Šta je novo?

FIFA 18

Meni je ova fifa konstantno igriva i ziva. Secam se da sam mozda zadnjih 7 fudbala unazad, sto fife sto pesa igrao prva dva meseca i batalio a sad igram vec 5 meseci i ne razmisljam da prekinem.

Posle pauze od januara i jednomesecne hospitalizacije uz SK kanale i 24/7 fudbala morao sam da se vratim malo na fifu [emoji16]

Imao 20k, skupio malo, ostala nagrada od SB iz januara i sklopio za pocetak

dbfd04fa38af160436aeca2d08205799.jpg

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Ja pukoh 120K juče na *mjau**mjau**mjau**mjau*ne packove, tj. probao onu *mjau**mjau**mjau**mjau*nu navlakušu od packa, od 55k, dobio fakin' Pedra, za ovih ostalih 65K uzimao one od 7.5k i dobio mušmule takođe...

Posle pauze od januara i jednomesecne hospitalizacije uz SK kanale i 24/7 fudbala morao sam da se vratim malo na fifu [emoji16]

Imao 20k, skupio malo, ostala nagrada od SB iz januara i sklopio za pocetak

dbfd04fa38af160436aeca2d08205799.jpg

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk
A što nemaš Baillyja na CB. Čovek je bolji od većine bekova

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Pre dva dana sam prodao ceo tim kupovao packove, od kojim sam bas pukao. Izvukao sam 65k, juce sam ceo dan kupovao i prodavao igrace i dosao sam na 100k. Imate li neki savet kako trejdovanjem da dodjem do nekih 200k?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Biduj igrace do 2k i prodaj ih za 200-300 coina vise. Moras dnevno da prodas na stotine kartica. Imas link za moj tutorijal negde na forumu.

Tako obicno i radim. Juce sam bidovao na Korejsku ligi, tacnije, na igrace Seul-a, bezobrazno su skuoi, tu sma i zaradio. Ali danas nema sanse da ih kuois za pristojne novce. Ja obicno kupujem defanzivne igrace Premier lige, zlatne za 500, prodam za 700-750, ali mrka kapa. Sta bi mogao da promenim?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Meni je Bailly u timu od 4m. Probao sam i If Azpilicuetu, i sve ostale Pl stopere, nema boljeg!
Vidiš meni je u PL timu koji sam neki dan prodao IF Acpilikueta bio daleko najbolji igrač. Sve to zavisi od mnogo faktora. Evo sad ove Italijane koje sam sklopio iako su dosta jeftiniji od PL tima, dosta su mi bolji od engleza tako da konačno dolazim do one fluidnisti i ritma koju sam imao sa Nemcima. S tim da je Higuain bolji napadač i od Lewandowskog i od Lukakua, a o SMSu ne vredi trošiti reči.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ma jasno. Zavisi i od stila igre, kao i od ostalih igrača u timu i drugih faktora!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja obicno kupujem defanzivne igrace Premier lige, zlatne za 500, prodam za 700-750, ali mrka kapa. Sta bi mogao da promenim?

Nista, to je to. Metod je mnogo efikasniji na pocetku sezone jer se vise otvaraju packovi i kupuju losije ocenjeni igraci za timove. Samo treba biti uporan, ja sam odustao jos krajem novembra....

Poslednja izmena:
Meka preporuka za bundes cb da uparim sa if boatengom. Imam na raspolaganju 240k

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sacekaj Bundes TOTS.

Jel se zna otprilike kad ce bundes tots tim. Uleteo sam u WL a treba mi stoper da popuni. A realno bi bilo glupo da uzimam matoru karticu kad stizu nove

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Lomim se da li da otvaram packove sada dok je BPL tots u nadi da cu dobiti neku tots karticu i prodati je jer ce BPL tots biti dosta skuplji od Calcio tots, ali verovatno i manji drop rate imaju.
Sergejeva tots kartica ce biti abnormalno skupa i sto posto necu imati dovoljno coinsa i za nju i za Immobilea, ali isto tako verovatno ih necu ni izvuci. 😀

Lomim se da li da otvaram packove sada dok je BPL tots u nadi da cu dobiti neku tots karticu i prodati je jer ce BPL tots biti dosta skuplji od Calcio tots, ali verovatno i manji drop rate imaju.
Sergejeva tots kartica ce biti abnormalno skupa i sto posto necu imati dovoljno coinsa i za nju i za Immobilea, ali isto tako verovatno ih necu ni izvuci. 😀

Upravo sam to hteo da ti preporucim. Samo napred i izveštavaj! SREĆNO!!![emoji1303]

Otvorio 20ak packova losijeg kvaliteta i izvuko tots Eslija Janga. Odmah ga prodao za 302k. Jedina kartica pored Janga koja je vredna pomene je Barzalji 85. Od 20 packova na 4 sam imao boards, ali generalno sam zadovljan posto su packovi bili oni losiji.

Ostalo mi je jos 28 komada i vracam se na isto, da li da cuvam za Calcio (a mrsko mi je da cekam jos dve nedelje, mozda tri) ili da sprcam sada sve, pa neka ide zivot. 😀

Super! Sada Boki, i čuvaj keš za Italijane!

Otvorio sam i ostatak. Vrednost packova izmedju 900k i milion coinsa, a najbolji igraci (boards) su mi bili 84 Dani Alves, 84 Carvajal, 83 Martial, 83 Joao Mario, jos par 83 bezveze igraca i cak TRI PUTA prokleti 83 Kasiljas. I dalje sam u cudu i ne mogu da verujem. Otvorim Rare players pack i ni boards ne dobijem. Jumbo rare players pack i izadje Kasiljas. Otvorim rare mega pack cisto zbog raznovrsnosti i opet izadje Kasiljas. Vratim se na jos jedan jumbo rare players pack i izadje Martial. Nije normalno koliko ova fifa moze da ti pokvari raspolozenje.

Na kraju krajeva ne mogu da se zalim jer sam sa TOTS Jangom izvukao taj (pesimisticni) minimum koji sam ocekivao da ce biti, ali sam ocekivao da ce ta suma ipak biti veca ako se u obzir uzme vrednost packova koje sam otvarao u drugoj rundi otvaranja. Bruka.

Poslednja izmena:
[emoji50] *mjau**mjau**mjau*. Bzv. Moglo je daleko bolje. Ali eto i milion nije loše. Ja ti rekoh, da nemaš sreće uopšte, najmanje 500k dobijaš. Šta je tu je.

Kamo srece da je taj milion koji ti kazes, ali nazalost lose ti procitao. Napisao sam minimum, a ne milion. 😀

Kad se sve sabere dobar sam negde oko 350k i mozda jos 20k u low rated igracima koje sam sacuvao za sbc.

:trust: Auuu, kako sam ja premostio i procitao da si dobio milion. Onda je bas bzv. A neverovatno. A da si kupio Fifa pointse, dobio bi bar dva igraca. Opasni su!

Ja na kraju ne verujem da bi bila neka preterana razlika izmedju FP i coinsa. Eno ih na EA forumu, potrosili na hiljade evra i nista.

A ocekivao si 150k, dobio 300 samo od Janga. Ne kvalifikujes se za najveceg malera, dobio si ipak TOTS igraca. Te 83'jke si mozda mogao da zadrzis, skocice im cena kad krene BPL TOTS SBC, sto je danas. Danas ce biti Pope day. :-devil-:

Inace, EA je izdao totalni denial odgovor na optuzbe da je FUT gambling. 😀

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/387998/eas-response-to-lootboxes-lol/p1

Poslednja izmena:
Dobro sam ja prosao u poredjenju sa pojedinima, verovatno i vecinom, ali srce me boli kad oba puta iz 100k packa meni na boards izadju 83 igraci. Osecam se kao klinac koji je dobio dzemper kao rodjendanski poklon. 🙂

Sacuvao sam sve 83ke bas zbog sbc-a. Kockacu se iako znam da si u pravu i da ce verovatno istrcati Pope. 😀

Iako ih je molila Fifa gejming zajednica da ne izbacuju SBC, ipak će to učiniti. [emoji847]

Nazad
Vrh Dno