stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Meni najbolji igrac Timo Horn.
Ja dobio Valenciju, Ikardija i Vidala. Da li je moguće da je Vidal 4-5k. Ja sam za zlatnog prošle godine dao oko 100k
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Slatke muke. Šta uzeti Aguera (260k) ili Lukakua (200k). Prodao sam Kejna. Dosta je neubedljiv bio. Uzeo bih obojcu ali će jedan morati na čekanje. Lukaku mi je bliži zbog cene ali ne znam u praxi kako izgleda.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Ja uzeo Lacazeta, prijatan upgrade u odnosu na Sturridge-a i Willsona.
Jel neko probao https://www.futbin.com/19/player/16930/Joel Matip/ ?
Razmisljam da ganjam njega i Bailija ili Sokratisa, a da posle njih dvojice jurim Fabinja za CDM.
To bi bio neki prosecan a jeftin BPL squad za pocetak ? Naravno moram da nadjem jos CM-ova ili krila, testiram 4-5-1 i 4-2-1-2 (2), ali mislim da me vise vuce 4-5-1 trenutno.
Slaba karta, cak i sa shadowom je spor, a o fizikalijama da ne pricamo, samo mu je defending na dobrom nivou.
Keitu 41, Jorhginha 43.750Koliko si ih platio? Ja hocu ove svoje francuze da rasprodam pa da pocnem sa englezima,a bas njih sam merkao.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
E ovo je sve tacno! Ja u zivotu ovoliko makazica video nisam! Znaci igrac gde god moze, da li sut na gol, dodavanje, cepa voleje i makazice hahaOva vikend liga mi je najgora u zivotu bila, katastrofa je blaga rec.
Inace, gameplay je postao sokantno los. Ne znam da li su se igraci samo adaptirali na novu mehaniku ili je bio neki stealth patch, ali i dalje su na ceni brutalan pace i park the bus. Kolicina golova iz kornera, makazica, odbitaka je abnormalna. Ranije si bar znao, low driven se ne brani, sada... Inace dosta ljudi komentarise da se sve kartice potpuno isto ponasaju, sem nekih najboljih ikona. Ja cu se verovatno za ikone otvoriti tek za black friday crash, mada ko zna, mozda uleti neki dobar SBC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari