Šta je novo?

FIFA 19

Sta im je trebalo to sa tim (n)akazicama ja zaista ne razumem. Ibrahimovic protiv mene ih opalio u gol sa 50 metara. Doduse nije da gol, ali je probao. I mnogo me smara gomila istih, brzih, bag igraca. Svi preslikani, klonirani...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Sada ih postizu maltene svi.. Probao sam 4 low napadaca u fitness timu sa 4 komada sam dao makazice pre ili kasnije.. Prosle godine sam retko to video.

Da, primetio sam. Posle početnog blagog oduševljenja Fifom, sada sam po malo skeptičan.
Što kaže Padawan, ili je bio neki skriveni peč ili su se igrači privikli na novu mehaniku. Meni više ova Fifa nije toliko bolja od 18, ili mi se sada trenutno bar tako čini.

Ljudi, dobio sam prednost, nakon faula, u sesnaest metara.:mad:
Lepo samv ideo gore, ono obavestenje za prednost, nakon toga sut, i naravno nema gola.
Evo videa:
https://streamable.com/9257c

Poslednja izmena:
Ja pravim pauzu sa igranjem. Sacekacu da se ovi pro igraci zasite pa da mogu da igram na miru sa amaterima.

Pritom, stvarno je vise preteralo dara meru ovo sa preckama, stativcugama, makazicama, dodavanjem gde jasno drzim ko sivonja do kraja da dodam loptu a ona ide 5 na sat i protivniku u noge, imam Mouru SBC koji u otvorenoj kontri trci sa Godinom paralelno i odvojeni jedni od drugih i Godin naravno duplo brzi...

Mnogo mi stvari smeta, ne znam ni sta me drzi da igram ovo smece... Ne mogu da se maknem iz divizije 4 ni za lek da mi treba.

Divizija 4 je uzasno teska, nije ni cudo.

Ja presao na Engleze. Valjda zato sto su mi Italijani bili super i dobro lezali, ali meni je izgleda lepo da se mucim i da menjam ono sto valja.

Auuu al me prokenjalu u advanced sbc pack

e3cb910c5de00de74b6f750023990ee1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Bravo! [emoji106][emoji6]

Pa pobogu sta je to što vi igrate? Jeli niko vise ne sedne sa drustvo, pa neko uzme Celzi, neko Bajern pa picite fudbala 1 na 1?Kakve ikone, kakve kartice i čuda, nista ne razumem.

Igraju budjavi FUT :) Ja sam dusu odmorio prosle godine kada sam presao na obican mod :)

Ovo mi je tim do daljnjeg. Taman da malo odmorim od kupoprodaje i ostalih zezancija.
f498a191b7b07e02971e20c4cef7fd08.jpg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Dobro deluje, probaj mozda Freda umesto Zorzinja na sredini, mada je Zorzinjo bolja investicija na duge staze verovatno. Mozda Alisona OTW.

Kakav je Mane, jel bolji od Sanea? Takodje ima jos 2 odlicne LW/F pozicije, Son i IF Felipe Anderson.

Neces da radis Lucasa SBC, sta ce ti zapravo Willian?

Poslednja izmena:
Izgleda kako ova igrica kaze,tako ce biti. Sinoc udjem u diviziju 4,a sada izgubim sve sto sam odigrao i ispadnem u diviziju 6. Svaka utakmica po 10 precki i stativa. Brojao sam,u pet utakmica sam primio 5 golova makazicama na isti nacin,kod kornera.

Odlucio sam da se vise necu toliko cimati i nervirati. Samo cu sada malo da trejdujem,radim sbc. I nekqko se pokusati kvalifikovati za wl tokom sedmice uz par utqkmica dnevno. Ne vredi se vise nervirati.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja sam se automatski kvalifikovao za WL. Imao sam 14 pobeda u prosloj. Videcu da li cu imati toliko vremena za igru. Poterale me raznorazne obaveze na sve strane.

Kad pomenuste WL, da pitam jos jednom.

Prosle nedelje sam zavrsio u silver 1, tu ima 2000 poena za WL, malo koinsa malo pekova...

Medjutim nista od toga dobio nisam. Jel se to dobija nesto naknadno ili??

Vidim zokicar se automatski kvalifikovao, dakle primio je nagrade.

Doduse, ja nisam odigrao dve preostale utakmice jer nije bilo sanse da udjem u gold 3,nije valjda to...

To dobijas sutra. I ti si se kvalifikovao. Cetvrtkom su te nagrade. Izasao neki patch sada.

Ja planiram da uzmem ps4 zbog RDR2, i kontam da uzmem onda jos neki fudbal uz to, mozda fifa, mozda pes. Pa da vidim sta se prica za novu fifu. I ni na jednom forumu ne mogu da nadjem sta kazu ljudi o samom fudbalu, samo te neke kartice, neki coini, kupi, prodaj... I svi pricaju kako se nenormalno nerviraju. I kako se nista na bolje nije u gameplayu promenilo. Kako ce se i promeniti kad se ne bave gameplayom nego sa tim karticama i čudima.

Nećeš se ni ovdje usrećiti s pričom o gameplayu, priča se samo o *mjau**mjau**mjau**mjau*nom skriptovanom FUT-u i to je to.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Ja planiram da uzmem ps4 zbog RDR2, i kontam da uzmem onda jos neki fudbal uz to, mozda fifa, mozda pes. Pa da vidim sta se prica za novu fifu. I ni na jednom forumu ne mogu da nadjem sta kazu ljudi o samom fudbalu, samo te neke kartice, neki coini, kupi, prodaj... I svi pricaju kako se nenormalno nerviraju. I kako se nista na bolje nije u gameplayu promenilo. Kako ce se i promeniti kad se ne bave gameplayom nego sa tim karticama i čudima.
Ako ces uzimati samo zbog offline-a, uzmi PES. FUT je postao katastrofa poslednjih par dana.

Dobro deluje, probaj mozda Freda umesto Zorzinja na sredini, mada je Zorzinjo bolja investicija na duge staze verovatno. Mozda Alisona OTW.

Kakav je Mane, jel bolji od Sanea? Takodje ima jos 2 odlicne LW/F pozicije, Son i IF Felipe Anderson.

Neces da radis Lucasa SBC, sta ce ti zapravo Willian?

Ne znam kakav je sane, ali je mane odličan. Son mi je rezerva i starter u fitnes timu. Nemam problem sa willianom jer mi se skroz uklapa, brz je ima dobar šut i centaršut, a i tu još imam sterlinga i yarmolenka. Svakako ću alissona i sokratisa manjati za OTW kartice.

Pa pobogu sta je to što vi igrate? Jeli niko vise ne sedne sa drustvo, pa neko uzme Celzi, neko Bajern pa picite fudbala 1 na 1?Kakve ikone, kakve kartice i čuda, nista ne razumem.

Ne, to nekad sto se igrao fudbal sa drustvom mozes da zaboravis, ko god igra FUT ili online sezone obicni mod, ustvari ko god kupi Fifu i igra online vise ne moze da igra sa drustvom, razlika je ogromna i to drustvo vise ne moze da prati. Sad da igras FUT mjesec dana, jos ako igras online, a ako igras FUT igraces online ti da uzmes Celsi, a tvoj drug Bajern dobices ga 10-0. Naravno ukoliko i on kupi Fifu i u njoj ima 500-1000 sati to je vec druga prica, ali nije bas realna.

Fifa 19 je prilicno osakacena sto se pas igre tice ali i ovakva je za klasu bolja od PESa da se ne lazemo. Ako kupujes fudbal onda kupi fudbal koji mozes da igras cijele godine, a ne u novembru vec da ne mozes naci protivnika online. Ako ces da igras offline skini PES sa torenta ili Fifu kad je krekuju.

Poslednja izmena:
Ne ide mi lose ovo mass bidovanje :D

mb.png

mb1.png

Pare za Naingolana skupljenje, ali cu ipak malo da sacekam, sjutra da dobijem nagradu od division rivals i imacu 250k u banci.

Ne, to nekad sto se igrao fudbal sa drustvom mozes da zaboravis, ko god igra FUT ili online sezone obicni mod, ustvari ko god kupi Fifu i igra online vise ne moze da igra sa drustvom, razlika je ogromna i to drustvo vise ne moze da prati. Sad da igras FUT mjesec dana, jos ako igras online, a ako igras FUT igraces online ti da uzmes Celsi, a tvoj drug Bajern dobices ga 10-0. Naravno ukoliko i on kupi Fifu i u njoj ima 500-1000 sati to je vec druga prica, ali nije bas realna.

Fifa 19 je prilicno osakacena sto se pas igre tice ali i ovakva je za klasu bolja od PESa da se ne lazemo. Ako kupujes fudbal onda kupi fudbal koji mozes da igras cijele godine, a ne u novembru vec da ne mozes naci protivnika online. Ako ces da igras offline skini PES sa torenta ili Fifu kad je krekuju.
Ne bih se slozio da je za klasu bolja od Pesa, bolja je za klasu, ali samo online mod. Pes je dosta napredovao poslednje dve, tri godine.

Gameplay je napredovao ali sve ostalo je na standardno losem nivou. Generalno je prezancija cijele igre ocajna, a gameplay je bas blizu Fifinom sad, u jednom trenutku ce se i izjednaciti, sto nije dobro. Fifu je uvijek krasila ta fluidnost i sto je pas igra nenormalno dobra, ali sad su to bas upropastili, no mozda ce sa nekim patchom malo srediti stvari. No na kraju dana onaj koji kupuje fudbal zeli da igra online, zbog online igranja PES nema potrebe da se kupuje. Konami je generalno neozbiljna kompanija, zivi na krilima stare slave, jednostavno nisu evoluirali na pravi nacin, nisu ispratili konkurenta pa EA ne mora ni da se trudi previse, Konami ih ne moze ugroziti. Potreban je neko treci da uleti, sto se isto nece desiti. Obrni-okreni ostaje nam samo Fifa. Neka je skriptovana, neka imas 20 suteva, a protivnik 2 i izgubis utakmicu 2-0, neka je pay to win na pocetku mozda opet se igra, bunimo se, nerviramo, ali svake nedelje igramo. I samo to je bitno. Meni ne pada na pamet da predjem na PES i taj jedan adut koji su imali vise nemaju. To sto su ljudi ovdje navikli da igraju za dz, znali samo za PES je druga stvar. No ko udje u online gaming iz njega tesko izlazi. Kapiram i da ovdje nemamo svi 15-20 godina kad smo stalno visili sa drustvom i igrali fudbal svakog dana ili svakog drugo. Ta vremena su prosla, dodjes kuci s posla, ugrabis malo vremena i igras, a ne zelis da igras protiv AI, vec protiv pravih ljudi. I ja po sebi najbolje znam, ja sam prvi mislio da mnogo dobro igram jer sam u svom drustvu bio najbolji, naravno izazov je bio igrati protiv njih, svaka na noz i onda udjes u online divizije prvo pa shvatis da si suvi prosjek, a onda se oprobas u FUTu, pa potom i u online divizijama i shvatis da si ispodprosjecan. Na kraju odes u wl i te prve nedelje ostvaris 5-6 pobjeda, dozivis nenormalno teske i bolne poraze od 5-6 razlike i zapitas se je li moguce da sam ovako los? Ali to je skola, ko god uspije da bude u gold 3 i gold 2 je dobar igrac, ko je u gold 1 je vrhunski igrac, ko je od elite pa na vise taj je masina. I onda dodjes do nivoa kad mozes da uzmes Saudijsku Arabiju, a tvoji najljuci protivnici do juce iz drustva Brazil i petarda je najbolje s cim mogu proci. Jednostavno dva svijeta.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Gameplay je napredovao ali sve ostalo je na standardno losem nivou. Generalno je prezancija cijele igre ocajna, a gameplay je bas blizu Fifinom sad, u jednom trenutku ce se i izjednaciti, sto nije dobro. Fifu je uvijek krasila ta fluidnost i sto je pas igra nenormalno dobra, ali sad su to bas upropastili, no mozda ce sa nekim patchom malo srediti stvari. No na kraju dana onaj koji kupuje fudbal zeli da igra online, zbog online igranja PES nema potrebe da se kupuje. Konami je generalno neozbiljna kompanija, zivi na krilima stare slave, jednostavno nisu evoluirali na pravi nacin, nisu ispratili konkurenta pa EA ne mora ni da se trudi previse, Konami ih ne moze ugroziti. Potreban je neko treci da uleti, sto se isto nece desiti. Obrni-okreni ostaje nam samo Fifa. Neka je skriptovana, neka imas 20 suteva, a protivnik 2 i izgubis utakmicu 2-0, neka je pay to win na pocetku mozda opet se igra, bunimo se, nerviramo, ali svake nedelje igramo. I samo to je bitno. Meni ne pada na pamet da predjem na PES i taj jedan adut koji su imali vise nemaju. To sto su ljudi ovdje navikli da igraju za dz, znali samo za PES je druga stvar. No ko udje u online gaming iz njega tesko izlazi. Kapiram i da ovdje nemamo svi 15-20 godina kad smo stalno visili sa drustvom i igrali fudbal svakog dana ili svakog drugo. Ta vremena su prosla, dodjes kuci s posla, ugrabis malo vremena i igras, a ne zelis da igras protiv AI, vec protiv pravih ljudi. I ja po sebi najbolje znam, ja sam prvi mislio da mnogo dobro igram jer sam u svom drustvu bio najbolji, naravno izazov je bio igrati protiv njih, svaka na noz i onda udjes u online divizije prvo pa shvatis da si suvi prosjek, a onda se oprobas u FUTu, pa potom i u online divizijama i shvatis da si ispodprosjecan. Na kraju odes u wl i te prve nedelje ostvaris 5-6 pobjeda, dozivis nenormalno teske i bolne poraze od 5-6 razlike i zapitas se je li moguce da sam ovako los? Ali to je skola, ko god uspije da bude u gold 3 i gold 2 je dobar igrac, ko je u gold 1 je vrhunski igrac, ko je od elite pa na vise taj je masina. I onda dodjes do nivoa kad mozes da uzmes Saudijsku Arabiju, a tvoji najljuci protivnici do juce iz drustva Brazil i petarda je najbolje s cim mogu proci. Jednostavno dva svijeta.
AMIN

• Like
Fifa je zaraza, bila je, i ostace.
Ali, po meni je ovo, jedna od losijih fifa.
Mogu da nabrajam mane do sutra, ali mislim da nema potrebe.

• Like
Slazem se i ja sa svim napisanim. Ja sam spomenuo PES, zato sto je decko rekao da bi igrao samo offline sa drustvom, a za to je PES najbolja zabava.
Inace ova Fifa po izlasku je bila odlicna, ali ovi pecevi su je unazadili.

Pa kako je stigao ovak patch odigrao 6 SB tekmi 3 na WC i 3 ma Pro. Jednu posle 0:0 dobi na penale WC ostalih 5 glatko izgubio. Jedan gol sam dao. U DR nekako i ide ali broj prečki i stativa kao i banalni promašaji Lukakua sa peterca su me baš iznervirali. Samo tapnem šut a on je nabije 10 metara iznad gola. Mora da se neko žalio da se golovi lako daju.

Pa kako je stigao ovak patch odigrao 6 SB tekmi 3 na WC i 3 ma Pro. Jednu posle 0:0 dobi na penale WC ostalih 5 glatko izgubio. Jedan gol sam dao. U DR nekako i ide ali broj prečki i stativa kao i banalni promašaji Lukakua sa peterca su me baš iznervirali. Samo tapnem šut a on je nabije 10 metara iznad gola. Mora da se neko žalio da se golovi lako daju.

Probaj da ugasis timed shoot. Meni je bolje od kako sam ugasio.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno