ovakvo mucenje i dalje bude bilo moracu preci na PL ili da pravim hibrid PL i Francuza.

12-6 je neverovatno dobar rezultat u WL.

Za Azara deluje bas mnogo jer nije trejdabilan ali cu ga raditi jer nece biti bolje kartice na lw dosta dugo.

Mene zeza sada unassigned pile prepun kartica koje sporo idu sa prodajom, ne mogu da snipujem, otvaram packove i redeemujem iteme.

Sinoc mi bilo dosadno na poslu i reko ode malo na market. Trebao mi Lucas Hernandes za rezervnog LB,Martial i rezervni RB Munier. Sva tri su me izasla 40K na bidovanju,a samo Martial je bio oko 50K. Jos cekam Matuidia da mu malo padne cena i to je to. Mozda uzmem ST,dvoumim se izmedju Cavani ilida skupljam za Grizmana.

Moze li neka preporuka za RW,trenutno su mi tamo Dembele i Thauvin?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ove godine najviše ljudi igra razne oblike 4-3-3 ili 4-3-2-1 ili sa krilima ili sa 3 napadača LF, ST i RF. Meni je 4-2-4 nekako ofanzivno najbolja jer sam skontao da je bolje igrati za gol više nego se truditi da ga ne primiš.

Hvala Goxy.

Obezbedio silver 3 jos 10 meceva, lose sam poceo bas i onda mi padne na pamet da prodam sanceza, martial-a i jos nesto da dodam i kupim Sane-a majko moja kakav igrac ako vam treba meta igrac koji razbija za levo krilo kupujte Sane-a ubija. Sredina je stena Matic je topla preporuka stavite ga da ostaje nazad prilkom napada lik gradi skace sklanja protivnike sa lopte. Lukaku na 131 utakmicu 121 gol uglavnom rivals i champs SB ne igram tolko ove god. Sto se tice odbrane ne gledam brzinu ove god. tako da Kompany i Toby zavrsavaju posao super, samo sam u 1 utakmici nalupan u champ-s lik je imao C.Ronalda, Neymara, Mbape-a. :d

Trenutni tim.
Capture.JPG

Ko moze, i kome treba, neka radi Juanfran-a.
Pravi bek, ima ocene, kao ikona.

Poslednja izmena:
Ako ovo rasprodam imacu milion i 200k, ali sve sto mi se svidja od Francuza je mnogo skupo, Mbape, Varan i Umtiti i ode milion, bas ne znam sta da radim, da stekam coine za Ronalda izgleda najpametnije u ovoj situaciji

fut.png

Poslednja izmena:
750k me izasao Azar.

Doduse, nijedan squad nisam submitovao, iskoristicu maksimalno ove igrace narednih 20ak dana, imam bas puno 85+ rejtovane fudbalere.

Nadam se da ce kroz ovih 8 pekova da legne makar 100k coinsa i plus cu sa ovim igracima zaraditi jos toliko kroz igranje i onda Azar izlazi finih 500+k.

Sva sreca pa je kartica brutalna, inace... Bidovaace se ovih dana prilicno da povratim ove silne coinse.

Koje packove otvarati ? Dobih za gift 2200 fifa points :D Nemam na cemu da ih potrosim, pa kad vec moram sta da uzimam ? Znam da je svakako sansa mala al ono :)

Jedva da imam 100 igraca u klubu, rekoh 150 FP ove najmanje ali sta znam..

Dobar si, ja na 1.5m. Ali sam u agoniji trenutno. Bas kada sam poceo da koristim unassigned glitch, buy now cena 800 coina vec danima i prodalo mi se 10 igraca za ceo dan. Strava. Mozda bi jedino imalo smisla uzimati bundes igrace ili neke iz aktivnih sbc-ova. Dodje mi sve da ih discardujem koliko sam ocajan.

@zimbre: kupuj promo packove. Slucajno nemoj ove najmanje.

Poslednja izmena:
Otvaraj ovo slobodno.

Ja sam pokusao, da igram WL, bez ulaganja u igrace, samo sa timom, koji je sacinjen od untradeable igraca.
Ali, nije islo, na pocetku sam imao skor od 2-6, pa sam se nekako sabrao, i stigao do 10-12.
Onda sam morao nesto da menjam, i uzeo sam Sane-a i Gatuza.
I, evo me, trenutno na 14-12.
Sane je ubica, odlican igrac, mnogo, ali mnogo bolji, opd Marsial-a, kojeg sam koristio.
Za Gatuza ne znam sta da kazem, odmah sam dobio na cvrstini, sredina je pocela da lici na nesto, ali mislim da ne vredi tih 650k, koliko sam platio.
Inace, brdo utakmica sam izgubio, sto u poslednjih 10 minuta, sto na penale.
Penali su mi katastrofa, moracu da pogledam negde, kako se izvode.

Nema tu pomoci Stanke, cista lutrija i malo psihologije.

Ja bolje da ne pricam koliko sam izgubio posle vodjstva ili u poslednjim momentima, ali sam imao bolji plasman nego prosle nedelje. Mislim i dalje da me najvise izda stamina zbog udvajanja.

Sane je dobar, ali zabrlja dosta zavrsnica i vidim da vecina preferira Manea. Da li zbog 3* wf ili jednostavno nije toliko "clinical" u zavrsnici. Skocila mu cena na PS4 u petak na 180k pa se opet strovalila na 150. Bilo mi zao da ga prodajem. Aguero mi je stigao na 200 golova, ali i njega nesto ne vole i predlazu Obamajanga. Verovatno jer je nizak i nije mnogo brz.

Sve u svemu, ratosiljao sam se investicija uz zali boze profit. Al' nisam bas FUT sirotinja, u cetvrtak ujutru sam bio na 800k a danas vec mozda odem na 1.2 miliona. Bitno je da se nesto desava, a na greskama se uci. Treba ulagati u Bundes, ali mi se smucilo stackovanje, nemogucnost otvaranja packova i buy now. Lomim se i oko Hazarda, ali me nervira sto su neki igraci potreni za SBC extinct. Mozda da jos malo sacekam, nije ko da se automatski sa Hazardom postaje Elite WL igrac.

Poslednja izmena:
Znam, ali mi je prosto neverovatno.
Koliko god, a sam spreman, na neke situacije, opet se iznenadim, i iznerviram.
Juce sam vodio 3:0, pa u 60' 4:1, da bi se mec zavrsio 4:4, i izgubio sam u produzetku.
Jednostavno, vidim, kako moji igraci, odjednom, prave rupe u odbrani, kasno reaguju...
Probao sam, kada imam tako vodjstvo, da u zadnjih 10-15' stavim postavku, da se svi vrate, i probam bunkerom, ali jednostavno, svaka moja lopta, koja ide u napred, zavrsi protivniku u noge.

• Like
Reagovanja: M J
Znam, uzasno je frustrirajuce, ne pamtim kada sam se ovoliko nervirao osim kada sam prvi put poceo da igram FUT. Bukvalno od muke grizem dzojped.

A da cujes sta je najveci hit, jutros i sinoc napokon prodao 300 igraca za 900 coina, i sada skoci cena na 1300-1400. Nakon sto je nekoliko dana bila 800. Molim vas zapamtite ovo ako budete zeleli da izgubite 150-200k coina za jedno jutro.

Poslednja izmena:
  • Like
Da li ste nekad bacili pogled na neki profi turnir i nacin na koji profi igraci igraju? Oni cesto vec na 1:0 prelaze na defending taktiku sa malo vecim posedom lopte i kontrolom igre. Mozda nije lepo za oko, ali WL se ne igra za lepotu igre vec za nagrade.

Onog momenta kada imate 2 gola prednosti promenite na possesion taktiku i ne jurite napred jer nemate potrebu za tim. Kontroliste igru, pressure on heavy touch pod obavezno. Dupli pasovi, triangle pasovi, ukljucivanje bekova u build up.

Sada kada menjanje formacije ne zahteva pauziranje igre i manuelno podesavanje nego sve to mozete sa d-padom nema razloga da ne ubacite to u vasu igru i garantujem da ce vam pomoci.

Ja jos uvek nisam prokockao 2 gola prednosti u ovoj fifi.

Bagova i nelogicnih stvari ce biti svake godine, ali moze delom i da se kontrolise.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da, definitivno sam i ja skontao da je nesto do taktike. Odjednom se drasticno promeni momentum. U teoriji ta kontrola super zvuci ali u praksi se nadjes okruze trojicom njegovih igraca i nemas kome da dodas loptu. Opet je to do taktike jer treba smanjiti odstojanje igraca za dodavanjem promenom na posession. Moracu malo da se pozabavim sa tim ali bi dobro dosao jedan malo detaljniji tutorial. Sta sa ostalim podesavanjima za napad, instrukcijama, koje su ofanzivne a koje defanzivne formacije, mislim tu ima materijala za jedan esej iz filozofije.

Inace dobro me podseti ove godine nisam gledao cahampions league kanal. Uh. A tacno bih mogao neke cake da pokupim.

Poslednja izmena:
Zavrsio WL gold 3 15 pobeda, ali mi se 3 puta igra diskonektovala zbog vibera na kompu jer mi stigne notifikacija prebaci me u window mod i diskonekt sto je jos gore vodio u svim tim tekmama. :d primetio sam da se ne nerviram uopste kao prosle god. oko fife ako pobedim super ako ne nema veze ima sledeca. Sto se tice postavke tim uvek stavim na balance, drop back i da mi CDM i bekovi ostaju pozadi prilikom napada, dok mi CM "Naingolan" sa Lukakuom, Saneom i Lukasom stvaraju sanse vise nego dobro. Ako mi treba gol zamenim Naingolana sa Zahom i to mi da dosta pokretiljvosti napred. A opet mi je odbrana sigurna iza zbog postavke i ne umaraju se mng.

• Like
@Boyan
Znam za tu profi igru, ali meni su ti profi igraci negledljivi, a samim tim, ta igra me ne zanima, sve i da mogu da je sprovedem.
Razumem te, i u pravu si, da se WL igra zbog nagrada, ali, ako ni mrvicu ne mogu a uzivam u igri, onda necu ni da je igram.
Voleo bih, da mogu nekako da sacuvam loptu, a ne da lopta, automatski ide protivniku u noge.
Samo to trazim.
Ti si, koliko sam povezao, mnogo bolji igrac, nego sto cu ja ikada biti, i jednostavno, ja ne umem da iskoristim, te EA gluposti, nego igru baziram, pa otprilke, prema pravom fudbalu.
Znaci, trudim se da napravim akciju, da lopta ide na krilo, da odigram dupli pas....

Edit:
Od 10-12 , stigao sam na 17-12.
S' obzirom, kako sam krenuo, ovo je odlican rezultat.

Sta je ovo:
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/9nqab5/esports_ready/:zgran::zgran::zgran:

Poslednja izmena:
Vrh Dno