Ovo su mojiEvo moje ekipe. Pokušavam, ali nikako uzeti DKT i kvalificirati se u WL. Nedostaje mi skilla i gotovo mi je nemoguće obraniti se protiv igrača koje imaju skill.
![]()
Igram uglavnom Squad Battles, na Legendary i tu mi nekakav skor da imam 3 od 4 pobjede. Rijeko kad odigram sve utakmice pa sam uvijek na granici Elite3/Gold1. Ako imate neke savjete za bolji uspjeh u DKT, ali uglavnom sam pogledao sve youtube tutoriale i to mi je pomoglo da sa igranja na Professional (što mi je bio vrh u počecima FIFE 18) dođem do Legendary u Squad Battles, dalje ne ide.
Trenutno imam sačuvanih 40-ak packova s kojima čekam Serie A TOTS. Ovdje imam neki plan kako bih želio da posložim ekipu kad se skupi coinsa. Nebi trebalo biti previše problema s tim. Bonaventura i Icardi su trenutno na 50k, Zanettija sam riješio pola SBC-ova, ali ostaje mi onaj teži dio. Jedino mi ostaju Alex Sandro (čija base kartica je na 50k, ali ja gledam ovu bolju) i Milinković Savić koji mi je tu najveća želja (najbolji scenarij bi bio Path To Glory kartica).
P.S. slika je tamna jer uzimam SS pomoću AMD Relive sustava kojem je screenshoto key CRTL+SHIFT+E, a kad to stisnem FIFA mi otvara profil managera pa se ostatak zacrni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari