Šta je novo?

FIFA 18

Koji je najbolji nacin za zaradu coinsa?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Za ubuduce, za narednu Fifu, treba da znam da ne gomilam toliko kartica koje se ne mogu prodavati. Da sam čuvao koinse ludilo ekipu bih sada napravio, ali dobro, prva mi je ovo Fifa, nije ni ovako loše.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imas dosta jaku ekipu, ne verujem da bi mogao bas nesto mnogo bolje, niko nije ocekivao ovakvo ludilo sa TOTS giveaway-om, a i WC mode ce biti specifican za ovu godinu, kada se ocekuje jos veci price drop nego inace za ovo doba godine.

Ne kažem, dobra je. Ali više bih voleo da igram sa ikonama. Zato mi je jedino krivo. I ikonama sada su strasno pale cene.
Ako bude veceras SBC, tu bi bilo dobro da mi padne neko iz odbrane, De hea, ili centralni/zadnji vezni i to bi bilo to.
Sada sam u ovoj formaciji.
7384df4739809bf6e9ab3047152d3be5.jpg

Zoki ti si napravio timcinu tako da nema potreve da zalis 🙂
Pa ja sam potpuno zaboravio na ikone, mozda je sada pravim trenutak da uzmem neku prime ali me znam u koju ulagati.
Imam 840k ali i vise kesta za popunjavanje u timu, 2 CM, oba beka i krilo 🙂

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Au bergkamp prime 600k a Rui Costa 550k.. svrbe me koijlni opasno za ikonu.. nisam pametan🙁

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Jesam, ali 7 igrača je untr.
Ikone su poseban šmek.

Ne verujem, opet Azpilicueta. Ne-ve-ro-vatno.

Sta ja da radim sa duplikatom...

Da li je moguće? Katastrofa!
A ja ne mogu da kupim nijednog TOTS igrača, nema ih! Jedino Robertsona da uložim. Ali da li se isplati?! Pojma nemam.

Poslednja izmena:
Ja dobio Davida Silvu i poprilicno sam ravnodusan kada je kartica u pitanju. Zeleo sam skoro sve drugo sem njega, a opet ne mogu da kukam jer je 95 rating i moze da se iskoristi za neki sbc.

Probao sam ga na CAM u jednoj utakmici i mogu reci da skoro nisam probao losiju karticu. Svi dribbling statsi su mu 99 izuzev reactions i dribbling po 93, a dribla tako sporo da to nije normalno. Verujem da je to zbog toga sto je relativno spor. Ima finesse shoot trait, a animacija i sam lep lopte kod izvodjenja suta je toliko los da sumnjam da mu rade traitsi. Probacu ga u jos par utakmica, ali ovo sto sam video nije ni blizu tots kartice kakva bi trebala biti.

Nesto razmisljam kako ce na kraju tots promocije moci da se odradi neka high rated ikona tipa Gullit ili Ronaldinjo za pola od onoga koliko je sada, pa mozda i za manje.

Svi mi koji budemo izvukli kartice koje necemo koristiti mozemo da ih upotrebimo u 87, 88, 89 rated sbc i na sve to ubaciti igrace iz raznih promocija tipa Persi, Svajni, Kaka, Pirlo, Ibra. Ikone su poprilicno jeftine. Verujem da je izvodljivo, a necu ni da pominjem koliko ce veliki uticaj imati npr Gullit na ekipu jer je jedna od tri najjace kartice u igri.

Ja sam prosao sa Vertongenom i malo sam razocaran jer mi je pao drugi cb a opet ne mogu da kukam jer sam mogao kao padawan da prodjem sa duplikatom ili popeom..

Nadam se da cu uspeti da utopim duplikat sada unedelju u novi tots sbc, ali me mrzi da radim hard reset fife svaki put zbog jednog unassigned itema koji ne mogu da stavim ni na transfer listu. Uz sve to, razocaran sam jer nisam dobio makar neki upotrebljiv supersub od ovih nenormalnih krila i napadaca. Bukvalno svaki, ali svaki tim protiv koga sam igrao u bezuspesnom pokusaju da osvojim DKT je imao TOTS firmina, Sona, Sterlinga... a nisu ih kupili za coine, jer je ostatak tima trash. I naravno da me njihovi TOTS igraci na kraju razvale. Sada ce svaki jadnik koji nije cuo za trade imati super igrace posle ove promocije. Pitam se sada koliko je to uopste pametno, ali mislim da je EA to uradio jer ce na kraju WC moda svi imati OP timove sa apdejtovanim karticama pa je EA hteo time da ih podstakne da se vrate na obican FUT jos 2 meseca do izlaska nove fife.

Btw, ono sto sam rekao za 81, 82 i 83 igrace, povlacim, cene skoce nenormalno!

A to za Silvu me i ne cudi.

SBC-ove za ikone sada se ne isplati raditi jer su jos nenormalne cene... Negde tamo na pola WC moda, mozda.

Sve si lepo objasnio, nema dalje.
Ja se ni ne usudjujem da udjem u DKT, a prošle nedelje sam nekako uspeo da ga osvojim za tots Hojleta kog sam jedva juče uglavio u sbc.
Ostao mi je Buskets tots od onog prvog sbc-a. Uzeo sam juče Rui Kostu za 500k, nisam mogao da odolim 🙂

auuuuuu, uzeo uz očaja da drndam sbc premium pl upgrade i gruvam sve rare kad izleće TOTS Son 😀D
A pritom animacija na aplikaciji izgleda krajnje jadno da sam ostao krajnje zatečen 🙂
au koliko sam srećan!
Moj tim trenutno sa dve rupe 😀

Untitled.jpg

Osvojio turnir iz prve, dosao do ovog Dejvisa, ali nista ne dobijam iz ovih pl upgrade packova, a otvorio sam ih masu

Od svih igrača koje sam moga da dobijem, ja sam dobio Sanea, koga već imam. Ne mogu ni jednog da prodam. Žalosno. Šta sada i ja da radim sa njim. Katastrofa.

Zalosno zaista, aj bar da si dobio Salaha jer ima bolje ocene.

Pa nista, ubacis ga u prvi sledeci SBC, a posto ima 93 ocenu neces morati da kupujes mnogo drugih skupih kartica.

Pa da je dosao i De Bruyne, Salah sto ti kazes, bilo ko drugi, samo ne on. Ali eto, videcmo za SBC. Kod tebe je pa jos gore i jako nepravedno.

Ovaj Son je fakin cheat, samo da šutne bukvalno. Marez mi se svidja, tehnički je savršen, zanimljivo je igrati sa njim dok su mi štoperi onako, Vertongen mi se ne svidja ali sam ga probao bez shadow hemije..
Rui Costa baš daj šmek, možda ima korisnijih za te novce ali je uživanje igrati sa njim.

Da li vredi dati 100k za Aguera 93 gold ili trejdovati za neku ikonu od 85-87, a platiti vise od duplo?

Sent from my SM-G355HN using Tapatalk

Kakav aguero 93 za 100k, nije mi bas najjasnije? 🙂

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Izvini Pedja, ali Aguero 93 zlatni, ne postoji u Fifi...još da košta 105k. [emoji848]Možda te ne razumemo dobro?

Sergio Aguero, ocena 93. zlatni. Cena mu je bila oko 105k. Svojim ocima sam danas video. Posle toga sam vidjao samo Aguera 89 cini mi se, isto zlatni

ipak sam izgleda ja nesto predvideo, ne mogu sada ni ja da ga nafdjem. Oslepeo sam verovatno od trejdovanja 🙂 da se pohvalim, danas sam napravio 100k iskljucivo trejdovanjem igraca SPFL lige 🙂

Evo moje ekipe. Pokušavam, ali nikako uzeti DKT i kvalificirati se u WL. Nedostaje mi skilla i gotovo mi je nemoguće obraniti se protiv igrača koje imaju skill.

Igram uglavnom Squad Battles, na Legendary i tu mi nekakav skor da imam 3 od 4 pobjede. Rijeko kad odigram sve utakmice pa sam uvijek na granici Elite3/Gold1. Ako imate neke savjete za bolji uspjeh u DKT, ali uglavnom sam pogledao sve youtube tutoriale i to mi je pomoglo da sa igranja na Professional (što mi je bio vrh u počecima FIFE 18) dođem do Legendary u Squad Battles, dalje ne ide.

Trenutno imam sačuvanih 40-ak packova s kojima čekam Serie A TOTS. Ovdje imam neki plan kako bih želio da posložim ekipu kad se skupi coinsa. Nebi trebalo biti previše problema s tim. Bonaventura i Icardi su trenutno na 50k, Zanettija sam riješio pola SBC-ova, ali ostaje mi onaj teži dio. Jedino mi ostaju Alex Sandro (čija base kartica je na 50k, ali ja gledam ovu bolju) i Milinković Savić koji mi je tu najveća želja (najbolji scenarij bi bio Path To Glory kartica).

P.S. slika je tamna jer uzimam SS pomoću AMD Relive sustava kojem je screenshoto key CRTL+SHIFT+E, a kad to stisnem FIFA mi otvara profil managera pa se ostatak zacrni

Prilozi

• WUeUdt9.jpg
    WUeUdt9.jpg
    153.8 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Evo moje ekipe. Pokušavam, ali nikako uzeti DKT i kvalificirati se u WL. Nedostaje mi skilla i gotovo mi je nemoguće obraniti se protiv igrača koje imaju skill.

Igram uglavnom Squad Battles, na Legendary i tu mi nekakav skor da imam 3 od 4 pobjede. Rijeko kad odigram sve utakmice pa sam uvijek na granici Elite3/Gold1. Ako imate neke savjete za bolji uspjeh u DKT, ali uglavnom sam pogledao sve youtube tutoriale i to mi je pomoglo da sa igranja na Professional (što mi je bio vrh u počecima FIFE 18) dođem do Legendary u Squad Battles, dalje ne ide.

Trenutno imam sačuvanih 40-ak packova s kojima čekam Serie A TOTS. Ovdje imam neki plan kako bih želio da posložim ekipu kad se skupi coinsa. Nebi trebalo biti previše problema s tim. Bonaventura i Icardi su trenutno na 50k, Zanettija sam riješio pola SBC-ova, ali ostaje mi onaj teži dio. Jedino mi ostaju Alex Sandro (čija base kartica je na 50k, ali ja gledam ovu bolju) i Milinković Savić koji mi je tu najveća želja (najbolji scenarij bi bio Path To Glory kartica).

P.S. slika je tamna jer uzimam SS pomoću AMD Relive sustava kojem je screenshoto key CRTL+SHIFT+E, a kad to stisnem FIFA mi otvara profil managera pa se ostatak zacrni
Ovo su moji
01617cf7e4864b381bde224cc1b3e893.jpg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno